Francie, Avançon
...Perník s medem od Pocquet Apiculture je řemeslná specialita, která spojuje tradici a autentické chutě. Připravený s naším řemeslným medem, tento perník je měkký a voňavý, ideální pro doplnění vašich chvil odpočinku nebo pro vylepšení vašich dezertů. Jeho rozplývavá textura a jemná chuť z něj činí nezbytnost pro milovníky sladkých pochoutek. Výběrem našeho perníku s medem podporujete místní a...
Portfolio (62)
Itálie, Casoria
Z myšlenky dvou mladých Neapolitanů, kteří nějakou dobu žili v zahraničí, si uvědomili, že jim chybí chutě a vůně naší země, se rozhodli přinést produkty, které tolik chybí, lidem na jihu, kteří žijí rozptýleni po Itálii, zejména v nádherné Toskánsku, ale také v ostatních částech poloostrova... Tak vzniká Saprurì... Chutě Kampánie, specializující se na dodávku a distribuci kampánských produktů, ve...
Portfolio (7)
Itálie, Messina
...Není to jen obyčejná pistáciová pasta, ale tradice, která vzniká z tvrdé sicilské pšenice a příznivých klimatických podmínek. Pomalé, přirozené sušení jí dodává bezkonkurenční chuť a vůni. Řemeslná výroba zajišťuje kvalitu, bronzové lisování skvělou konzistenci při vaření a „uchopení“ omáček. Pouze sicilské obilí a vysoce kvalitní pistácie pro dosažení jedinečné a rozpoznatelné chuti, vždy. Různé formáty: Busiate, Penne, Caserecce, Rigatoni, Paccheri, Fusilli.
Portfolio (10)
Francie, Montfort Sur Meu
AVP (EX-BWC EUROPE DISTRIBUTION) je společnost, která distribuuje řemeslné potravinářské produkty, specializující se na distribuci belgických vaflí a směsí k rehydrataci od roku 2011. Naší snahou je představit a zvýraznit kvalitní regionální produkty. Nabízíme širokou škálu produktů: těsto na liégeois vafle, liégeois vafle, předvařené bruselské vafle, palačinky, směsi k rehydrataci (palačinky, ch...
Portfolio (58)
Belgie, Moen
Koekjes Bossuyt je belgická řemeslná pekárna sušenek. Najdete zde tradiční sušenky jako carré confiture, frangipane, vafle a rocher. Unikátní na Koekjes Bossuyt je, že většina sušenek je k dispozici ve třech různých kategoriích: tradiční, bio nebo bez přidaného cukru. Pro nás je řemeslná výroba zásadní. Zůstáváme věrní našim tradičním receptům, zatímco modernizujeme naši výrobu, abychom vždy nab...
Portfolio (24)
Itálie, Taranto
Někdy je potřeba mít odvahu věřit svým snům a řídit se svými instinkty! Aldo Predari je majitelem cukrárny Dolce amorsi. Po letech strávených v průmyslovém sektoru se rozhodl vydat novou cestou: tou, která vede k kráse chuti a cukrářství. Zaměstnává vysoce kvalifikovaný personál, kde se různé dovednosti spojují při vytváření specifických produktových řad. Neustálým závazkem je zdůraznit jednoduc...
Itálie, Roma
Sicilské řemeslné sladkosti, jemné mandlové těsto a sicilské velikonoční sladkosti vyráběné výhradně ručně. Italská excelence, která se projevuje ve vybraných ingrediencích s péčí a vášní: sicilské mandle pizzute z Avoly, kvalitní medy, bio citrusy ze Sicílie a přidání voňavé bourbon vanilky z Madagaskaru. Řemeslná cukrárna Mandorlada je zárukou čerstvosti, protože vyrábí pouze na objednávku, sladkosti nejvyšší kvality bez lepku a laktózy. Kytice chutí a vůní, které obklopují v sladkém a poetickém smyslovém pohodlí.
Naše firma je plně řemeslná a recepty zůstaly stejné po celá léta. Od roku 1890 se cukrárna, která se nachází v oblasti Liège, specializuje na výrobu vařeného cukru. Naše bonbóny se vaří na otevřeném ohni v měděných kotlích. Mícháme krystalový cukr s glukózou a vodou. Používáme suroviny a aroma nejvyšší kvality, abychom dosáhli bezkonkurenčních chutí. Kromě trhů, kterých se účastníme výhradně...
GOURMANDISES MEDIEVALES, řemeslná středověká cukrárna nacházející se v PROVINS ve Francii, nabízí širokou škálu tradičních a originálních sušenek a koláčů. Paní Corinne vás zve na skutečnou cestu časem a historií a oživuje recepty ze středověku. Svět plný chutí, kde se mísí kuchyně a historie! Naše sušenky a koláče neobsahují barviva, umělé aroma ani konzervanty a použité ingredience pocházejí z...
Portfolio (13)
Naše řemeslná cukrárna vyrábí tradiční klasické sicilské dezerty, jako jsou cannoli s ricottou a sicilská cassata, dezerty s čerstvou ricottou, krémem, čokoládou, dezerty z pistácií, dezerty z mandlové pasty a také řemeslné Panettoni a Velikonoční holubice. Omezená produkce typických sicilských dezertů, dostupná v rodinné sicilské cukrárně, která připravuje dezerty ve své dílně speciálně pro vás, jakmile obdrží objednávku přes internet nebo telefon. I proto nedodáváme cukrárnám, ale pouze jednotlivým zákazníkům, pro které připravujeme vaše typické sicilské dezerty jeden po druhém.
Bioférová a řemeslná pekárna-cukrárna s otevřenou dílnou.
Itálie, San Benedetto Del Tronto
Řemeslná cukrárna - Buffetová služba - Šťastná hodina...
Francie, La Houssaye-En-Brie
La Ferme au Chocolat Fonderie à la Campagne je čokoládovna a cukrárna nacházející se v La Houssaye en Brie v Seine et Marne, kterou řídí pan ENGRAND Grégoire, mistr čokoládník. www.lafermeauchocolat.shop...
Itálie, perugia
Řemeslná cukrárna od roku 1946; vyrábíme sladkosti pouze na objednávku; ceremonie, recepce, narozeniny, sladkosti s vlastními designy a tvary.
Řemeslná cukrárna...
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play