Rakousko, Eben Am Achensee
...Objevte ultimátní potěšení z čokolády s naší čokoládovou fondue strojkou ve tvaru kohoutku. Perfektní pro zmrzlinárny, pekárny a cukrárny, naše inovativní produkt nabízí jednoduchý způsob, jak rozpustit a nalít čokoládu. Proměňte tím zmrzlinu a dezerty v sladké pokušení. Ideální partner pro vaši profesionální stroj na měkkou zmrzlinu. Naše čokoládová výpust není jen snadná na používání, ale také naprosto okouzlující a magnet pro vaše podnikání. S elegantním designem není jen potěšením pro oko, ale zaručeně se stane vrcholem vašeho obchodu nebo na akcích.
Portfolio (5)
Švýcarsko, Langnau Im Emmental
...Chauffe-confitures KASAG se používá na průmyslových pecích pro přípravu džemů a želé. Džem nebo želé je čerpán čerpadlem do vyhřívaných pevných potrubí. Statické míchadla zajišťují vynikající přenos tepla a velmi krátké procesní časy. Zařízení na ohřev čokolády Zařízení na ohřev KASAG se používá k ohřevu, chlazení, udržování homogennosti čokolády a k optimalizaci výrobních procesů zahrnujících čokoládu.
Portfolio (152)
Tunisko, Tunis
...Distribuce kompletních linek s instalací v průmyslu čokolády a cukrovinek po celém světě. Zejména kompletní průmyslová linka na enrobování. Náš španělský partner je referencí v oblasti strojů a příslušenství pro zpracování čokolády ve všech jejích formách: bonbóny, tabulky, truffles, tyčinky, s technologií přizpůsobenou zákazníkovi, praktickou, flexibilní, snadno použitelnou a výkonnou...
Portfolio (35)
...Chladicí tunel – Náš chladicí tunel se používá k chlazení sušenek potažených čokoládou, želé, nugátu, fondánu a podobných produktů. – Šířky pásu 400, 600, 800, 1000, 1200 mm – Chladicí jednotka je umístěna ve střední části tunelu. Dva ventilátory dodávají potřebný vzdušný proud. – Teplota tunelu je řízena digitálním termostatem. – Teplota tunelu může klesnout až na 0 °C. – Rychlost pásu je řízena elektronickým frekvenčním měničem. – Kryty jsou izolované. – Tunel lze čistit otevřením horních krytů. – Tunel má automatický systém nastavení pásu. – Ostré hrany na vstupu. – Tunel má škrabky.
Portfolio (10)
ufs.country_names.RU, Moscow
Slovensko, Malacky
Společnost NORMIT se specializuje na výrobu technologického vybavení pro potravinářský průmysl. Vyvíjí a vyrábí širokou škálu fritovacích zařízení, stejně jako vakuového a tlakového vybavení s malým množstvím cirkulace oleje. Společnost nabízí inovativní technologie a řešení v oblasti zpracování medu s dvacetinásobným zrychlením krystalizace, šlehání a pasterizace. NORMIT je jedním z lídrů v obla...
Portfolio (10)
Španělsko, Barcelona
...Vytvořte si své čokolády, pralinky, pasty nebo krémy (arašídy, pistácie, lískové ořechy, vlašské ořechy a další...) ručně pomocí tohoto automatického mlýnku. K dispozici v našem online obchodě, můžete si zakoupit přímo. Naše specializovaná webová stránka pro online prodej kakaa a jeho derivátů vám nabízí širokou škálu produktů v různých velikostech a formátech, abyste si mohli vybrat z...
Portfolio (8)
Německo, Winsen
Nabízíme vám téměř vše kolem čokolády, počínaje jednotlivými obaly až po stroje a zařízení. Spolu s Maître-Chocolatierem Lotharem Bußem máte k dispozici rovněž odborné znalosti týkající se výroby vaší jakostní produkce. Náš dodavatelský program je zaměřen na jednotlivce, kteří mají rádi zpracování čokolády, až po středně velké výrobní firmy.
Firma RF Maschinen- und Anlagenbau GmbH realizuje již více než 40 let stroje, zařízení a komponenty přizpůsobené potřebám zákazníků pro potravinářský průmysl. Hlavní důraz je kladen na oblasti čokolády a cukrovinek. RF je vaším partnerem pro speciální stroje a zařízení, automatizaci, výrobu nádobí a také míchací a dopravní techniku. Kromě toho jsme výrobci: produktových podávacích systémů...
Portfolio (9)
Německo, Essen
Kromě výroby strojů na potahování čokoládou a chladicích kanálů se firma Dedy GmbH specializuje na výrobu čokoládových tavidel a temperovacích kotlů, kráječů pralinek, vykrajovačů a drobných zařízení, jako jsou např. vidlice na pralinky, škrabky na čokoládu nebo plničky na truffles pro zpracování čokolády. Firma Dedy GmbH nabízí stroje a zařízení pro následující účely: - Tavení a temperování...
Nizozemsko, Almere
Od roku 1950 se specializace na zpracování čokolády stále více rozvíjí. V této oblasti hraje obchodní společnost Zilco B.V. vedoucí a inovativní roli. Od samého začátku spolupracujeme s firmami jako Brunner, Chocoma a Dedy. Od roku 1970 se Zilco také specializovalo na čisticí zařízení, přičemž naším hlavním partnerem je Jeros. Díky tomuto partnerství můžeme snadno a rychle dodávat produkty jako...
