Od roku 2003 nás naše vášeň pohání k objevování světa za účelem hledání mimořádných a spravedlivých plodů.
Náš cíl: nabídnout vám inovativní, zdravé a biologické produkty.
Všechno začalo s šťávou z granátového jablka, pokladem s mnoha prospěšnými vlastnostmi.
Náš tajemství spočívá ve výběru plodů sklizených v plné zralosti, pěstovaných v chráněných prostředích, bez jakéhokoli ošetření.
Ve spol...
...Intenzivní červená barva, znak svěžesti ovoce, je zdobena hlubokou rubínovou barvou, zárukou krásné zralosti. Nos je komplexní a silný, s tóny zralého červeného a černého ovoce: třešeň, ostružina, černý rybíz, a s kořeněnými akcenty: vanilka, pepř, káva. Chuť je bohatá, široká s mocnými tříslovinami, aniž by byla přísná. Závěr je elegantní a ušlechtilý, znak svěžesti a rovnováhy.
...sýrový talíř, hruškový čokoládový crumble.
Vinification ruční sběr. Vinifikace, prováděná parcelárně, probíhá v nerezových a termoregulačních dřevěných nádržích. Zrání probíhá 14 až 20 měsíců v dubových sudech (60 až 100% nových, zbytek v sudech starých 1 rok).
Œil: hluboká bordeaux barva.
Rada enologa: podávat při 14-16°C.
Alkohol: 14,5%.
Doba zrání: 15 let.
Balení: Karton 6 lahví po 75cl.
Domaine: Château Grand Mayne.
Appellation: Saint-Émilion Grand Cru.
Ročník: 2015.
Kultura: Řízená.
Label: Appellation d'Origine Contrôlée.
... a velmi jemným dřevitým nádechem (cedr, vanilka, pražení atd.). Tanniny jsou již rozpuštěné a textura je sametová a lahodná. Délka trvá po velmi dlouhé sekundy pro naše největší potěšení. Úplný úspěch pro okamžik antologie!
Obsah: 75cl
Typ: Červené víno
Odrůdy: 57% Cabernet-Sauvignon
AOC: Saint-Estèphe
Skladování: K pití již nyní a uchovávat až do roku 2035
Teplota podávání: 16-18°C...