Německo, Breidenbach
...Jedna pro mnoho účelů: Výkonný stroj na stahování kůže pro velké i malé kusy hovězího, telecího, vepřového, krůtího, koňského a zvěřiny. Stroj Skinner AMS 533 nabízí ideální šířku řezu pro zpracování velkých kusů, jako je hovězí kýta. Výhody - Výkonný pro nejvyšší výtěžnost z nejmenšího instalačního prostoru - Produktově specifické volitelné dopravní válce a speciálně koordinované nože zajišťují...
Odpovídající produkty
AMS 533
AMS 533
Další produkty
SmartLoader
SmartLoader
Portfolio (31)
...Prozkoumejte naši nabídku vedlejších produktů z hovězího masa, které jsou pečlivě zpracovány tak, aby splnily vysoké standardy a různé kulinářské aplikace. Od hovězí aorty po hovězí jazyk, naše nabídka poskytuje možnosti pro různé recepty a použití. Každý produkt je zpracován s precizností, aby byla zajištěna spolehlivost a dodržování přísných kvalitativních standardů. Naše vedlejší produkty z...
Jižní Korea, Seongnae-Ro 6-Gil, Gangdong-Gu, Seoul
...<Popis produktu> Naše pásové pily jsou široce používány k řezání hovězího, drůbežího, vepřového, mraženého masa a ryb, zejména pro maso s kostmi. Pásové pily jsou zpracovány technologií Gronding, aby se zajistila hladkost a ostrost zubů. Jsou vyráběny z vysoce kvalitní legované oceli (SK4) s unikátní technologií tepelného zpracování, což zajišťuje vynikající tuhost zubů bez ztráty flexibility...
Portfolio (280)
Turecko, Istanbul
...{"montáž mlýnku na maso":"","mlýnek na maso springs":"","stroj na mletí masa":"","mlýnek na maso film":"","mlýnek na maso austrálie":"","nůž mlýnku na maso":"","příslušenství k mlýnku na maso":"","mlýnek na maso amazon":"","mlýnek na maso v walmartu":"","mlýnek na maso používaný k mletí hovězího masa musí být před použitím k mletí krůty umyt":"","mlýnek na maso používaný k mletí hovězího masa...
Portfolio (2)
Španělsko, Quart
Coopecarn je mezinárodní společnost s více než 50letou historií. Nachází se poblíž Barcelony a má dobrý přístup do Francie. Společnost se specializuje na výrobu marinovaného masa: vepřového, hovězího a drůbežího. Rok 2008 byl začátkem činnosti v oblasti marinovaných produktů a dnes je již lídrem na evropském trhu marinovaných výrobků. Jsme strategicky umístěni v regionu s bohatou masnou tradicí.
Portfolio (9)
Francie, Cornillé
...Kosti pro výrobu minerálů pocházejí z jatek a dílen na zpracování hovězího masa. Minerály jsou určeny pro výrobu želatiny.
Portfolio (17)
Rumunsko, Botosani
Doly-Com Distributie SRL je lídrem v zpracování masa v Rumunsku, nacházející se v Botošanech. Je to jeden z největších jatek pro skot, ovce a závod na odblanění vepřového, hovězího a jehněčího masa. Společnost má kapacitu porážky 60 000 kusů ročně a výrobní kapacitu 2 672 tun týdně, pokrývající plochu 7 477,65 m². Jsme certifikováni jako jeden z nejkvalitnějších producentů v Rumunsku a EU, s...
Portfolio (23)
Belgie, Lokeren
Van der Jeugt se specializuje na přírodní zpracování střívek. Zkušenosti a preciznost jsou nesmírně důležité při přípravě a výběru přírodních střívek. Řemeslník musí využít své dovednosti k čištění a třídění přírodních střívek, aby je učinil použitelnými pro výrobce klobás. Reputace přírodních střívek Van der Jeugt je založena na bezkompromisní kvalitě a garantovaném produktu. Proto jsme vaším nejlepším dodavatelem. Střívka z vepřového, jehněčího a hovězího masa.
