Francie, Charvieu Chavagneux
Itálie, Ponte Galeria
...Úhoř je podélně rozříznut, zcela zbaven kostí a teprve poté napíchnut na špíz. Takto připravený úhoř je připraven k grilování na binchotanu nebo bílém uhlí (typické rostlinné uhlí z Japonska, oblíbené mezi kuchaři úhoře a yakitori, protože nevydává kouř a absorbuje nepříjemné pachy). Po prvním grilování, které zvýrazní umami přítomné v mase, je úhoř zpracován v páře, aby se odstranil nadbytečný tuk.
Portfolio (8)
Nizozemsko, Nuenen
...Unagi je japonské slovo pro sladkovodní úhoře. Tento úhoř se v Japonsku konzumuje již více než 5 000 let a je tedy nezbytnou součástí kultury i kuchyně. Unagi se peče nebo griluje a je potřen sladkou marinádou na bázi sóji. Naše Unagi se chová v Číně a Tchaj-wanu. Poté marinujeme úhoře ve sladké Kabayaki sójové marinádě. Sladkovodní úhoř se dodává ve formě butterfly filetů, s 20 % Kabayaki omáčky. Použijte Unagi například jako topping na unagi sushi (nigiri nebo tamaki) nebo do bowl.
Portfolio (8)
Německo, Bremerhaven
... úhoři snaží skrýt před predátory, jako jsou kormoráni a další, hledáním tmavých jeskyní. Zcela zakryté tělo této pasti poskytuje takový úkryt. Dále uzavřený konec pasti nabízí ochranu před proudem. Návnada v krabici na návnadu připevněné k víku může zvýšit chytlavost pasti, zejména i při nejmenším proudu. Úhoři následují vůni návnady proti proudu a procházejí dvěma trychtýři až na konec pasti. Tisíckrát osvědčený zadní konec druhého trychtýře v našich malých úhořích zajišťuje, že žádný úhoř nemůže uniknout. Úhoří past zakotvená na svém ocase může následovat...
Portfolio (61)
Německo, Hamburg
...Kategorie: Jednotlivé koření Chuť a aroma: kouřové, teplé a sladko-hořké s dřevitými a svěžími tóny. Téměř pálivé s jemným brněním. Vzhledem připomíná malé ostružiny nebo tmavé moruše. Použití: Dobré k jemným předkrmům, např. sashimi nebo tataráku z syrového tuňáka nebo lososa. Uzený losos a uzený úhoř. Tatarák z jeleního hřbetu nebo hovězího masa. K grilovanému masu. Čerstvě mletý na pečené...
Portfolio (24)
Jsme společnost, která se od roku 2004 zabývá velkoobchodem s rybami. Nabízíme ryby dovážené z Itálie, Španělska, Norska, Senegalu... Řecké ryby z nejlepších rybářských lodí, ale také ryby z rybích farem (mořský vlk, pražma, doráda, mník, úhoř) v nejvyšší kvalitě. Existuje možnost také exportu zboží do zahraničí s bezpečností transakcí.
Nizozemsko, Urk
...Usilujeme o nejlepší služby pro všechny naše zákazníky, což se odráží v naší kvalitě, zpracování našich produktů a dodání našich produktů. Všechny požadavky našich zákazníků bereme v úvahu. Losos a úhoř jsou naší specialitou, ale nabízíme také mnoho druhů čerstvých a mražených ryb. Zavolejte nebo nám napište pro celý náš sortiment. Informace naleznete na našich webových stránkách: www.qualityseafood.nl.
Dánsko, Karlebovej
... 8. Rybí úhoř, (W / R a filet) 9. Sole ryba 10. Útesový kod 11. Sardinka (Simi IQF) 12. Mullet ryba (Simi IQF) 13. Jezdecká makrela 14. Rybí ještěrka 15. Ančovička 16. Skad ryba 17. Chobotnice. 18. Bombajská kachna 19. Sumec 20. Solené medúzy. 21. Rybí lastura. 22. Horní lastura, lastura baby. Nabízíme produkty nejlepší kvality a konkurenceschopné ceny. Pokud máte zájem, neváhejte nás kontaktovat pro dlouhodobou a regulovanou spolupráci.
