Itálie, MILANO
...Panettone je tradiční italský vánoční dezert, pocházející z Milána. Charakterizuje ho vysoký a kopulovitý tvar, je vyroben z sladkého kynutého těsta, obohaceného o kandované ovoce, rozinky a pomerančovou kůru. Jeho příprava vyžaduje několik dní na zpracování a přirozené kynutí, což dezertu dodává jeho měkkou konzistenci a charakteristickou chuť. Panettone je často spojován s vánočním obdobím a je ceněn jak v Itálii, tak na mezinárodní úrovni jako symbol tradice a italského řemesla. balení po 12, 1 paleta = 10 balení, expirace 30/04/25 Minimální objednávka: 30 palet...
Portfolio (229)
Itálie, Trepuzzi
...V rzi, krása nedokonalosti. Dynamická tekutina mezi hořkými stopami chinovníku a balzámovými pruhy eukalyptu. Polyedrický performer v experimentálním míchání od sladce hořkého moodu po dezert. RUST, konceptuální hořký likér je přírodní hořký nápoj vyrobený studenou infuzí vysokého množství jalovcových bobulí, chinovníku a bezinek, jemných citrusových slupek, dužiny fíků, divokých a léčivých rostlin středomořské vegetace, mezi nimiž je máta a eukalyptus.
Portfolio (89)
Itálie, Giuliano
...Oblíbený vánoční dezert pro mladé a děti, ale rozhodně také oceňovaný dospělými. Jednoduše řečeno… vynikající! Čokoláda vynikající kvality a speciální recept mistrů cukrářů "From Rosa" dělají tento Panettone neodolatelným. Kód: BOPA03 Hmotnost: 850 g...
Portfolio (129)
Itálie, Martina Franca
...Caciocavallo del Duca je sýr zrající 36 měsíců, charakterizovaný pikantní a výraznou chutí a konzistentní a robustní texturou. Vyrobený z kravského mléka z Murgie, tento caciocavallo je perfektní nastrouhaný, na plátky nebo jako dezert, a skvěle se hodí k plným červeným vínům. Dlouhá doba zrání dodává tomuto sýru jedinečnou a nezaměnitelnou chuť, což z něj činí vynikající volbu pro ty, kteří milují intenzivní a komplexní chutě.
Portfolio (29)
Itálie, Messina
La Truscia, mladá a dynamická sicilská firma, má za cíl stát se referenčním bodem pro prodejce a soukromé osoby při hledání typických sicilských řemeslných produktů, které se vyznačují nejvyšší kvalitou výroby a zpracování. La Truscia vznikla z touhy uchovat a udržet sicilské gastronomické tradice a sdílet chutě a vůně této nádherné země. Autenticita a kvalita jsou dominantními a charakteristick...
Portfolio (10)
Itálie, Dorgali
... sezónní zeleninou. Jeho všestrannost z něj činí skvělý sýr na grilování a vynikající volbu pro stravu dětí. Sýr, který ztělesňuje sladkost a jednoduchost, Novello Sardo je lahůdkou pro chuťové pohárky, vhodnou pro každou příležitost, od lehkého jídla po sofistikovaný dezert.
Portfolio (10)
Itálie, Comacchio
...Naše kávová smetana je již připravena k nalití do zmrzlinovače. Je to jednoduchý dezert, který byl navržen jako letní varianta espressa.
Portfolio (3)
...Sorbetto al Limone e Zenzero v sáčcích po 1 kg Sorbetto al Limone e Zenzero je polotovar pro granitor, ideální pro gastronomii a velmi oblíbený jako dezert. Naředění v granitoru: jeden sáček produktu + 3 litry vody a výtěžnost produktu po zpracování v granitoru je přibližně 6 litrů. Je možné přidat alkoholickou složku (maximálně přibližně 200 ml). Všechny sorbety mohou být použity k přípravě...
Portfolio (8)
Itálie, Cortazzone
...Torta di Nocciole je vyrobena výhradně z částečně odtučněné lískové mouky, bez použití pšeničné mouky. Je to typický dezert piemontské tradice, v elegantním dárkovém balení. Má měkkou a ne suchou konzistenci s intenzivní chutí lískových oříšků, bez konzervantů. Doba trvanlivosti 12 týdnů.
