... sbíraná, macerují se po dobu 3 měsíců v našem domácím anýzovém likéru.
Patxaka Egiazki je velmi gurmánská, připomíná nám jablečný dezert, jako je tarte tatin. Jemný a hladký likér, mírně sladký, zanechává krásnou délku v ústech, velmi expresivní.
V nose uvolňuje jemné aroma anýzových jablek a karamelu.
Patxaka Egiazki neobsahuje žádné umělé aroma ani barviva, jeho vzhled a chutě jsou zaručeny jako 100% přírodní. Lahvování, uzavírání a etiketování se také provádí ručně.
Ve společnosti Briochelle jsme výrobci specializujícími se na karamelizované toasty z brioche. Briochelle caramel se prodává ve dvou verzích: Briochelle je verze bez konečné úpravy. Profesionál může nabídnout řemeslnýdezert vysoké kuchyně, jako by byl připraven doma, buď s nedávno karamelizovaným, křupavým a lesklým povrchem, nebo s vlastními prezentacemi podle fantazie každého šéfkuchaře...