Itálie, Fiesso Umbertiano
...výrobu nábytkových článků jako jsou koberce a deky. Velká rozmanitost zpracovávaných artiklů se dále obohatila o exotické kůže jako jsou vodní hadi Homalopsis Buccata (Ayers) a Lapemis Hardwickii, zemní hadi Elaphe Carinata a Elaphe Radiata, a rybí kůže jako losos, tilapie a úhoř. Aby Italpel mohl uspokojit jakoukoli poptávku, může také poskytnout syntetickou kožešinu nejvyšší kvality, která napodobuje jakoukoli kožešinu, jako je králík, rex, liška, norka a mýval, přičemž se může spolehnout na produkty, které jsou vždy dostupné na skladě.
Portfolio (2)
Španělsko, Aginaga-Usurbil-Gipuzkoa
Viuda e Hijos de Jerónimo Izaguirre vybírá a zpracovává prvotřídní úhoře, přičemž klade důraz na to, aby s produktem zacházeli s opravdovou péčí nejzkušenějších rukou. Disponujeme chovnými zařízeními pro úhoře a živé mořské plody. Čistírna měkkýšů. Již půl století a několik generací naší rodiny se věnujeme tomu, abychom těm nejnáročnějším nabídli nejlepší úhoře a mořské plody. Úhoř byl naším...
Belgie, Blankenberge
Náš rodinný hotel - restaurace vznikl v roce 1972 a nachází se v centru, 100 m od pláže a 50 m od tržiště, které může sloužit také jako parkoviště pro přibližně 400 vozidel. Restaurace nabízí široký výběr rybích a masových pokrmů, přičemž specialitami jsou mušle, úhoř a obrovský platýs. Restaurace má zavřeno ve středu, kromě svátků. Pečlivě připravená kuchyně a příjemná obsluha v srdečné atmosféře.
Polsko, Elbląg
Jsme profesionální firma zabývající se velkoobchodním prodejem uzeného a čerstvého úhoře. Nabízíme uzeného úhoře k prodeji za výhodné ceny. U nás jsou k dispozici velkoobchodní dodávky ryb. Velkoobchod s čerstvým úhořem je jediné místo, kde získáte ryby čerstvé, živé a uzené. Živý úhoř - chov je zárukou nejvyšší kvality ryb pocházejících z ekologického chovu splňujícího všechny požadované podmínky. Nabízíme výhodné ceny a podmínky dodání, které vyjednáváme individuálně se zákazníkem. Zveme vás.
Francie, Descartes
Umístěný v Touraine v srdci zámků Loiry, Moulin du Couvent přetváří čerstvé ryby na výrobky z uzenin na MÍRU: losos, úhoř z Loiry, haddock, halibut, mečoun, tuňák, marlin, kaviár z tresky, jeseter, pstruh, kapr z Brenne... Nabízíme širokou škálu balení: Celý uzený losos, krátké plátkování (pro prezentaci na talíři), na požádání kalibrace plátků: 20, 30, 40, 50, 60 nebo 70 g, plátkování po celé délce pro výrobu kanapek, •speciální řez: proužek, kostka atd.
Portfolio (1)
Belgie, Denderbelle
... na litr Rebelle Blond. Na chladné zimní večery doplňuje naše nabídka Rebelle Winter. Pokud se chcete dozvědět více o vzniku našeho piva, podívejte se na následující stránku. Naše piva můžete nejen pít, ale také používat k vaření. Kachní stehna s hnědým Rebelle nebo Rebelský úhoř jsou jen některé příklady toho, co můžete s naším pivem připravit.
Belgie, Brugge De Blauwe Toren
Visrokerij F. Alloo je rodinná firma, která kromě uzení ryb také provozuje velkoobchod s různými druhy ryb (losos, platýs, treska, úhoř atd.). Také pro humry, žabí stehýnka, krevety, různé úpravy a omáčky se na ně můžete obrátit. Jejich produkty jsou rozděleny do několika kategorií: Čerstvé produkty (každý den dovážíme čerstvého lososa), Mražené produkty, různé mražené produkty, čerstvě zmražené...