Portfolio (7)
Itálie, Mazara Del Vallo
...Torta sette veli je složitý dezert, ale s výjimečnou chutí, dort, který stojí za to vyzkoušet a ochutnat: čokoládový svátek, ideální pro opravdové labužníky. Skládá se z několika vrstev s čokoládovou bavarois, lískovými oříšky, kakaovým piškotem, křupavou vrstvou a zrcadlovou polevou na povrchu.
Portfolio (8)
...Snídaně, svačina nebo dezert… každá příležitost je dobrá na kousek měkkého plum cake. Vyrábíme náš nadýchaný plumcake (200g) v klasické obdélníkové formě, která mu dodává praktický tvar pro krájení na plátky na snídani a svačinu. Těsto je na bázi vajec, másla, s rýžovou a pohankovou moukou, rýžovým a kukuřičným škrobem, které je odlehčeno díky přidání slunečnicového oleje. Klasický kynutý dezert, který s radostí podáváme nejmenším a který tolik připomíná chutě domova. Vyzkoušejte ho obohacený o lehký sirup a plněný džemy nebo pomazánkami.
Portfolio (10)
...Přírodní kynutý dezert ve tvaru bochníku pokrytý polevou z lískových oříšků "Piemonte" IGP. Těsto, žluté barvy, je obohaceno o kandované citronové kůry a rozinky Sultanina. - Přírodní kynutý dezert ve tvaru bochníku pokrytý polevou z lískových oříšků Piemonte IGP a kakaa. Těsto, žluté barvy, je obohaceno o hořkou čokoládu. - Přírodní kynutý dezert ve tvaru bochníku pokrytý polevou z mandlí. Těsto, žluté barvy, je obohaceno o rozinky Sultanina.
Itálie, Marciano Della Chiana
...Panzuppo Al Caffè Nero. Panzuppo Al Caffè Nero, od Pasticceria Fabio a Gianni, je variantou toskanského Panzuppa, sladkého pokrmu oblíbeného po celé Itálii, který připomíná panettone nebo colomba. Stejně jako tyto poslední, Panzuppo je dezert, který evokuje svátky, a je ideálním zakončením rodinných večeří nebo setkání s hosty. Tento cukrářský výrobek vzniká z kreativity při přetváření tradice...
Portfolio (10)
Itálie, Taranto
...Naše pomazánky jsou vyráběny z kvalitních surovin a tradičními řemeslnými technikami. Jsou vhodné k různému použití, od snídaně po dezert. Představují chutnou, zdravou a výživnou alternativu k průmyslově vyráběným produktům na trhu.
Itálie, Sant'Atto
Odpovídající produkty
Zdravé jídlo. Nejlepší volby, nejlepší chuť.
Přípravy na sladkosti
Portfolio (1)
Itálie, Napoli
Cazzimbocchio jsme slyšeli všichni, ale ne každý přesně ví, co to je. Jako dobří Neapolité ho používáme k pojmenování té věci, která se nám nějakým způsobem neustále dostává pod nohy... téměř až do rozčilování. Rádi si myslíme, že svatý Petr během své první pouti do Neapole zakopl o kámen: „Eminence“ - uslyšelo se - „Pozor na cazzimbocchio!“. Tak byl nazván to, co dnes běžně známe jako sanpietrino. Ano, cazzimbocchio není nic jiného než ten kamínek, který voní historií v našich nejkrásnějších městech, a protože naším řemeslem je sladit chutě, napadlo nás udělat z něj dezert!
Itálie, Barletta
... OCENĚNÍ: 2007 (Dolci Torino) Nejlepší doprovodný dezert 2013 (TuttoFood Milano) 1. cena za ekologickou udržitelnost 2018 (Chocolate awards med. Florencie) stříbrná medaile za kvalitní čokoládu. Vyrábíme: bez lepku, bez cukru, bio, nutraceutické, veganské a vegetariánské, s využitím solární energie a ekologicky udržitelné.
Portfolio (10)
Itálie, S,egidio Alla V.
...Řemeslná firma specializující se na tradiční sladké výrobky vyráběné přirozeně bez aditiv nebo chemických konzervantů. Naší specialitou jsou Sassi d'Abruzzo, typická sladkost, kde jsme jedinými výrobci podle originální receptury od roku 1928. Dále vyrábíme 90% mandlový křupavý dezert, který nemá obdoby, a tmavou čokoládu, která je pomalu temperována a přirozeně chlazena. Vše je prodáváno v...
