...Pšeničné krupice jsou drcená pšeničnázrna. Podle způsobu zpracování pšenice a velikosti zrn se pšeničné krupice dělí na typy a čísla. Číslo 1 je největší, skládá se z protáhlých jader s zaoblenými konci, číslo 2 je střední, skládá se z drcených částí oválného jádra, čísla 3 a 4 se skládají z menších zaoblených částic.
... mikronů – a téměř úplnou absencí vlákniny a částic slupky každého zrna. To činí mouku velmi jemnou a vzdušnou, ale z dietního hlediska je tento typ nejméně prospěšný. Obsahuje hodně kalorií, které nejsou nijak kompenzovány vlákninou, ale sousedí s lepkem. Navzdory své kulinářské přitažlivosti jsou výrobky vyrobené z mouky nejvyšší jakosti delikatesami s velmi malým přínosem.
Pokud chcete více informací, kontaktujte našeho manažera.
...Pšeničnázrna 4. třídy (pro krmivo pro zvířata)
Vlhkost 14%
Nečistoty 2%
Bílkoviny 9%
Původ: Ukrajina
100 - 10 000 MT
Logistika: FCA, DAP, FOB. Silniční, železniční a námořní doprava. U malých množství je možné balení do velkých pytlů.