Francie, PEYREHORADE
... vysoce kvalitní uzené lososy. Společnost BARTHOUIL také nabízí další ryby (uzená úhoř), bio produkty (bio losos, bio teriny), kaviár, rybí vejce, tarama, regionální speciality (konfitované kachny, čerstvé, uzené a sušené prsa...) a gastronomické dárkové balíčky.
Turecko, Antalya
... vedle chovu ryb a obchodu s kaviárem také rozvoj populace ohroženého jesetera a vytvoření DNA banky, stejně jako oživení našeho druhu, tureckého jesetera. Naše společnost přijímá objednávky na zpracování a uzení ryb až do 500 kilogramů denně. Všechny procesy probíhají na moderním automatizovaném německém vybavení. Kromě toho naše společnost po celý rok chová následující ryby: • Jeseter • Pstruh • Klariova úhoř. U velkoobchodních objednávek 50 kg a více bude požadována 50% záloha. Dodací lhůta produktu je 2-3 dny.
Naše společnost se zabývá obchodováním s mraženými rybami v Evropě. Rybami přivezenými přímo z Chile. Chyceny a zpracovány v našich chilských závodech. Naší specialitou ve Španělsku je: mečoun (pez espada), růžová ryba (nebo zlatý úhoř Genypterus Blacode), jižní merlúza (Antarktická královna), losos (salmo salar), duhová pstruh atd. Naše produkty mohou být dodány bez nebo s glazurou, podle zájmu...
Španělsko, Porriño
...vařený a vakuově balený. Nepoužívají se žádné konzervanty ani umělá barviva. V Galicii se tradičně podává jako předkrm, doplněný studenou zeleninovou směsí. Dalším oblíbeným doporučením je jíst ho s čerstvým chlebem; buď na toastu, nebo jako vynikající sendvič. Podává se v salátech, jemně nasekaný a dochucený lehkým modenským octem. Dalšími nápady jsou; podávat společně s grilovaným čerstvým zeleným chřestem, s pečenými bramborami, karamelizovanými paprikami Piquillo nebo karamelizovanými smíšenými bobulemi. Náš úhoř je také lahodný se všemi druhy kukuřičného chleba nebo tartaletkami.
Zkušená firma s více než 25 lety zkušeností v chovu, zpracování a uzení svého úhoře. Úhoř je uzen tradičním způsobem. Díky tomu získává úhoř autentickou chuť a vůni. Kromě toho se v fileterii zcela ručně vyrábí úhoří filet. Pro spotřebitele a firmy je nabízena řada různých druhů úhoře.
Německo, NÜRNBERG
MOŘSKÝ OKOUN; DORADA; PSTRUH; ÚHOŘ!! ČERSTVÝ; OČISTĚNÝ; FILET A UZENÉ RYBY.. VELEPRODEJ; IMPORT A EXPORT..
Itálie, Massarosa
ERREBI obuv, vyrábí baleríny, sandály, pánské boty, mokasíny, z nejlepších kůží, ruční výroba, stélka pro správné držení těla a proti pocení, kvalitní kůže jako úhoř, to vše na míru, výběr barev, pravé MADE IN ITALY, italské řemeslo.
Španělsko, Vigo
Export všech druhů ryb: velké ryby: modroploutvý tuňák, mečoun, tuňák, bonito, kořenovka, citronová ryba... ryby z Velkého moře: kohout, bertorella, korejská ryba, rejnok, agrafin, treska, humr, úhoř, merlúza... ryby dne: divoký seabass, divoká zlatá ryba, kohout svatého Petra, platýs, jazyk, kalamár, sépie, besugo, pargo, cabracho, merlúza na špejli, palometa... ryby z Azor: besugo, červená palometa, cabracho, šedý mero, žlutý mero, pargo, králové... Podívejte se na naše webové stránky a tak nás lépe poznáte!
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play