Španělsko, Quart
Coopecarn je mezinárodní společnost s více než 50letou historií. Nachází se poblíž Barcelony a má dobrý přístup do Francie. Společnost se specializuje na výrobu marinovaného masa: vepřového, hovězího a drůbežího. Rok 2008 byl začátkem činnosti v oblasti marinovaných produktů a dnes je již lídrem na evropském trhu marinovaných výrobků. Jsme strategicky umístěni v regionu s bohatou masnou tradicí.
Portfolio (9)
...Tento fakt umožňuje, aby Pla del Ros mohl svým zákazníkům nabídnout širokou škálu řeznických kusů, produktů a kvalitních služeb přizpůsobených skutečným potřebám každého zákazníka. Naše hlavní činnosti jsou: SLUŽBA MAQUILA. Nabízíme našim zákazníkům naše služby a zařízení pro porážku vepřového, hovězího a koňského masa. KOMERCIALIZACE MASNÝCH VÝROBKŮ. Prodáváme většinu našich produktů odvozených od porážky, čtvrcení a zpracování těla jak vepřového, hovězího, tak koňského.
Španělsko, Valladolid
Castellana de Carnes S.A. je společnost zaměřená na výrobu, chov a výkrm, porážku a zpracování KVALITNÍ ČERSTVÉ HOVĚZÍHO MASA. S tradicí v chovu dobytka se od svých počátků zaměřuje na kvalitní hovězí maso, se svými vlastními značkami Naturitycla, Debuey a Ternera Castellana. Dnes je Castellana de Carnes jedním z národních lídrů v obchodování s kvalitním čerstvým hovězím masem. Specializujeme se...
Španělsko, SAN AGUSTIN DEL GUADALIX
Společnost zaměřená na zpracování, porcování, balení a distribuci všech druhů masných výrobků, jejíž hlavní produkce pochází jak z vepřového, tak hovězího masa. Od začátku naší činnosti jsme se zaměřili na export velkých objemů produkce, které podpořeny přísnými kvalitativními opatřeními umožnily získání různých mezinárodních povolení. Většina naší produkce je určena k exportu. Exportujeme do...
Španělsko, Zaragoza
... bez injekcí), chorizo a čerstvou longanizu, chistorru, butifarru a hamburgery (s důrazem na hovězí hamburger). S Hermanos Bernal Hernández, S.L. začala třetí generace Bernalů (od roku 1898), aniž bychom zapomněli na tradici. V roce 2004 jsme založili Cárnicas Palber SL, ve spolupráci s José Antonio Palacios Ezquerra, zaměřenou na zpracování a prodej čerstvého masa, čímž jsme rozšířili sortiment...
Španělsko, Sevilla
...Výrobci. Zpracování, krájení mraženého masa z vepřového, hovězího a kuřecího masa. Nakupujeme čerstvé půlky k zpracování a ultrazmrazení, čímž získáváme čerstvé ultrazmrazené maso. Máme více než 100 různých referencí zpracování v celých kusech a nakrájených porcích, prodáváme v baleních po 2, 4 a 8 kilogramech a máme menší formáty speciálně pro firmy zaměřené na koncového zákazníka, jako jsou supermarkety, cash & carry, specializované obchody s mraženými potravinami atd. Nabízíme produkt nejvyšší kvality za konkurenceschopnou cenu a vždy se orientujeme na potřeby zákazníka.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play