Ponořená do srdce bordeauxského vinařství, Maison Le Star, s 5 zámky a téměř 600 hektary vinic, je dnes významnou referencí v Bordeaux. Byla založena v roce 2016 po fúzi dvou historických obchodních domů a je řízena Guillaume Brochardem, vášnivým milovníkem vína a podnikatelem z oblasti luxusu. Maison Le Star spojuje moderní přístup k vínu s respektem k tradičním praktikám ve vinařství a vinifika...
Portfolio (96)
Španělsko, Casas Ibáñez-Albacete
...Vino Vibrante De Manchuela v nose je to čisté hrozno, vyzdvihující vůně přírodní jahody, ostružiny a švestky. V ústech je sladké, s nádechem čerstvé jahody a kořeněným pozadím, které přetrvává na patře, zanechávající dlouhé a chutné víno. 1618 ºC Teplota podávání VĚK VINICE: Mezi 30-50 lety VÝROBA: Fermentováno a zrající v betonových nádržích ODRŮDA HROZNŮ: Bobal...
Portfolio (7)
Francie, Saint-Bris-Le-Vineux
...Jasně červená barva s rubínovými odlesky. Výrazné, okouzlující s tóny džemu z červeného ovoce (rybíz, černý rybíz). Přímé, patro je měkké, bohaté na sladké koření a červené ovoce s vyzrálými tříslovinami.
Portfolio (60)
Itálie, San Stino Di Livenza
...Jasně korálově růžová, která se blíží lososové. Čerstvé a sladké vůně červeného jablka, třešně a vodního melounu. Měkká chuť, rychlá, velmi příjemná a s přetrvávajícími bublinkami. Odrůda hroznů: Glera Oblast: Benátky Typologie: Šumivé víno...
Portfolio (43)
...Od roku 1957 na tradičním spojení, Toto přírodní sladké víno se nachází na vrcholu našich prodejů díky své krásně jantarové barvě. Toto je sladký muscat, jaký máme rádi, díky jeho vůním melounu, broskve, meruňky, ale také eukalyptu. Ústa úspěšně spojují delikátní sladkost a svěžest. Je to křehká rovnováha, která zde odráží terroir muscatů z Lunelu. Dostupné v lahvích nebo na váhu.
Portfolio (17)
Francie, Mauléon-D'armagnac
Založena v roce 1832, společnost CASTAREDE je nejstarší výrobce Armagnacu ve Francii. Její řemeslné dovednosti se předávají po generace. Florence Castarède, 6. generace, získala v roce 2016 označení EPV (Entreprise du Patrimoine Vivant), které oceňuje řemeslné podniky s vzácným, renomovaným nebo tradičním know-how. Společnost Castarède vyrábí své Armagnacy na svém panství Château de Maniban, kter...
Portfolio (51)
Spojené království, London
...Bílé víno je obvykle sladké, polosladké nebo suché. Chardonnay nebo Sauvignon Blanc jsou typická bílá vína. Zelenožlutá barva se zlatými odstíny. Aromatické, chutě hrušek, bílých broskví, tóny citrusových plodů a jemné náznaky vanilky. Barva: Zelenožlutá barva se zlatými odstíny Nos: tóny citrusových plodů a jemné náznaky vanilky. Chuť: Aromatické, chutě hrušek, bílých broskví, tóny citrusových plodů a jemné náznaky vanilky.
Portfolio (17)
...Náznakový a klidný aroma vína ukazuje zcela jinou verzi Sauvignon Blanc. Světlé tóny limetky, citronu a sicilské sladké pomeranče jsou nahrazeny závojem meruňkového džemu a sušených květin. Objemná chuť vykazuje lehké krémové odstíny a středně vysokou kyselost. Dojezd je dynamický, ale hladký. Tento Sauvignon Blanc by měl být podáván s pokrmy z čerstvých mořských plodů nebo klasickými pokrmy pan-ázijské kuchyně. Polévky Fo-Bo a Fo- Ga budou nečekanou kombinací.
