Francie, Soreze
...stejně jako při studeném uzení. Uzení za studena (pro dodání uzené chuti a konzervaci) se naopak provádí tak, že se co nejvíce omezuje vzestup teploty v udírně. Tradičně stačí odstranit uhlíky, které mohou sloužit k zapálení, jakmile se piliny spálí. Uzení za studena je na tomto modelu usnadněno, protože je možné vyjmout zásuvku na piliny z udírny a připojit ji k příslušenství pro studené uzení...
Portfolio (195)
Francie, Lyon
... a zpopularizovat výjimečné produkty z regionu centrálních Pyrenejí, a zároveň nabídnout nezapomenutelný chuťový zážitek. Náš řemeslný uzenář a kuchař, Pierre, má 28 let zkušeností a získal několik ocenění v oblasti uzenářství. Používá suroviny z regionu k výrobě kvalitních produktů. Velmi nám záleží na zemědělské a kulinářské tradici regionu, proto jsme se rozhodli pracovat pouze s prvotřídními regionálními produkty a úzce spolupracovat s různými místními aktéry. To je součástí identity naší společnosti. Neváhejte nás kontaktovat pro více informací!
Portfolio (40)

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play