Itálie, Casoria
Z myšlenky dvou mladých Neapolitanů, kteří nějakou dobu žili v zahraničí, si uvědomili, že jim chybí chutě a vůně naší země, se rozhodli přinést produkty, které tolik chybí, lidem na jihu, kteří žijí rozptýleni po Itálii, zejména v nádherné Toskánsku, ale také v ostatních částech poloostrova... Tak vzniká Saprurì... Chutě Kampánie, specializující se na dodávku a distribuci kampánských produktů, ve...
Portfolio (7)
Itálie, Messina
...Není to jen obyčejná pistáciová pasta, ale tradice, která vzniká z tvrdé sicilské pšenice a příznivých klimatických podmínek. Pomalé, přirozené sušení jí dodává bezkonkurenční chuť a vůni. Řemeslná výroba zajišťuje kvalitu, bronzové lisování skvělou konzistenci při vaření a „uchopení“ omáček. Pouze sicilské obilí a vysoce kvalitní pistácie pro dosažení jedinečné a rozpoznatelné chuti, vždy. Různé formáty: Busiate, Penne, Caserecce, Rigatoni, Paccheri, Fusilli.
Portfolio (10)
Itálie, Taranto
Někdy je potřeba mít odvahu věřit svým snům a řídit se svými instinkty! Aldo Predari je majitelem cukrárny Dolce amorsi. Po letech strávených v průmyslovém sektoru se rozhodl vydat novou cestou: tou, která vede k kráse chuti a cukrářství. Zaměstnává vysoce kvalifikovaný personál, kde se různé dovednosti spojují při vytváření specifických produktových řad. Neustálým závazkem je zdůraznit jednoduc...
Itálie, Roma
Sicilské řemeslné sladkosti, jemné mandlové těsto a sicilské velikonoční sladkosti vyráběné výhradně ručně. Italská excelence, která se projevuje ve vybraných ingrediencích s péčí a vášní: sicilské mandle pizzute z Avoly, kvalitní medy, bio citrusy ze Sicílie a přidání voňavé bourbon vanilky z Madagaskaru. Řemeslná cukrárna Mandorlada je zárukou čerstvosti, protože vyrábí pouze na objednávku, sladkosti nejvyšší kvality bez lepku a laktózy. Kytice chutí a vůní, které obklopují v sladkém a poetickém smyslovém pohodlí.
Naše řemeslná cukrárna vyrábí tradiční klasické sicilské dezerty, jako jsou cannoli s ricottou a sicilská cassata, dezerty s čerstvou ricottou, krémem, čokoládou, dezerty z pistácií, dezerty z mandlové pasty a také řemeslné Panettoni a Velikonoční holubice. Omezená produkce typických sicilských dezertů, dostupná v rodinné sicilské cukrárně, která připravuje dezerty ve své dílně speciálně pro vás, jakmile obdrží objednávku přes internet nebo telefon. I proto nedodáváme cukrárnám, ale pouze jednotlivým zákazníkům, pro které připravujeme vaše typické sicilské dezerty jeden po druhém.
Itálie, San Benedetto Del Tronto
Řemeslná cukrárna - Buffetová služba - Šťastná hodina...
Itálie, perugia
Řemeslná cukrárna od roku 1946; vyrábíme sladkosti pouze na objednávku; ceremonie, recepce, narozeniny, sladkosti s vlastními designy a tvary.
Řemeslná cukrárna...
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play