Španělsko, Guijuelo-Salamanca
...Iberské prase starší než 10 měsíců. Tira de Magro extrahovaná z žebra prasete, mezi kostí a kostí; a s obsahem tuku. Kousky o hmotnosti mezi 100 a 150 g. Přibližně. Tira de Carne Costilla z iberského prasete je speciální řez získaný z žebra iberského prasete staršího než 10 měsíců. Tento produkt vyniká dokonalou rovnováhou mezi libovým masem a obsahem tuku, což poskytuje šťavnatou texturu a...
Portfolio (15)
Španělsko, Monroyo (teruel)
... provincie, a mnoho dalších parametrů, aby se zajistil produkt nejvyšší kvality a důvěry. Pouze jamóny s "Označením původu Teruel" jsou ty, které přicházejí s číslovanou vitolou a hvězdou vypálenou na zadní straně, je to produkt purpurové barvy s nádechem granátu, s jemnou vůní a vysokým obsahem tuku. Kousky obvykle mají střední/vysokou hmotnost a vysoké procento tuku.
Portfolio (43)
Španělsko, Guijuelo-Salamanca
...Prodloužený a elegantní kus jemné trubice. Má růžovou barvu, vynikající chuť, hlubokou vůni a jemný tuk. Kousky jsou vyráběny ručně, s nízkým obsahem soli a s dobou zrání mezi 24-28 měsíci. Proces výroby: Horké porcování, chlazení, řezání do tvaru V, solení, přirozené sušení a odpočinek ve sklepě. Ingredience: Šunka z vepřového masa z žaludů a mořská sůl. Podmínky distribuce a přepravy: Při...
Portfolio (43)
Španělsko, Quart
...Je to část vepřového masa nejblíže k hlavě. Je považována za libové maso (s méně tuku) a je ideální na pečení celého kusu s kořením a sádlem, aby se vytvořila křupavá a lahodná kůrka. Musí se dobře uvařit, aby uvnitř nezůstalo syrové. Po upečení se nechá vychladnout před krájením, aby se nerozpadlo na malé kousky a mělo dokonalou prezentaci. Doporučuje se vařit bez rozmrazování. Jako všechny naše produkty, neobsahuje alergeny a pouze přírodní ingredience.
Portfolio (9)
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play