Portfolio (6)
...Tento fakt umožňuje, aby Pla del Ros mohl svým zákazníkům nabídnout širokou škálu řeznických kusů, produktů a kvalitních služeb přizpůsobených skutečným potřebám každého zákazníka. Naše hlavní činnosti jsou: SLUŽBA MAQUILA. Nabízíme našim zákazníkům naše služby a zařízení pro porážku vepřového, hovězího a koňského masa. KOMERCIALIZACE MASNÝCH VÝROBKŮ. Prodáváme většinu našich produktů odvozených od porážky, čtvrcení a zpracování těla jak vepřového, hovězího, tak koňského.
Francie, Rungis Cedex
Skupina Ovimpex je významným hráčem v obchodě, zpracování a balení hovězího a ovčího masa od roku 1964. Specializujeme se na dovoz masa převážně z Evropy. Naše sídlo se nachází v Rungis, ale naše působení je národní. Skupina OVIMPEX: OVIMPEX - DHUMEAUX - PRESTIMPEX - VIANOV - MVS Mondial Viande Service - OVIMPEX DISTRIBUTION - APA Alpes Provence Agneau. Naše produkty: jehněčí maso v půlce, zpracování jehněčího masa, zpracování ovčího masa, hovězí maso v půlce, zpracování hovězího masa, kusy jehněčího masa, telecí maso v půlce, zpracování telecího masa, ovčí maso v půlce.
Itálie, Mirandola
UNIMEAT je společnost, která se zabývá návrhem a dodávkou strojů a kompletních zařízení pro porážku a zpracování vepřového, hovězího a ovčího masa. Profesionální dovednosti získané během dvaceti let zkušeností nám umožnily vyvinout technické znalosti, které dnes mnoho firem požaduje, aby se vypořádaly s mnoha problémy spojenými s realizací nového potravinářského závodu nebo s rekonstrukcí stávajícího závodu v plném souladu s hygienickými a zdravotními normami v oboru.
Belgie, Tienen
Veletrh masa Jos Leemput je rodinná firma, která se specializuje na obchodování a zpracování vepřového, telecího, jehněčího a hovězího masa v Tienen. Dodáváme především do obchodních domů a řeznictví v širokém okolí Tienen, ale také do zbytku Belgie. Veškeré naše hovězí, vepřové, jehněčí a telecí maso v Tienen je zpracováváno s řemeslnou zručností. Živá zvířata vybíráme sami a kontrolujeme, zda...
Polsko, Skała
Zaklad na zpracování masa AL-EM Od 30 let jako rodinná firma se zabýváme výrobou vepřového, hovězího, telecího a drůbežího masa. Každý den zpracováváme přibližně 60 tun masa. Zajišťujeme dodávky pro velkoobchody, masné závody, obchody, restaurace a hotely, stejně jako pro jídelny, školy či nemocnice. Pro gastronomii nabízíme porcované kusy masa s odpovídající gramáží, což výrazně usnadní práci...
Španělsko, Valladolid
Castellana de Carnes S.A. je společnost zaměřená na výrobu, chov a výkrm, porážku a zpracování KVALITNÍ ČERSTVÉ HOVĚZÍHO MASA. S tradicí v chovu dobytka se od svých počátků zaměřuje na kvalitní hovězí maso, se svými vlastními značkami Naturitycla, Debuey a Ternera Castellana. Dnes je Castellana de Carnes jedním z národních lídrů v obchodování s kvalitním čerstvým hovězím masem. Specializujeme se...
Portugalsko, Vila Nova De Famalição
PRO DESOSSA je vedoucí společnost ve svém oboru, která má původ v Portugalsku od roku 2002 a od roku 2015 působí také ve Francii, Španělsku a Belgii. Původně se zaměřovala na sektor porážky, zpracování a vykosťování hovězího masa, nyní se také věnuje stejným oblastem pro vepřové maso, což je důsledkem potřeb jejích hlavních klientů. Během naší dlouhé činnosti jsme získali důležité znalosti a...
Belgie, Ciney
Nezbytná firma v oblasti velkoobchodu s masem. Výkonný nástroj: Jatka a řeznická dílna splňující normy CEE. Doručení po celém belgickém trhu. Specializujeme se na chov, porážku a zpracování hovězího masa plemene Bílé modré belgické. Naše činnosti se také rozšiřují na zpracování a obchodování s telecím, vepřovým a jehněčím masem...
