Turecko, Akdeniz / Mersin
KDO JSME? Jsme společnost Toz Gıda, která se zabývá výrobou chutných a výživných potravin. Klíčovým bodem dobrého jídla je jeho chuť, a proto se ponořujeme do hloubky chutí a komunikujeme s potravinami. S obdivem k důležitosti spojení ingrediencí přinášíme poklady, které jsme objevili na naší cestě s potravinami, našim zákazníkům, a doprovázíme je v každém okamžiku, když si vychutnávají své jídlo.
Portfolio (19)
Španělsko, Sta. Eulalia Ronçana, Barcelona
Bio Can Marti je největší ekologická farma v oblasti Barcelony, specializující se na kvalitní skořápková vejce. Jsme zdrojem hnědých a bílých vajec, naše postupy splňují ekologické předpisy a certifikace. Výrobní kapacita činí 1 milion nosnic měsíčně. Všechny typy obalů jsou k dispozici a Incoterm je možné vyjednat - ExW, FOB, CIF atd. Máme vlastní logistiku a službu sanitárních předpisů, připrave...
Portfolio (3)
Portugalsko, Vila Nova Da Barquinha
NEW FOOD CONCEPT® je společnost v oblasti agropotravinářského průmyslu. Působíme v odvětví zdravé a ekologicky odpovědné výživy, kde se zaměřujeme na diferenciaci a inovaci nových produktů. Usilovně pracujeme na tom, aby naše produkty byly zdravé, chutné a široce dostupné. Naše řada kapslí je kompatibilní s přístroji Dolce Gusto®, které používáme jako aplikaci pro horké i studené nápoje. Naše pro...
Portfolio (10)
Continental Foods vyrábí velké množství kategorií, např. majonézy, studené a teplé omáčky, koření, polévky, dezerty, základy a vývary. Slavná značka Devos & Lemmens (D&L) provází každodenní život většiny belgických rodin od roku 1886. D&L nabízí široký sortiment majonéz a omáček pro maloobchodní a horeca sektory, inovativní produkty (majonézy s avokádovým a olivovým olejem) a neobvyklé omáčky (bra...
Portfolio (16)
Česká republika, Brno
... courses concentrated on healthy lifestyle and cooking. Ing. Eliska Skvarilova developed Hraska into a delicious batter mixture for quick and healthier coating without the use of eggs. Hraska also allows healthy thickening of soups, sauces, gravy and goulashes. Hraska functions as excellent binding matter in dough and patties and can be therefore used as egg substitute. Hraska can be used to make base for spreads, dressings, mayonnaise and for preparation of béchamel sauce .The vanilla type can be used instead of eggs and as the base for pancakes. Hraska is beneficial for consumers because of high...

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play