Turecko, Istanbul
... zůstává pod tlakem v potrubí, je uvolněna nad požární oblastí po aktivaci sprinkleru v důsledku požáru. Tlakový vodní systém nejenže neustále zásobuje, ale také se plní v zadržovací komoře. Po naplnění komory je aktivován tlakový spínač na komoře. Tlakový spínač posílá alarmové informace do systému požární signalizace nebo do automatizačního systému. Po aktivaci tlakového spínače je voda dodávána do vodního motorového gongu a uvolňuje mechanický alarm.
Portfolio (86)
... náklady díky menší potřebě lidské práce a nízké spotřebě energie. Tento elektrický pražič má dvě vysoce výkonné pražicí komory, jednu odpočinkovou komoru a jednu chladicí komoru. I když je v pražicích komorách vysoká teplota, je navržen tak, aby nedocházelo k žádné ztrátě aroma produktu. Tento paletový pražič ořechů je navržen tak, aby byl uživatelsky přívětivý z hlediska čištění a hygieny podle předpisů FDA. Pokročilý dotykový ovládací panel; nastavuje požadovanou teplotu v pražicích komorách, rychlost dopravníku.
Portfolio (10)
Turecko, Sivas
... teplota způsobuje vznik malých krystalů ledu během zamrzání. - Zmrazené potraviny jsou umístěny do vakuové komory, čímž dojde k poklesu tlaku. - Díky nízkému tlaku se voda v ledové formě přímo odpařuje a vzdaluje se od potravin. - Zbytková vlhkost v potravinách je odstraněna jemným ohřevem, čímž je proces sušení dokončen. - Po sušení jsou potraviny baleny do obalů, které nepropouštějí vlhkost. Tím se zabrání opětovnému hromadění ztracené vlhkosti v potravinách.
Portfolio (10)
... čerpadel se vzduchovým zdrojem, a část z elektrické energie. Tepelné čerpadlo pro sušení ovoce a zeleniny je umístěno uvnitř plně izolované sušicí komory, kde je teplota 65 °C, což umožňuje odpařování vody z ovoce, zeleniny nebo jiných potravin. Voda z odpařovače je pomocí ventilátorů přiváděna do tepelného čerpadla a kapalina je vyhazována po jejím zkapalnění. Tímto způsobem je proces sušení dokončen.
Portfolio (9)
Turecko, Sakarya
... tepelná čerpadla, a část z elektrické energie. Tepelné čerpadlo pro sušení ovoce a zeleniny je umístěno uvnitř plně izolované sušicí komory, kde je teplota 65 °C, což umožňuje odpařování vody z ovoce, zeleniny nebo jiných potravin. Voda z odpařovače je pomocí ventilátorů přiváděna do tepelného čerpadla a kapalina je vyhazována po zkapalnění. Tímto způsobem je proces sušení dokončen.
Portfolio (10)
... silnici, zrychlení, brzdná síla, zpomalení, záznamníky letu, komory pro výšku, environmentální screening, simulace extrémních okolních podmínek, větrné tunely, podobná zařízení pro výzkum a vývoj. - Globální dodávky a poprodejní služby.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play