Turecko, Çorum
... pomocí vibračního síta. Kromě toho je prach absorbován vzduchovým odsáváním z ventilačního potrubí. Kromě mlýnů na mouku a semolinu se také používá ve všech obilních továrnách, továrnách na rostlinné oleje, v závodech na zpracování kakaa a kávy.
Portfolio (117)
Bulharsko, Varna
...Naše služba odstraňování skořápek lískových oříšků využívá špičkovou techniku od renomované značky 'Nunci', aby odborně oddělila skořápku od oříšku. Tento proces je prováděn s precizností, aby se zajistilo, že lískové oříšky zůstanou nepoškozené a zachovají si svou přirozenou kvalitu. Naše služba odstraňování skořápek je nezbytná pro přípravu lískových oříšků na další zpracování nebo přímou...
Portfolio (6)
...SILO NA SUROVÝ KAKAOVÝ PRÁŠEK - PRAŽIČ A VÝTAH KAKAOVÉHO PRÁŠKU - VÝROBNÍ LINKA NA KAKAOVÝ LIKÉR (KFM-450) - NÁDRŽ NA HROMADNÉ SKLADOVÁNÍ (ST-4000) - ALKALIZAČNÍ CONCHE - TLAČENÍ KAKAOVÉHO MÁSLA - TLAČNÍ NÁDRŽ NA TUKY - ZÁVOD NA KAKAOVÝ PRÁŠEK - DRTIČ KAKAOVÉHO KOLÁČE - CHLADIČ (C-50)...
Portfolio (10)
Španělsko, Barcelona
... nejlepších kakaa, která jsme pro vás pečlivě vybrali a zvolili. Odesíláme z Barcelony všem našim zákazníkům ve Španělsku, Evropě a části Asie, s rychlým a efektivním doručovacím systémem. Typy produktů a derivátů: kakaové boby, kakaové nibs, kakaová pasta, kakaový prášek, kakaové máslo, čokoládové polevy Vybrané původy: Venezuela, Madagaskar, Ekvádor, Ghana, další původy Prodej velkoobchodníkům, maloobchodním prodejnám a jednotlivcům. Všechny naše produkty jsou k dispozici v našem obchodě https://cacaovenezueladelta.
Portfolio (8)
Spojené království, Melton Mowbray
... čokoládoven a kaváren, kde se podávaly jamajské kakao nápoje spolu s kávou, nápoji a tabákem. Od té doby se kakao již nestalo exkluzivním nápojem pro francouzskou a španělskou šlechtu.\nTyto boby produkují organizovaní farmáři ze tří různých farností. Každá farnost má své vlastní centralizované zařízení pro zpracování po sklizni."}...
Portfolio (8)
...Jsme inženýrská a procesně orientovaná společnost s řešeními pro potravinářský průmysl, zaměřená na výrobu kakaa a zpracování ořechů, se sídlem v Berlíně/Německo a prodejními kancelářemi v Polsku, Portugalsku, Španělsku, Mexiku a USA. Specializujeme se na vývoj a realizaci praktických, na klíč dodávaných zařízení a strojů pro malé a střední závody na zpracování kakaa a ořechů. Plánujeme...
Itálie, Villanova Mondovì
Ideo Tecnica, od roku 1980, navrhuje a realizuje stroje a kompletní zařízení pro zpracování čokolády a sušeného ovoce, nabízející řešení pro specifické potřeby každého jednotlivého zákazníka, sektoru a trhu. Pokročilá řešení pro výrobu a tvarování čokolády a dalších produktů na bázi sušeného ovoce a kakaa. Nabídka se rozšiřuje od zpracování surovin, kakaa a sušeného ovoce, až po realizaci...
Turecko, Izmir
... kvality Evropských standardů kvality (CE) a ISO9001-2000. Je to díky tomu, že Garanti Roaster nabízí nadčasovou vášeň pro kávu s nejkvalitnějšími materiály, které kombinuje s nejnovějšími technologiemi doby. S různými produkty, jako jsou stroje na pražení kakaa, sladu, pšenice, rýže, sušeného ovoce, stroje na mletí kávy a zařízení na nakládání/míchání, stejně jako stroje na zpracování kávy, čerstvé fazole zpracované našimi produkty dosahují do více než 85 zemí, především do Nizozemska, Ukrajiny, SAE, USA a Anglie, a naplňují šálek milionů milovníků kávy, kteří tuto vášeň s potěšením sledují.
Německo, Aalen
...F.B. Lehmann GmbH je předním výrobcem zařízení pro zpracování kakaa a čokolády. F.B. Lehmann nabízí stroje a kompletní zařízení pro odvětví kakaa, čokolády, cukrovinek, barev, laků a chemikálií. Portfólio služeb F.B. Lehmann je velmi široké a zahrnuje mimo jiné: • Čistění • Sterilizace • Drcení a loupání • Alkalizace • Průtokové pražení • Mletí kakaa • Tisk kakaaZařízení na práškování kakaaZařízení na máslo/kakaovou hmotu • Valcování • Laboratorní kuličková mlýna • Tavič • Míchač • Conchování • Temperování • Čerpadla na kakao a čokoládu...
Německo, Aachen
...Die Thouet GmbH je výrobcem mnoha vysoce kvalitních strojů a zařízení pro čokoládový a kakaový průmysl, jako jsou conchy, zařízení na tavení, míchačky, hnětače, čerpadla a zařízení na pulverizaci kakaového prášku. Pro zpracování kakaa nabízí THOUET: • čištění • sterilizaci • drcení a loupání • alkalizaci • průtokové pražení • zařízení na pulverizaci kakaového prášku • mletí kakaa • lisování kakaazařízení na máslo/kakaovou hmotu Pro zpracování čokolády nabízí THOUET: • válcovny • taviče • míchačky • conchování • temperování • čerpadla na kakao a čokoládu...
... příslušným skladovacím podmínkám. Kvalifikovaný personál zajišťuje odborné a správné zacházení s vaším zbožím. Ve skladových halách jsou k dispozici skladové regály, skladové konstrukce, elektrické vysokozdvižné vozíky, slip sheet, sudové svorky a další zařízení pro manipulaci a zpracování vašeho zboží. Díky naší aktivní účasti v Bio pracovním kruhu hamburského obchodního sdružení jsme schopni okamžitě...
Turecko, Ikitelli
Naše firma byla založena v Istanbulu v roce 1979. Naše společnost, která se zabývá stroji na zpracování kakaa a čokoládovým průmyslem, poskytuje služby v oblasti alkylace kakaa, lisování kakaového oleje, atomizace kakaového prášku, mlýnů na práškový cukr, jednotek na práškový cukr, plně automatických plnicích strojů, robotů na získávání produktů atd. a více než padesáti dalších strojů na čokoládu...
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play