Měkký a voňavý, je to dezert naší tradice. Ciambellone od Gargani je synonymem vysoké kvality a prestiže. Úspěch tohoto produktu je založen na přírodních ingrediencích, zpracovaných s mistrovským řemeslným uměním. Myšlenka ciambellone vznikla z zkušenosti rodiny Gargani, která je více než 50 let aktivní v potravinářském sektoru s historickými obchody v Římě na viale Parioli a via Lombardia...
Itálie, Mosciano
... McDonald's, Autogrill, Sarni, Picard France, Brake France. V posledních měsících Sweets Factory vyvinula dodavatelské smlouvy s Autogrill a Costa Coffee. V současnosti má společnost 5 výrobních linek a výrobní kapacitu více než 20 milionů kusů ročně. Kromě toho má společnost certifikace BRC a IFS. Díky industrializaci řemeslného procesu, flexibilitě výroby, silné orientaci na spotřebitele a dlouhé zkušenosti v řízení velkých zákazníků je dezert Ferretti spolehlivým partnerem na národní i mezinárodní úrovni.
Itálie, Como
... rodině Baj a jejich staré cukrárně Baj, speciální cukrárně v Santa Redegonda, na Piazza del Duomo v Miláně, poblíž La Rinascente, nejdůležitějšího luxusního obchodního domu na světě, kde má Baj občas výstavní totem v některých svátečních obdobích a zvláštních příležitostech. Proto je ideální jako lehký dezert po jídle nebo jako elegantní dárek, také jako firemní dárek s personalizovaným balením značky. Distribuuje se v velkých maloobchodních řetězcích, regionálních maloobchodních řetězcích, HoReCa a obchodech s potravinami a vínem.
„Sa carapigna“ je velmi stará citronová granita pocházející z počátku 17. století, typická pro Sardinii, zejména pro Aritzo. Je připravována výhradně ručně a výrobní techniky zůstaly nezměněny po více než 4 století. NAŠE SLUŽBYSa carapigna, jak jako dezert, tak jako alternativa klasického sorbetu, k integraci do profesionálních cateringových služeb nebo v agroturistikách, restauracích, hotelech a...
Itálie, Pretoro (ch)
...Laboratoř na pečení přísně řemeslného charakteru, která vymyslela a zaregistrovala na Úřadu pro patenty v Chieti dezert "Torta del Lupo ...di Pretoro", na bázi hořké čokolády, červeného vína Montepulciano d'Abruzzo, gianduia čokolády a rumu. Doba trvanlivosti produktu je 5 měsíců, skladování při pokojové teplotě max 25°. Dezert je zabalen v elegantní hnědé krabičce s pozlaceným nápisem, což je...
Itálie, Oderzo
... a chutě. Šumivá i tichá vína mají plné tělo a můžete cítit vůni ovoce jako je banán a jablko. Každý druh vína je typický pro daný rok a nemáme vína, která by byla zralá. Jsou snadno pitelná a můžete je kombinovat s jakýmkoli pokrmem od masa po dezert, kromě Chardonnay, které se hodí k rybám. Můžeme také zasílat různou kvalitu vín expresním kurýrem a neexistuje minimální množství pro objednávku.
...Scorzetta je tradiční typický dezert z Bernaldy, který se dnes stal rafinovanou a vyhledávanou klasikou. V historické cukrárně l'Orchidea, instituci v Bernaldě, městě s hlubokými tradicemi v provincii Matera, vyrábí cukrář Vincenzo Zito již více než 50 let scorzetty podle starého tradičního receptu, s pomocí pečlivě vybraných surovin a vynikajících ingrediencí, zpracovaných tak, jak velí tradice...
... pomocí manželky Simony, Riccardo Costenaro hrdě vede cukrárnu, kde úspěšně experimentoval s recepty, které spojují toskánskou cukrářskou tradici s valtellinskou: proslulý je jeho „Buccellato“, typický dezert s hrozny, lískovými ořechy, anýzem, mandlemi a vlašskými ořechy, což je exkluzivní recept, na který je právem velmi pyšný. Do budoucna Costenarové sní o dalším rozšíření a nejstarší z jejich synů Nicholas se již rozhodl studovat na hotelové škole, aby jednou mohl jít ve stopách.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play