... jílovito-vápencové a písčito-štěrkové půdě, která umožňuje révám, jejichž průměrný věk je 38 let, plně se rozvinout. VINIFIKACE Tradiční v nerezových nádržích s řízenou teplotou, zrající v nových dubových sudech po třetinách. CÉPAGES 60% Cabernet Sauvignon 30% Merlot 6% Petit Verdot 4% Cabernet Franc DÉGUSTACE Barva granátová s rubínovým okrajem. Nos s opraženými tóny, s arómami sladkých koření, fíků a zralého černého ovoce.
Portfolio (96)
Francie, Malataverne
... značku AOC (Appellation d'Origine Contrôlée) a také evropskou značku AOP (Appellation d'Origine Protégée). Zde je návrh menu, jehož všechny pokrmy se skvěle hodí k Graves rouge: Apéritifs - Gratton de Lormont - Tricandilles - Pâté de Pâques - Pâté de lapin de garenne à la mode de Gisors - Saucisson au roquefort Entrées - Poêlée de cèpes de Bordeaux - Omelette aux chanterelles - Oeufs mollets Masséna - Oeufs brouillés forestière - Œufs pochés sans gêne Plats principaux...
Portfolio (188)
Francie, Coux Et Bigaroque

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play