Itálie, Marmirolo
...Mouka vyrobená z italských obilovin, charakterizovaná velkou plasticitou a obsahem bílkovin, ideální pro čerstvé těstoviny. K dispozici v baleních po 10 x 1 kg ATM.
Portfolio (56)
Itálie, Orbassano
PASTA GIRARDI je řemeslná firma z Piemontu, specializující se od roku 1997 na každodenní výrobu čerstvé těstoviny, raviol, lasagní a vysoce kvalitních gurmánských hotových jídel pro profesionály v oblasti potravin (HORECA) a pro maloobchod, ať už nezávislý nebo organizovaný. Každý náš produkt je výsledkem neustálé pozornosti věnované výzkumu a výběru surovin, a nakonec všechny naše produkty jsou p...
Portfolio (57)
Itálie, Novoli
...Naše čerstvé šneky Helix Aspersa Muller mají okrajovou skořápku. Jsou sbírány v jejich přirozeném prostředí, vybírány a certifikovány pro zajištění kvality a čerstvosti. Skladujeme je při kontrolované teplotě, abychom zachovali jejich trvanlivost. CHARAKTERISTIKY PRODUKTU A PODMÍNKY PRODEJE Šneci 100 % přírodní, sušení, čistí a propláchnutí, připraveni k jídlu Období dostupnosti: k dispozici po...
Portfolio (71)
Itálie, Trepuzzi
...Po 24 hodinách louhování je každá rostlina destilována v tradičních destilačních přístrojích: jalovcové bobule, třezalka, lékořice, koriandr a především mořská řasa, která charakterizuje jedinečnou chuť. Směs se provádí výhradně s čistou pramenitou vodou. Po třech filtracích je celý proces plnění lahví prováděn ručně. - Na pohled je čirá a bezbarvá. - Vůně odhaluje přetrvávající parfém mořské řasy a svěží vůni soli. - Chuť odhaluje svěží a slanou příchuť. Perfektně doplňuje rybí pokrmy, čerstvé korýše a nejmodernější sushi a sashimi.
Portfolio (89)
Itálie, Milano
...Confettura Extra di Mela Annurca se svou slupkou a vzácným medem z Sulla. Bez přidaného cukru a konzervantů. Pouze čerstvé sezónní ovoce a náš řemeslný med. 100% made in Italy. Pro dosažení nejlepší konzistence se doporučuje konzumovat při teplotě mezi 5-10 °C. Ingredience: Jablko 65%, med z Sulla 35%. ABBINAMENTI Ideální pro plnění dortů a koláčů, na snídani na chleba a sušenky. Vyzkoušejte s vyzrálými sýry, k ozdobení a doplnění bílého masa.
Portfolio (116)
Itálie, Imperia
... jednoduché dekantaci v podzemní hromadě. Je balen v historické ribbované lahvi s mechanickým uzávěrem: k každé lahvi je připojen korkový nalévač. Etiketa produktu V 'Přílohách' naleznete etiketu s nutričními údaji a dalšími informacemi o produktu. Párování „Pinzimolio“ je obzvlášť vhodný pro dochucení čerstvé zeleniny (celer, fenykl, ředkvičky, artyčoky, mrkev, rajčata) a je zvlášť vynikající na dip.
Portfolio (44)
Itálie, Misano Adriatico
...Čerstvé a ovocné pivo IPA, inspirované plážemi Hanalei, lahvované v praktickém balení po 24 lahvích o objemu 35,5 cl. Užijte si tropickou chuť Havaje, ať jste kdekoli.
Portfolio (200)
...Zelený čaj, známý svými antioxidačními vlastnostmi, je nejrozšířenějším a nejvíce oceňovaným nápojem na Východě. Díky svému zpracování si udržuje vysoké procento polyfenolů. Listy zeleného čaje si zachovávají svou přirozenou zelenou barvu, protože nejsou podrobeny žádnému procesu, který by měnil jejich chemické vlastnosti. Čerstvě sklizené listy jsou ošetřeny teplem, které inhibuje enzymy...
Portfolio (25)
...Tatsoi je zelená listová zelenina orientálního původu, bohatá na vitamíny. Stejně jako špenát se dá jíst syrový nebo vařený. Navíc díky své čerstvé a pikantní chuti se může stát dekorativním prvkem v salátech. Dostupné v misce, sáčku nebo polystyrenu různých hmotností.
