Belgie, Oostende
Vynikající paštiky, masové teriny a pěny výjimečné kvality, vyrobené z vysoce kvalitních, pečlivě vybraných surovin. S největší péčí balené podle specifikací zákazníka. Subtilní paštiky, které nejsou jen potěšením pro jazyk, ale také radostí pro oko. Navíc jsou vyráběny výhradně na objednávku. Vždy čerstvé v okamžiku dodání. Pečené v troubě při vysoké teplotě, což zajišťuje, že si zachovávají...
... sezónních a místních produktů. Těstoviny jsou čerstvě vyrobené v mém ateliéru. Nezapomeňte na mou specialitu „Pizzi“, teplý sendvič na bázi pizzy, který si můžete prohlédnout v naší fotogalerii. Místní produkty od místních výrobců jsou také k prodeji v obchodě a dostupné i online. Využijte naši službu s sebou, kterou si můžete vychutnat na místě nebo nechat dovézt. Rád potvrdím vaši rezervaci. Zaručuji...
Belgie, Bruxelles
NZUSHI je společnost se sídlem v Bruselu v Belgii, která se specializuje na prodej exotických potravin z Konga. Jsme výrobci zeleninových pyré a pyré z chilli s zázvorem a silným chilli. Nabízíme také zázvorový džus, směsi na gin, omáčky pili-pili a další exotické produkty. Přesněji řečeno, zázvor přetváříme na gin. Kromě zázvoru také připravujeme přírodní giny na bázi ananasu a citronu. Produkuje...
Belgie, Olen
...Rodinný výrobce masných výrobků a snacků s velmi širokým produktovým portfoliem čerstvě připravených pokrmů, mražených snacků, masových konzerv, jemné uzeniny, omáček a speciálních pochoutek. To je komercializováno pod značkami jako OVI, Castel d'Oro, Leon's, Ottimo, Savico, China Chicken, Fontein, Veka, Ter Vesten a Alimex, a to jak na národní, tak mezinárodní úrovni. OVI je krátký název pro širokou škálu vlastních kvalitních produktů. Co OVI vyrábí, to chutná!
Belgie, Meer
Comeco je výrobce a jatka na vepřové maso. Také cvičí porcování prasat.
Belgie, Nassogne
Magerotte je rodinná firma, která každý den nabízí více než sto pokrmů z masa, uzenin a sušených mas, vystavených k prodeji ve svém obchodě. Neustálé usilování o dokonalost, pečlivá snaha zachovat cenné tradice minulosti, stálá oddanost ardennskému regionu, otevřenost a nekonformismus tvoří firemní filozofii, která vždy poháněla tuto starou tradiční firmu.
Belgie, Sint-Eloois-Vijve
kuřecí kousky...
Ptačí podnik, který začal v roce 1945 jako mobilní obchod s máslem a vejci, postupně se rozšířil o zvěřinu a drůbež a vyvinul se v jeden z největších specializovaných obchodů s drůbeží v regionu.
Belgie, Villers la Ville
La Maison Courtain vám nabízí širokou škálu produktů: mini klobásy, malé bílé jitrnice, bylinkovou marinádu, službu sendvičů, sýrařství a cateringová jídla.
Belgie, Hannut
Hougardy Distribution je velkoobchodník s drůbeží, uzeninami, sušeným masem, hotovými jídly, připravenými saláty a produkty pro sendvičové obchody a řeznictví pro sektor horeca a kolektivní stravování.
Belgie, Meix-devant-Virton
Kromě tradiční řeznictví jsme hrdí na to, že vám můžeme nabídnout širokou škálu jemných řemeslných uzenin, sušeného masa a domácích uzených produktů. Nabízíme také službu připravených jídel.
Belgie, Minderhout
Od roku 1998 se Vleeshandel Cis Van den Broeck stále více zabývá 'tradingem' našeho masa. Belgické maso je totiž absolutní špičkové kvality a je to produkt, na který můžeme být hrdí. Proč tedy nepřejít k jeho exportu do zahraničí? V současnosti vyvážíme do 37 různých zemí. Zahraniční firmy, některé globální, jsou u nás stálými zákazníky, pokud jde o nákup a prodej čerstvého masa. Zpracováváme jak...
Hala řemeslníků je renomovaný podnik známý profesionalitou svých zaměstnanců, kteří vám rádi nabídnou různé produkty a služby, jako jsou: řeznictví, uzenářství, sýrařství, sendvičárna, pekárna. Můžete se také spolehnout na cateringové služby velmi vysoké kvality, které přispívají k renomé tohoto podniku.
Belgie, Oudenaarde
Velkoobchod s masem.
Belgie, Antwerpen
Frigo NV je velkoobchod s masem, který byl založen v roce 1925 v Antverpách. Je to rodinná firma, která má kořeny mnoha generací zpět. Původně začínala obchodem se živými zvířaty, nyní se vyvinula v dynamickou společnost s kompletní nabídkou vysoce kvalitního masa, zvěřiny a drůbeže.
Belgie, Tielt
Vervaeke-Belavi je nezávislá líheň v Západním Flandrech (Belgie), která dodává jednodenní kuřata na farmy na maso v Belgii, jižním Nizozemsku a severní Francii. Líheň má dlouholeté zkušenosti s chovem mateřských zvířat, výrobou líhnových vajec a líhnutím kuřat, které sahají tři generace zpět do roku 1931. Dodáváním kvalitních jednodenních kuřat pro pečená kuřata pozitivně přispíváme k výrobě bezpe...
