Itálie, Radicofani
...Je to sýr vyrobený z ovčího mléka při teplotě přibližně 30/32 °C. Tímto způsobem zpracování se získává pecorino s bílou, mírně drobivou texturou a suchou, jemnou chutí. Výroba je plánována ve dvou velikostech: jedna ve tvaru misky o hmotnosti přibližně 1,450 kg, druhá ve tvaru přímého válce o hmotnosti přibližně 1,900 kg. Před uvedením na trh je ošetřen kůrou s černým plastikoatem. Zrání přibližně 60/70 dní.
Portfolio (48)
Itálie, MILANO
...Il Fiore Sardo představuje nejstarší pecorino na Sardinii, pocházející z doby bronzové. Výroba probíhá výhradně na ostrově a zahrnuje zpracování syrového ovčího mléka. Kvalita DOP je zaručena Konsorciem pro ochranu prostřednictvím přítomnosti nálepky na formě. KG 3,500 CENA ZA KG EURO 11.50 MINIMÁLNÍ OBJEDNÁVKA 500 KS EXPIRACE 02/03/2025...
Portfolio (229)
Itálie, Martina Franca
...Pecorino Affinato in Fieno je zralý sýr, vyrobený z ovčího mléka a zrající v seně po dobu 3 měsíců. Tento sýr se vyznačuje výraznou a venkovskou chutí, která ho činí ideálním pro konzumaci samostatně nebo jako součást sýrového talíře. Pecorino affinato in fieno je řemeslný produkt, vyrobený podle tradičních metod a s poctivými ingrediencemi. Jeho řemeslné zpracování a jedinečná chuť z něj činí excelentní produkt italské sýrařské tradice.
Portfolio (29)

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play