Španělsko, Casas Ibáñez-Albacete
...Vino Vibrante De Manchuela v nose je to čisté hrozno, vyzdvihující vůně přírodní jahody, ostružiny a švestky. V ústech je sladké, s nádechem čerstvé jahody a kořeněným pozadím, které přetrvává na patře, zanechávající dlouhé a chutné víno. 1618 ºC Teplota podávání VĚK VINICE: Mezi 30-50 lety VÝROBA: Fermentováno a zrající v betonových nádržích ODRŮDA HROZNŮ: Bobal...
Portfolio (7)
Španělsko, Almeria
... osobností, svěží a sladké zároveň, a velmi snadno se pije. Výroba: Mladé víno roku, macerované s extrakty z hroznové slupky, třešně, maliny a marakuji. Podnebí: Extrémně kontinentální klima s dlouhými a chladnými zimami, teplými léty s velkým teplotním kontrastem mezi dnem a nocí a velmi krátkými přechodnými ročními obdobími.
Portfolio (2)
Španělsko, Olite, Navarra
...Barva: atraktivní víno granátově červené. - Aroma: komplexní, intenzivní vůně s elegantními náznaky koření, vanilky a toffees na pozadí zralého tmavého ovoce, připomínajícího odrůdu hroznů. - Chuť: masitá a chutná v ústech, s příjemnými kořeněnými a opékanými tóny. Sladké třísloviny v harmonii s ovocným projevem vytvářejí komplexní, elegantní víno. Zaoblené, strukturované a velmi dlouhé.
Portfolio (10)
Španělsko, Canet De Mar
...Fermentováno v nerezových tancích při kontrolované teplotě. Vyrobeno z červených hroznů, Zinca d'Anfora Tinto, nebo z bílých hroznů, Zinca d'Anfora Blanco. Hrozny jsou ručně sbírány pozdě a fermentovány při konstantní teplotě 28 stupňů pro červené a 22 stupňů pro bílé. Jakmile je alkoholová a malolaktická fermentace dokončena, víno se přelije do ručně vyráběných hliněných nádob, kde zraje, což mu dodává větší strukturu a umožňuje jeho aromatům vyvíjet se bez přidání dřeva.
Portfolio (9)
Španělsko, La Seca-Valladolid
...Víno k aperitivům se doporučuje podávat velmi, velmi studené, mezi 3º a 5º C, frappé nebo glacé. Doporučuje se kombinovat s mořskými plody, rybami z pobřeží a marinovanými rybami, modrými sýry a všemi druhy paštik a dezertů. Označení původu: Víno z oblasti Castilla a León Odrůda: Verdejo - přírodní sladké Ročník: 2019 Zrání: Vyrobeno z 100% hroznů verdejo, s kontrolovanou fermentací a zastavením na 9º alkoholu Poznámky k degustaci: Barva slonovinová. Čisté, s vysokým aromatickým profilem a vynikajícím objemem v ústech.
Portfolio (12)
Španělsko, Granada
...Barva: Tmavě granátová, téměř černá, cihlový okraj s fialovými akcenty, lesklá a jasná. Vůně: Silná aroma s lehkým nádechem zralých černých plodů, tóny opražené slupky a bylinkové nuance připomínající podrost, s jemnými sladkými vzpomínkami a dlouhou aromatickou perzistencí. Chuť: Intenzivní v ústech, silná a s elegantním nádechem jemné čokolády. Taniny jsou poměrně sladké a příjemné, s náznaky...
Portfolio (5)
Španělsko, Varea
Producenti ekologického medu a ekologického pylu (roky certifikace bio) vyrábějí čisté medy, vybrané z rozmarýnu, tymiánu, vřesu, dubu, pomeranče, citronu, propolisu a medoviny z barelů. Různé mezinárodně oceněné medy (prodej ve velkém i malém, balení pod vašimi značkami, můžete nás navštívit bez závazku, s našimi včelami sbíráme medy z různých oblastí Španělska. Propolis obsahuje především polyfe...
Španělsko, Ablitas-Navarra
Cílem Bodega Pago de Cirsus je vyrábět víno 100% PAGO nejvyšší kvality. Výběr hroznů se provádí pečlivě, nejprve na vinici a poté na třídící stole, kde se do dřevěných sudů pro fermentaci dostávají pouze ty nejlepší. Výroba v bodega zahrnuje bílé, červené, růžové a sladké víno. Bílé vína jsou: CHARDONNAY z aktuálního ročníku, CHARDONNAY fermentované v sudu. Červená vína jsou: TEMPRANILLO-MERLOT...
Španělsko, Pedro Muñoz
Firma se specializuje na výrobu řemeslných produktů, vyrábíme výrobky bez cukru s maltitolem určené pro starší osoby a všechny diabetiky. Vyrábíme sušenky a koláče celozrnné i normální s maltitolem, také vyrábíme další výrobky bez cukru zaměřené na cukrářství. Také vyrábíme mančeské máslové sušenky s cukrem i bez cukru, skořicové pochoutky, víno koláče a listové těsto. Používáme náplně z...
Španělsko, Monreal Del Llano
... Secreto a Las Liras) a přírodní sladké víno (Fata Morgana). Víno vyrábíme pod IGP VINO DE LA TIERRA DE CASTILLA. V Mont-Reaga jsme hrdí na to, že aktivně spolupracujeme s životním prostředím a bojujeme proti změně klimatu. Proto jsme vypočítali naši uhlíkovou stopu a vypracovali plán na snížení emisí, díky kterému jsme získali certifikát Národního registru uhlíkové stopy. Přispíváme tak k redukci...
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play