Portfolio (15)
...Roero DOCG Moretti Barolo DOCG Moretti Roero Arneis DOCG Moretti Giajet – M.P.F. víno bílé sladké Dolcetto d'Alba DOC Moretti Nebbiolo d’Alba DOC Moretti Barbera d’Alba DOC Moretti Barbarusa - víno rosé Sledujte naše aktualizace na: https://www.morettivini.it https://www.facebook.com/Poderi Moretti/ https://www.instagram.com/moretti.winery/ https://www.google.it/maps/Poderi Moretti https://www.google.it/maps/Cascina Occhetti...
Portfolio (10)
Francie, Geispolsheim
...Fermentační proces trvá mnohem déle a probíhá při nižší teplotě než u hroznové šťávy. To zachovává zdravé složky v šťávě z granátového jablka a dodává bohatou a ovocnou chuť a aroma. Polosladké víno z granátového jablka NRAN má kaštanovou barvu, příjemně kyselou chuť a aromatickou vůni. Na patře je ovocné a výrazně pikantní. Tanniny jsou na měkké straně. Dozvuk je dlouhotrvající, s bujnými bobulemi a granátovým jablkem. NRAN je osvěžující koktejlové víno podávané mírně vychlazené. Doporučuje se pít NRAN s měkkými sýry, ovocem a dezertem.
Portfolio (138)
Německo, Lüdenscheid
...Použití: Rýže, polévky, telecí a vepřové maso, sladké omáčky, marinády, kompot, svařené víno/punč, punč Nyní využijte náš "Celý kardamom se slupkou" jako reklamní materiál nebo dárek. (Dotazy prosím zasílejte na: info@gojundgoj.de) Rádi vám naše produkty nabídneme také jako privátní značku, ve velkých baleních a pro další prodejce.
Portfolio (23)
Španělsko, Almeria
... osobností, svěží a sladké zároveň, a velmi snadno se pije. Výroba: Mladé víno roku, macerované s extrakty z hroznové slupky, třešně, maliny a marakuji. Podnebí: Extrémně kontinentální klima s dlouhými a chladnými zimami, teplými léty s velkým teplotním kontrastem mezi dnem a nocí a velmi krátkými přechodnými ročními obdobími.
Portfolio (2)
...Samtskhe-Javakheti a Adjara. V každém regionu Gruzie se vyrábějí jedinečná a kvalitní vína s velkou chuťovou rozmanitostí, různými barvami a vůněmi. Kindzmarauli: Sladké červené víno Akhasheni: Sladké červené víno Alazani Valley Rot: Sladké červené víno Saperavi: Suché červené víno Mukuzani: Suché červené víno Tsinandali: Suché bílé víno Kisi: Suché bílé víno Mtsvane: Suché bílé víno Tvishi: Sladké...
Portfolio (1)
Španělsko, Olite, Navarra
...Barva: atraktivní víno granátově červené. - Aroma: komplexní, intenzivní vůně s elegantními náznaky koření, vanilky a toffees na pozadí zralého tmavého ovoce, připomínajícího odrůdu hroznů. - Chuť: masitá a chutná v ústech, s příjemnými kořeněnými a opékanými tóny. Sladké třísloviny v harmonii s ovocným projevem vytvářejí komplexní, elegantní víno. Zaoblené, strukturované a velmi dlouhé.
Portfolio (10)
Francie, Malataverne
...Monbazillac je francouzské likérové víno vyráběné na jihu vinice Bergerac, na strmých svazích orientovaných na sever, na levém břehu Dordogne, v okolí vesnice Monbazillac. Má chráněné označení původu.
Portfolio (188)
Francie, Issy-Les-Moulineaux
... modrými sýry nebo čokoládovými dezerty. Skvostná komplexnost a lahodnost! Objem: 75cl Typ: Přírodní sladké červené víno Zbytkový cukr: 103g/L Odrůdy: 90% Grenache, 5% Carignan & 5% Maccabeu AOC: Maury Skladování: K pití ihned a uchování až do roku 2050 Teplota podávání: 14-16°C...