Německo, Bad Salzuflen
SOLLICH KG nabízí produkty a stroje pro zpracování čokolády, výrobu tyčinek, formování pralinek a čokolády, zdobení pečiva a zpracování cukrových hmot. Produkční program SOLLICH KG dnes zahrnuje formovací, extrudovací a řezací zařízení, plně automatické obalovací linky a chladicí tunely, stroje na temperaci čokolády až po odlévací zařízení pro cukrovinky. SOLLICH nabízí mimo jiné: - Obalovací zařízení na čokoládu - Chladicí kanály - Řezací systémy - Čokoládové pumpy - Systémy na formování pralinek - Glazovací zařízení - Stroje na posypávání, dekoraci, míchání a dávkování...
Itálie, Schio
Specializujeme se na výrobu strojů na zpracování čokolády a cukrářských výrobků. Spolupracujeme s mezinárodně uznávanými mistry čokolády a cukráři, kteří se spoléhají na naše know-how a každodenně používají naše stroje ve svých prestižních laboratořích. Vyznačujeme se dlouholetými zkušenostmi a hlubokými znalostmi trhu. Zákazník je naším nejdůležitějším zdrojem. Díky kompetentnímu a vysoce...
Nizozemsko, Voorburg
... naším pevným závazkem dodržovat celosvětově uznávané standardy v oblasti zpracování potravin, kontroly kvality a společenské odpovědnosti firem. Ať už jste výrobce čokolády, pekařství nebo součást potravinářského průmyslu, zveme vás, abyste zažili rozdíl FMM Nature. Jsme blízko celému výrobnímu a produkčnímu procesu, od sklizně po zpracování do hotového produktu. Naše moderní zpracovatelské...
Portfolio (2)
Itálie, Villanova Mondovì
Ideo Tecnica, od roku 1980, navrhuje a realizuje stroje a kompletní zařízení pro zpracování čokolády a sušeného ovoce, nabízející řešení pro specifické potřeby každého jednotlivého zákazníka, sektoru a trhu. Pokročilá řešení pro výrobu a tvarování čokolády a dalších produktů na bázi sušeného ovoce a kakaa. Nabídka se rozšiřuje od zpracování surovin, kakaa a sušeného ovoce, až po realizaci...
... - Sterilizace - Standardizace mléka - Homogenizátor - Ohřívače pro jogurtové mléko a smetanu - Sterilní tanky Čokoláda: - Příjem čokolády - Skladování čokolády a tankové farmy - Temperovací jednotky - Zpracování čokolády - Systémy pro čištění potrubí Nápoje: - Vykládka kamionů - Manipulace s velkými pytli - Disperzní jednotky - Dávkovací systémy - Blesková pasterizace - Homogenizátory Rostlinné oleje...
Německo, Aalen
...F.B. Lehmann GmbH je předním výrobcem zařízení pro zpracování kakaa a čokolády. F.B. Lehmann nabízí stroje a kompletní zařízení pro odvětví kakaa, čokolády, cukrovinek, barev, laků a chemikálií. Portfólio služeb F.B. Lehmann je velmi široké a zahrnuje mimo jiné: • Čistění • Sterilizace • Drcení a loupání • Alkalizace • Průtokové pražení • Mletí kakaa • Tisk kakaa • Zařízení na práškování kakaa • Zařízení na máslo/kakaovou hmotu • Valcování • Laboratorní kuličková mlýna • Tavič • Míchač • Conchování • Temperování • Čerpadla na kakao a čokoládu...
...KRUMBEIN rationell GmbH & Co.KG je poskytovatel kvalitních řešení pro ekonomické zpracování produktů v oblasti pekařství, cukrářství a potravinářství. Produktové portfolio společnosti KRUMBEIN rationell zahrnuje mimo jiné: - Řezací stroje na dorty, koláče, housky, bagety, vafle - Dávkovací stroje na cukroví, muffiny, piškotové těsto, máslo, těsta - Systémy na posypání cukrem, posypy, mandlemi, ovocem, kořením, kousky čokolády - Odpeckovací stroje na peckovité ovoce - Periferní zařízení - Výrobní linky...
Německo, Aachen
...Die Thouet GmbH je výrobcem mnoha vysoce kvalitních strojů a zařízení pro čokoládový a kakaový průmysl, jako jsou conchy, zařízení na tavení, míchačky, hnětače, čerpadla a zařízení na pulverizaci kakaového prášku. Pro zpracování kakaa nabízí THOUET: • čištění • sterilizaci • drcení a loupání • alkalizaci • průtokové pražení • zařízení na pulverizaci kakaového prášku • mletí kakaa • lisování kakaa • zařízení na máslo/kakaovou hmotu Pro zpracování čokolády nabízí THOUET: • válcovny • taviče • míchačky • conchování • temperování • čerpadla na kakao a čokoládu...
Itálie, Codogno
Výroba strojů na zpracování čokolády. Široká škála modelů je určena pro zákazníky od malých cukráren po střední průmysl a gastronomii. Zkušenosti získané za čtyřicet let se spojují s moderní technologií, aby vznikl produkt, který je vždy aktuální a odpovídá požadavkům trhu.
Turecko, Ikitelli
... a surové kakao. Naše stroje byly navrženy inženýry a odbornými techniky ve svých oborech. Naše produkty, které byly vytvořeny hygienicky s ohledem na lidské zdraví a úsporu energie při výrobě čokolády a pracovního prostředí, vzbudily pozornost. Naše společnost, která je lídrem s portfoliem zákazníků na domácím trhu, založila kompletní továrny v Rusku, Ukrajině, Kazachstánu a Albánii. V současnosti naše tři sta strojů úspěšně slouží sektoru v Turecku a dalších zemích.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play