Španělsko, Puntal, El (espinardo)
...V moderní kultuře je dezert posledním chodem podávaným během jídla, obvykle složeným ze sladkých potravin: ovoce, pečivo, sorbety, krémy atd. Kontaktujte nás, abyste se dozvěděli více o našich produktech.
Portfolio (71)
Španělsko, Campllong
...Ingredience: 100% Hruška Naše hruškový dezert vyrábíme pouze z dužiny nejlepších hrušek, které jsou sklizeny přímo z našich plantáží. Můžeme vám přivézt ovoce z naší země se všemi jeho nutričními hodnotami, které se vyznačuje mimořádně sladkou chutí a jemnou texturou. Již připravené, abyste mohli snadno, pohodlně a rychle vychutnat všechny výhody konzumace přírodního ovoce, připravené k tomu, abyste si ho mohli vzít vždy s sebou.
Portfolio (9)
Španělsko, Els Hostalets De Pierola-Barcelona
...REF. 1300 POPIS PRODUKTU Nejchutnější Chai Latte s naším nejlepším polotučným mlékem a přírodními aromaty skořice, zázvoru, anýzu a kardamomu. Skvělý dezert, kterým překvapíte ve svých strojích, a velmi univerzální pro podávání horkého nebo studeného, a to jak se strojem, tak bez něj. DÁVKOVÁNÍ 12-14 g/100 cc vody. 1 kg vystačí na více než 83 porcí BALENÍ Jednotka: 1 kg | Jednotek v krabici: 10 | Kg v krabici: 10 | Kg na paletě: 450 (národní) – 630 (mezinárodní).
Španělsko, Almendralejo
...Pojďme o krok dál od Brutu a ještě více zvýšíme množství cukru. Nyní budeme mít produkt s mimořádnou lehkostí v ústech, s citrusovými tóny, vůněmi liči a citrusového ovoce, ideální pro jakýkoli dezert. Odrůdy: Macabeo 70%, Parellada 30% Obsah alkoholu: 11,70% obj. Cukry: 35 g/L. Zrání, podle šarže mezi 9 a 25 měsíci...
Portfolio (7)
Španělsko, Geneto San Cristobal De La Laguna
...Intenzivní čokoládový coulant, dezert s nadýchanou čokoládou zvenku a měkkým srdcem z rozpuštěné čokolády uvnitř. Podává se zmražený a v mikrovlnné troubě je připravený za pouhých 60 sekund. Každý kus váží 90 g, balení obsahuje 12 coulantů. Doporučuje se skladovat produkt v chladničce při -18° a konzumovat po rozmrazení. Znovu nezmrazovat.
Portfolio (6)
Španělsko, Andoain
...Briochelle caramel je verze dokončená s karamelizací. Briochelle caramel umožňuje nabídnout dezert nejvyšší kvality bez další práce než regenerace. Čistá a zároveň jednoduchá chuť nejlepších surovin, spojená s jeho nezaměnitelně řemeslným vzhledem, činí z briochelle zlatý dezert, kterým lze završit nejlepší akce s dezertem "připraveným doma". - Nezaměnitelně řemeslný vzhled - Extrémní kvalita...
Náš mléčný dezert je vyráběn ručně s nejpřísnějšími kontrolami kvality, bez barviv, bez konzervantů, s a bez přidaného cukru a bez lepku. To nám umožňuje být konkurenceschopní a prodávat kvalitní produkt bez omezení spotřeby, protože je vhodný pro celou rodinu. Vyrábí se v Jijoně, Alicante (ŠPANĚLSKO), což přináší zkušenosti a kvalitu našemu produktu. Výrobní závod má certifikát potravinářské...
Španělsko, BAEZA
...Společnost založená v roce 1886, zaměřená na výrobu všech druhů pekařských a cukrářských výrobků. Zejména "Pastel Baezano", typický dezert z Baezy, v provincii Jaén, jemný listový koláč pro ty nejvybranější chutě. Dále v Grupo Morral nabízíme širokou škálu všech druhů koláčů, dortů, pečiva a pekařských výrobků.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play