Portfolio (321)
Španělsko, Canet De Mar
...Fermentováno v nerezových tancích při kontrolované teplotě. Vyrobeno z červených hroznů, Zinca d'Anfora Tinto, nebo z bílých hroznů, Zinca d'Anfora Blanco. Hrozny jsou ručně sbírány pozdě a fermentovány při konstantní teplotě 28 stupňů pro červené a 22 stupňů pro bílé. Jakmile je alkoholová a malolaktická fermentace dokončena, víno se přelije do ručně vyráběných hliněných nádob, kde zraje, což mu dodává větší strukturu a umožňuje jeho aromatům vyvíjet se bez přidání dřeva.
Portfolio (9)
Francie, Saint-Loubes
...Gurmánské a aromatické víno. Toto likérové víno, které je převážně z odrůdy Sémillon, se skvěle hodí k slavnostním večeřím nebo jako aperitiv. Sauvignon Blanc a Gris, které tvoří směs, mu dodávají dobrou kyselost a svěžest, která vyvažuje sladkost. Barva: Bílé AOC: Bordeaux Supérieur Vinice: Hlinito-písečný terroir Vinifikace: Zrání na jemných kalech 2 měsíce...
Portfolio (21)
Španělsko, La Seca-Valladolid
...Víno k aperitivům se doporučuje podávat velmi, velmi studené, mezi 3º a 5º C, frappé nebo glacé. Doporučuje se kombinovat s mořskými plody, rybami z pobřeží a marinovanými rybami, modrými sýry a všemi druhy paštik a dezertů. Označení původu: Víno z oblasti Castilla a León Odrůda: Verdejo - přírodní sladké Ročník: 2019 Zrání: Vyrobeno z 100% hroznů verdejo, s kontrolovanou fermentací a zastavením na 9º alkoholu Poznámky k degustaci: Barva slonovinová. Čisté, s vysokým aromatickým profilem a vynikajícím objemem v ústech.
Portfolio (12)
Francie, Lys Haut Layon
...Věk vinice: 35 až 65 let Denzita: 4500 keřů na hektar Výnos: 30 hektolitrů na hektar Řez: Dvojitý Guyot Nadmořská výška: 100 až 120 m Terroir: Hlinito-písečná půda na břidlicích Umístění: Vysoký layon Vinifikace: Alkoholová fermentace probíhá v nerezových tancích s kontrolou teploty. Zbytkový cukr: přibližně 90 g/litr Alkohol: 12,5 % obj. Degustace Mezi 10 a 12 °C Potenciál zrání: 5 až 10 let Vyváženost: jemně sladké Párování s jídlem a vínem: Při aperitivu, na dezert s koláči, tartami... Poznámky: broskev a citrusy Alkohol: 12,5 % obj.
Portfolio (43)
Francie, Pont D Ain
DS2Vin je vinotéka specializující se na lihoviny, pivo a vysoce kvalitní alkoholy, nacházející se v Pont d’Ain, Francie. Nathalie SCATTARELLI, odbornice na vína, vám nabízí své know-how při výběru nejlepších terroirů z Francie a Itálie pro každou příležitost, jako jsou svatby, profesionální akce nebo restaurace a hotely, vinotéky, dovozci nebo další profesionálové. Neváhejte nás kontaktovat a na...
Portfolio (95)
Francie, Saint Loubes
...Více než 100 let zkušeností v oblasti šumivého vína s naším dceřiným podnikem SVM. - Proces založený na metodě Charmat (fermentace probíhá v uzavřeném nádobí, jako je tomu u francouzských ciderů nebo italských prosecců). - Odpovídání na světový trend sladkých chutí a cen. - Odvětví otevřené inovacím a přitahování nových spotřebitelů. - Několik možných kombinací (vs. původ vína, alkohol, bublinky, sladkost, aromatizace, barvy…) - Moderní a flexibilní výrobní nástroj. - Schopni nabídnout přizpůsobení obalů již od 600 lahví a úplné přizpůsobení (víno + obal) od 6000.