Belgie, Vaux-Sur-Sure
Situované ve Vaux-sur-Sûre v srdci belgického Arden, mezi Bastogne a Neufchâteau, skutečné místo pro renomované uzenářství, jsou podniky Hartman specializovány již několik generací na vykošťování a porcování prasat. Mnoho produktů je zde připravováno: „Delikatesa z Sûre“, sušená a mírně uzená šunka vyráběná tradičním způsobem. Ale také vařené šunky, klobásy, paštiky, jelita, lisovaná hlava,...
Belgie, Willebroek
Teker je plně specializován na výrobu kuřecích prsou. Naše 2 nové produkty: obalované kuře se žlutým kari a kuře s paprikou. Od roku 2010 se Teker otevírá evropskému trhu.
Belgie, Kruishoutem
DE BIEST disponuje vlastními chovatelskými zařízeními pro matky, stejně jako vlastními rozmnožovacími podniky, kde se produkují vejce. Vlastní líheň splňuje nejpřísnější hygienické požadavky a má rozsáhlou síť moderních chovatelských zařízení rozprostřených po celé Belgii. Produkční řetězec DE BIEST je vázán na princip IKB, což zaručuje jejím zákazníkům dokonalou kontrolu a zpětnou sledovatelnost.
Belgie, Aubel
Společnost Lovenfosse má za cíl prodávat vepřové půlky a kusy určené pro řezníky, velkoobchod a výrobce uzenin.
Telecí maso ve všech jeho podobách. Od celých koster přes jednotlivé kusy až po zakázkové balení: to vše najdete u Vanlommel. S plnou důvěrou. Kontrola, porcování, balení: veškerá naše práce je dokonale přizpůsobena vašim přáním. Naše hluboká specializace vám zaručuje telecí maso té nejvyšší kvality.
Belgie, Tielt
Vítejte v Broeierij David. Specializujeme se na výrobu jednodenních kuřat určených pro chovatele brojlerů. Produkujeme jednodenní kuřata plemen Ross a Cobb, podle přání zákazníka, chovatele brojlerů. Jednodenní kuřata dodáváme vlastními klimatizovanými nákladními vozy na drůbežářské farmy. Zde naši zkušení řidiči pomáhají zákazníkovi s vykládáním kuřat do stáje. Po dodání jsme vždy připraveni posk...
Belgie, Namur
Velkoobchodník s masem pro komunitní organizace (nemocnice, domovy důchodců, školy, CPAS...) a pro sektor Horeca.
Eric Goeminne je váš specialista na grilování, cateringové služby a bufety. Kromě toho nabízí plněné krůty, obložené housky a mini sendviče, dezerty a omáčky.
Belgie, Ravels
Produkce živého drůbeže a dodavatel poražené drůbeže a drůbežích produktů. Naše společnost disponuje hypermoderním jatkami, které se zaměřují na porážku a zpracování nosnic a uvádí své produkty na trh pod vlastní značkou PLUVERA. NV Klaasen & Co patří mezi špičku porážek/zpracovatelů polévkového kuřete v Evropě. Denně zpracováváme přibližně 70 000 nosnic. Tyto nosnice jsou po porážce buď baleny pr...
Belgie, Liège
Abychom vám mohli lépe sloužit, specializujeme se již více než dvacet let výhradně na jehněčí maso. A. Lonhienne je dokonalým příkladem "přírodního" masa, které se vyznačuje chutí a jemností, jež nemá obdoby! Sídlíme v blízkosti jatka v Liège, což nám poskytuje velmi příznivou infrastrukturu, jak co se týče komunikace (dálnice, řeka, letiště), tak i profesionálních zařízení. Z našich chladících pr...
Belgie, Tielt
Delavi je spojnicí mezi chovatelem prasat a masným zpracovatelským sektorem. Jako bývalé jatka spolupracujeme od svého vzniku v roce 1946 úzce s chovateli prasat a krmivářskými společnostmi. To nám zaručuje, že můžeme neustále pracovat s co nejkvalitnějším a nejzdravějším vepřovým masem. V roce 1991 se Delavi vědomě zaměřila na porcování, vykosťování, balení a distribuci vepřového masa. Od té dob...
Belgie, Liège
Ve společnosti JO DESSART jsme od roku 1959 velkoobchodníci s drůbeží a zvěřinou pro profesionály. Dodáváme všechny druhy zvěřiny a drůbeže, výhradně ve velkém. Doručení lze provést podle požadavků zákazníka.
Belgie, Bruxelles
Zařízení jatka a jejich okolí patří mezi nejmodernější, jaké existují. Jatka v současnosti disponují dvěma linkami na porážku, první je určena pro prasata, druhá pro velký dobytek (boviny, koně, telata, ovce a jeleny). Tyto linky spravují dvě různé společnosti. Každoročně je zde poraženo přibližně 230 000 zvířat, což představuje 2 až 3 % všech zvířat poražených v Belgii (v roce 1934 to bylo ještě ...
Belgie, Herstal
Jova je společnost specializující se na výrobu klobás a uzenin z kvalitního vepřového a hovězího masa. Od polské klobásy po mini klobásky na gril, až po slavnou Krakowskou, objevte všechny naše produkty a jejich zvláštnosti, které je činí uznávanými kvalitními výrobky již mnoho let.

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play