Odpovídající produkty
Tatsoi
Tatsoi
Další produkty
Červená řepa
Červená řepa
Portfolio (47)
Itálie, Riesi
... základnu potravy mnoha populací, zejména těch jižních v Itálii. V nedávné době se spotřeba sušených semen snížila, zatímco široké využití má stále v lidské výživě čerstvé nebo konzervované nezralé zrno, ať už v plechovkách nebo zmrazené.
Portfolio (6)
...Rajčatová drť se získává přímo z čerstvě nakrájených rajčat, po oddělení slupek a odstranění části vody z nich. Plody určené k zpracování na drť musí mít podobnou kvalitu jako ty určené pro loupané ovoce, tj. s nižším obsahem semen a zvýšenou pevností. V tomto případě jsou preferována kulatá rajčata, protože se hodí k různým typům zpracování, krájení nebo lisování, v závislosti na tom, zda...
Portfolio (6)
Itálie, Bergamo
...Abychom mohli poskytovat vždy čerstvé a kvalitní produkty, vybrali jsme místní výrobce, kteří sdílejí naši udržitelnou vizi, pěstují sezónní produkty co nejpřirozenějším způsobem a respektují životní prostředí. V případě potřeby jsme schopni splnit jakoukoli vaši žádost, ať už co se týče rozmanitosti nebo množství.
Portfolio (56)
Itálie, Guardiagrele
...Polotovarný produkt na bázi přírodní droždí, který umožňuje v jednom řešení nahradit čerstvé droždí, zlepšovače a kyselé těsto. Formát: 1 kg Dávkování: 4%...
Portfolio (91)
Itálie, Moio Della Civitella
... zralosti, což nám dává džem s sladkou a intenzivně ovocnou chutí. Se svou sametovou konzistencí a nezaměnitelnou chutí představuje náš Extra džem z fíků pravou podstatu Cilenta. Perfektní pro obohacení snídaně, pro zdobení dezertů nebo pro doprovod sýrů. Ingredience: Fíky z naší země v Moio della Civitella, třtinový cukr a čerstvě vymačkaná citronová šťáva. SKU:fic/212...
Portfolio (16)
Itálie, Goito
... AC aplikovanou ve dvou bohatých vrstvách, druhá vrstva ihned před aplikací Sanastofu technikou "čerstvé na čerstvé" (spotřeba Protech Fix AC pro tuto primingovou operaci je mezi 120 a 250 gr/m2). Podklad důkladně navlhčete vodou před aplikací, přičemž tuto operaci opakujte několikrát v případě velmi porézních a savých podkladů nebo v přítomnosti teplého a suchého klimatu. Sáček 25 kg - Paleta: 50 x (Sáček 25 kg)...
Portfolio (275)
...Papír Specchio je vysoce kvalitní obal, který dokáže udržet čerstvost produktu déle díky vrstvě metalizovaného polypropylenu, která chrání před UV zářením a vlhkostí. Ideální pro čerstvé potraviny, jako jsou uzeniny, sýry a gastronomické výrobky. Jak papír, tak sáčky, které jsou spojeny, lze snadno oddělit, což umožňuje oddělení papíru od plastu a podporuje třídění odpadu a ochranu životního...
Portfolio (45)
Itálie, Capo D'orlando
... cholesterol. V KUCHYNI V kuchyni se bergamot často používá k aromatizaci dezertů, marmelád a nápojů, jako je čaj a káva. Je také běžnou složkou v některých receptech na maso a ryby, kde se používá k dodání čerstvé a aromatické chuti. NUTRIČNÍ INFORMACE Z hlediska výživy je bergamot dobrým zdrojem vitamínu C, s přibližně 40 mg na 100 g ovoce. Obsahuje také malé množství ...
Portfolio (27)
...Jídlo, které se skládá z klasických ingrediencí, spojeno díky čerstvé a lákavé přípravě. Toto jídlo, typické pro Egadské ostrovy, využívá nejlepší tuňák, obohacený o nezaměnitelnou chuť sladkokyselých cibulí. Opravdový skok do obrovských moří chuti.
Portfolio (45)
Itálie, San Stino Di Livenza
...Jasně korálově růžová, která se blíží lososové. Čerstvé a sladké vůně červeného jablka, třešně a vodního melounu. Měkká chuť, rychlá, velmi příjemná a s přetrvávajícími bublinkami. Odrůda hroznů: Glera Oblast: Benátky Typologie: Šumivé víno...
Portfolio (43)
...Celá původní chuť kávových zrn Espresso Italiano v praktickém formátu 250 g, abyste si mohli vychutnat čerstvě mletou kávu v pohodlí vašeho domova. Zachovává svou výraznou a robustní chuť s nádechem koření a čokolády. Pro pravé znalce.
