Itálie, Radicofani
...Ricotta je vedlejším produktem, který se získává z syrovátky zbylé po výrobě sýra. Aby se získala jemnější a delikátnější ricotta, je syrovátka obohacena o čerstvé mléko. Produkt se získává zahříváním syrovátky na teplotu přibližně 80 °C a balí se do termosvařovaných misek o hmotnosti přibližně 2 kg. Skvělá k vychutnání přírodní, ale také se cukrem, čokoládou, alkermes a dalšími přísadami. V kuchyni lze připravit vynikající dezerty a také lahodná slaná jídla, jako jsou ravioli a cannelloni plněné ricottou a špenátem. Hmotnost formy je přibližně 350 g.
Portfolio (48)
Itálie, Sambuca Di Sicilia
... TAKÉ V JEDNOPORCOVÝCH BALENÍCH PO 100g (granita z černých moruší, granita z mandlí, granita z citronu, granita z opuncie, granita z fíků, granita s čokoládou, granita s lískovými oříšky...atd....) ŘEMESLNÉ TRUFALE: TRUFA AL PISTACCHIO (PRAVÉ PISTÁCIE Z RAFFADALI) TRUFA DI PANTELLERIA (S SRDCEM Z PANTELLERIA) ČERNÁ TRUFA BÍLÁ TRUFA NEJPRODÁVANĚJŠÍ BOSS CAKE (NEJLEPŠÍ) NEJLEPŠÍ CHEESE CAKE S ČERVENÝM OVOCEM NA TRHU!!!!! C) BAR ZMRZLINOVÉ DORTY ZMRAZENÉ 1) TŘI TYPU CROSTATORTE (NEPRŮMYSLOVÉ SUŠENKY) 2) SBRICIOLATA DI RICOTTA 3) DALŠÍCH 21 DORTŮ ŠÉF...

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play