Kypr, Peyia
... sýr, citrony, víno nebo kávu poprvé? Určitě ne. Takže chuť se učí. Nemusíte nejprve všechno vyzkoušet, abyste mohli říct: "To je moje věc?" Myslíme si: Ano, rozhodně! Protože čelit novým dobrodružstvím vždy znamená rozšiřovat si vlastní obzory. "Co farmář nezná, to nejí?" To rozhodně není královský postoj!
Portfolio (34)
Francie, Condom
...Apéritif s ořechy je v našich regionech aperitiv, který každá farmářka připravovala pro svou osobní spotřebu. Namočené v alkoholu a poté smíchané s likérovým vínem, dodají vůni připomínající starý port. Recepty z minulosti byly velmi sladké a rustikální s použitím tannického červeného vína. Měkčí likérové víno vylepšuje aperitiv. Bude lahodný v půlce melounu. Stárnutí, kterému podrobuji Esquillot, mu dodává „rancio“ tón starého portu, který je tak přirozený a příjemný. Aperitiv je třeba vychutnávat velmi chlazený. HMOTNOST: 1,3 kg LAHEV: Lahev 70cl SKU: 1004...
Portfolio (66)
Itálie, VILLA CASTELLI
...Bílé víno získané z blendu bílých hroznů ze Salenta, jako je Trebbiano a trochu Malvasia Bianca. Obsah alkoholu 11,50% Vol. Bílá barva s polosuchou chutí. Pro více informací nám můžete napsat na cantine.durso@libero.it...
Portfolio (10)
Portugalsko, Trofa
... sladké a ovocné tóny. Zrání v sudech Tawny může obohatit bohatost destilátu a zjemnit chutě, což činí produkt přístupnějším a příjemnějším. Závěrečné úvahy Sudy z portského vína Tawny a Ruby nabízejí významné výhody při výrobě destilátů, přispívající k komplexnosti a kvalitě konečných produktů. Jak se průmysl vyvíjí, více výrobců by mělo prozkoumat nuance těchto sudů, což povede k rozmanitosti chutí a aromat. Tato praxe nejen obohacuje senzorický profil destilátů, ale také ctí tradici portského vína, čímž vytváří jedinečnou fúzi mezi dvěma respektovanými nápoji.
Portfolio (6)
Francie, Laure-Minervois
...Složení Viognier a Roussanne. Velmi mírně sladké bílé víno, s tóny zralého ovoce jako meruňka, krásně vyvážené bez nadměrné kulatosti, široké a masité.
Portfolio (11)
Španělsko, Granada
...Barva: Tmavě granátová, téměř černá, cihlový okraj s fialovými akcenty, lesklá a jasná. Vůně: Silná aroma s lehkým nádechem zralých černých plodů, tóny opražené slupky a bylinkové nuance připomínající podrost, s jemnými sladkými vzpomínkami a dlouhou aromatickou perzistencí. Chuť: Intenzivní v ústech, silná a s elegantním nádechem jemné čokolády. Taniny jsou poměrně sladké a příjemné, s náznaky...
Portfolio (5)
Francie, Boulogne-Billancourt
...Vína Kanonkop jsou v celé Jižní Africe známá svou zárukou kvality, čistotou a jemností. Cabernet sauvignon z tohoto vinařství je tmavý, s neuvěřitelně komplexními aromaty, jako je vlhký tabák, dubové koření, omáčka z ostružin, chai čaj a čerstvá země. Chuť je stejně rozmanitá - můžete rozpoznat tóny sladké maliny a višně s praženými kávovými zrny. Tanniny jsou přímé a vyvážené. Doporučuje se podávat s omáčkovými pokrmy nebo s krásným kusem hovězího masa.
Portfolio (10)
Itálie, Palagonia
... zemi. Odrůda: Italia Barva: Žlutozelená. Období zralosti: konec srpna – polovina září Cukry (°Brix): > 15 Podmínky skladování: 2/6 °C Sicilské hrozno, odrůda Italia. Krásné a sladké jako jeho název. Zboží kategorie EXTRA Krabice o hmotnosti přibližně 7 kg Sklizeno a odesláno ve stejný den.
Portfolio (55)
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play