Belgie, Oostende
Meco nv vyniká v umění řemesla. To se plně projevuje v našem zcela novém bouracím atelieru. Zde zpracováváme kostry jak vepřového, telecího, jehněčího, tak hovězího masa. Na základě stanovených řeznických listů se naši řezníci pustí do práce, aby všechny části vybourali a připravili k dalšímu zpracování. Takto připravujeme každý kus masa na porcování nebo prodej. Samozřejmě, že při tomto procesu...
Španělsko, SAN AGUSTIN DEL GUADALIX
Společnost zaměřená na zpracování, porcování, balení a distribuci všech druhů masných výrobků, jejíž hlavní produkce pochází jak z vepřového, tak hovězího masa. Od začátku naší činnosti jsme se zaměřili na export velkých objemů produkce, které podpořeny přísnými kvalitativními opatřeními umožnily získání různých mezinárodních povolení. Většina naší produkce je určena k exportu. Exportujeme do...
Španělsko, Zaragoza
... bez injekcí), chorizo a čerstvou longanizu, chistorru, butifarru a hamburgery (s důrazem na hovězí hamburger). S Hermanos Bernal Hernández, S.L. začala třetí generace Bernalů (od roku 1898), aniž bychom zapomněli na tradici. V roce 2004 jsme založili Cárnicas Palber SL, ve spolupráci s José Antonio Palacios Ezquerra, zaměřenou na zpracování a prodej čerstvého masa, čímž jsme rozšířili sortiment...
Španělsko, Sevilla
...Výrobci. Zpracování, krájení mraženého masa z vepřového, hovězího a kuřecího masa. Nakupujeme čerstvé půlky k zpracování a ultrazmrazení, čímž získáváme čerstvé ultrazmrazené maso. Máme více než 100 různých referencí zpracování v celých kusech a nakrájených porcích, prodáváme v baleních po 2, 4 a 8 kilogramech a máme menší formáty speciálně pro firmy zaměřené na koncového zákazníka, jako jsou supermarkety, cash & carry, specializované obchody s mraženými potravinami atd. Nabízíme produkt nejvyšší kvality za konkurenceschopnou cenu a vždy se orientujeme na potřeby zákazníka.
Bulharsko, Sofia
Jsme bulharský závod na zpracování masa, který vyrábí vysoce kvalitní produkty. Máme možnost nabídnout k exportu mražené produkty bulharského a srbského stylu, jako je mleté maso, masové kuličky, masové rolády a další. Také máme možnost nabídnout různé kusy kuřecího a hovězího masa bulharského původu, mražené hotové produkty, jako jsou pizzy, sendviče, croissanty. Pro více informací můžete navštívit naše webové stránky www.vitoro.bg.
Itálie, Galatone
Mondial Carni Due srl, průmysl zpracování masa, exkluzivní distributor produktů UNIPEG a spolupracující s touto společností, se zabývá velkoobchodním prodejem hovězího, vepřového, koňského a ovčího masa nejlepší kvality z domácích i zahraničních zdrojů pro firmy v oblasti pohostinství, restaurací, supermarketů a řeznictví. Zpracování a distribuce masa jsou prováděny s maximální péčí, kvalita je...
Brokery v oblasti masa (čerstvého a mraženého) hovězího, vepřového, ovčího, koňského a krmiva pro domácí zvířata. V Itálii zastupujeme některé z největších evropských společností v oblasti porážky a zpracování masa. Také sledujeme prodeje italských firem v Evropě. Naše typologie zákazníků se pohybuje od velkoobchodních řetězců po zpracovatelské a transformační průmysly, od velkoobchodníků po...
Francie, St Pierre Sur Dives
EVA, Společnost na zpracování masa, se specializuje na porážku hovězího a ovčího masa v prvním a druhém zpracování: s kostmi a bez kostí. EVA se nachází v Dolní Normandii v Saint Pierre sur Dives.
Itálie, Palo Del Colle
Porážka, dělení, zpracování a balení hovězího, vepřového, ovčího a koňského masa Vývoj a výroba masných výrobků z hovězího, vepřového, ovčího masa a výrobků na bázi hovězího a vepřového masa Obchodování s drůbežím a zvěřinou...
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play