Itálie, Radicofani
...Ricotta je vedlejším produktem, který se získává z syrovátky zbylé po výrobě sýra. Aby se získala jemnější a delikátnější ricotta, je syrovátka obohacena o čerstvé mléko. Produkt se získává zahříváním syrovátky na teplotu přibližně 80 °C a balí se do termosvařovaných misek o hmotnosti přibližně 2 kg. Skvělá k vychutnání přírodní, ale také se cukrem, čokoládou, alkermes a dalšími přísadami. V kuchyni lze připravit vynikající dezerty a také lahodná slaná jídla, jako jsou ravioli a cannelloni plněné ricottou a špenátem. Hmotnost formy je přibližně 350 g.
Portfolio (48)
Itálie, Sambuca Di Sicilia
... TAKÉ V JEDNOPORCOVÝCH BALENÍCH PO 100g (granita z černých moruší, granita z mandlí, granita z citronu, granita z opuncie, granita z fíků, granita s čokoládou, granita s lískovými oříšky...atd....) ŘEMESLNÉ TRUFALE: TRUFA AL PISTACCHIO (PRAVÉ PISTÁCIE Z RAFFADALI) TRUFA DI PANTELLERIA (S SRDCEM Z PANTELLERIA) ČERNÁ TRUFA BÍLÁ TRUFA NEJPRODÁVANĚJŠÍ BOSS CAKE (NEJLEPŠÍ) NEJLEPŠÍ CHEESE CAKE S ČERVENÝM OVOCEM NA TRHU!!!!! C) BAR ZMRZLINOVÉ DORTY ZMRAZENÉ 1) TŘI TYPU CROSTATORTE (NEPRŮMYSLOVÉ SUŠENKY) 2) SBRICIOLATA DI RICOTTA 3) DALŠÍCH 21 DORTŮ ŠÉF...