Portfolio (17)
...Arabica Specialty a Fine Robusta jsou vysoce kvalitní kávové směsi, které jsou pečlivě sledovány od svého původu, čerstvé z úrody a bez vad. Jejich dostupnost je omezená a závisí na možnosti získat čerstvé suroviny s potenciálně výjimečnými organoleptickými vlastnostmi díky naší pečlivé řemeslné pražení.
Portfolio (10)
Itálie, Sizzano
...Víno pro všechna jídla Bílé maso Čerstvé a střední sýry BARVA Intenzivní rubínová AROMA Kořenité a květinové tóny Typická pepřová nota CHUŤ Slaný, příjemně intenzivní Jemné a harmonické třísloviny TEPLOTA: 16-18 °C ALKOHOL: 13% obj.
Portfolio (13)
Itálie, Radicofani
...Na konci zpracování sýra se z biologického syrovátky vyrábí bio ricotta. Stejně jako u ostatních ricott se syrovátka obohacuje o čerstvé bio mléko, aby se získala měkčí a krémovější ricotta. Produkt se získává zahříváním syrovátky na teplotu přibližně 80 °C, poté se ochladí a převede na homogenizátor, který ji vyhladí a zahřeje na teplotu 72 °C. Po naplnění příslušných nádob se ricotta převede...
Portfolio (48)
Itálie, Salerno
...Vybíráme pouze nejlepší čerstvě ulovené ančovičky, které jsou nejvhodnější pro zpracování podle tradičního řemesla, přičemž zráním v soli získávají nejautentičtější chuť z Cetary.
Portfolio (8)
Itálie, Giarre
...Výroba 30 příchutí sicilské řemeslné granity, tradiční metodou pouze voda, cukr a ovoce, žádné zahušťovadlo ani barvivo, pouze čerstvé ovoce z regionu, již zpracované a připravené k použití, může být skladováno s trvanlivostí 1 rok. Distribuce po celé Evropě včetně Spojeného království a Švýcarska.
Portfolio (4)
Itálie, Rizziconi
... dřevěné desky: od 16 do 40 mm Sušené v peci olivové dřevěné desky: od 16 do 40 mm Čerstvé olivové dřevěné desky: od 12 do 140 mm Vzduchem sušené olivové dřevěné desky: od 16 do 40 mm Sušené v peci olivové dřevěné desky: od 16 do 40 mm...
Portfolio (4)
Itálie, Sassano
Se sídlem v Sassanu, v srdci Národního parku Cilento, I Sapori del Vallo je řemeslná firma, která vyrábí těstoviny podle starých receptů. Výroba se předává z matky na dceru, kde tradice a kvalita jsou tajné ingredience úspěchu trvajícího téměř 30 let. I Sapori del Cilento vznikla v roce 1994 z intuice majitele Salvatore Calandriella, který se spolu se svou manželkou Francescou rozhodl investovat...
Portfolio (4)
Itálie, piano di sorrento (na)
...Clementina Hernandina, dostupná v lednu a únoru, je lahodné citrusové ovoce známé svou sladkou a šťavnatou chutí. Její tvar a nepravidelně zbarvená kůra z ní činí jedinečnou volbu. Dužina dozrává brzy ve srovnání s barvou ovoce, což nabízí osvěžující a pikantní chuť. S výtěžností šťávy 40 % je tato clementina ideální pro milovníky čerstvé šťávy. Balená v kartonových, plastových a dřevěných...
Portfolio (29)
Itálie, Villafranca
...Scialatielli 081 Vášeň a tradice jsou ingredience našeho velkého úspěchu, které dávají život autentickým specialitám Kampánie, regionu proslulému svou gastronomickou kulturou a potěšením z ochutnávání čerstvé domácí těstoviny, vyrobené s veškerou tradicí minulosti. Název Scialatielli pochází ze dvou slov neapolského jazyka, "scialare" (užívat si) a "tiella" (pánev). Tento typ těstoviny je...
Portfolio (4)
Itálie, Giarre
...Ručně vyráběné čerstvé sendviče balené v ATM, maxitoasty a tramezzini, ideální pro bary, pláže, školy, hotely a potravinářské franšízy. Široká škála sendvičů a focacci s různými chutěmi a náplněmi vhodnými pro každou příležitost konzumace. Od nejklasičtějších barů po nejlepší zábavní parky, od odpočívadel po kiosky:...
Portfolio (7)

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play