Belgie, Buggenhout
Artislach je průmyslový kuřecí jatka s oddělením pro porcování a vykosťování. Jozef Van den Steen je zakladatel a ředitel od roku 1964. Pod vedením rodiny Van den Steen se společnost stala významným hráčem na trhu ve svém oboru, kde jsou kvalita a služby důležité.
Belgie, Bastogne
Veviba je potravinářská společnost s národním a mezinárodním rozměrem, nacházející se v Bastogne v provincii Lucembursko. Ultramoderní společnost, která se věnuje masu vycházejícímu z nejlepších tradic. V tomto oboru tradice zaručuje chuť a technologie zaručuje čerstvost. Kvalita a sledovatelnost jsou tedy dvě základní hodnoty této vedoucí společnosti ve Valonsku. Veviba je také synonymem pro vyso...
Belgie, Liege
Maso a uzeniny pro tradiční řeznictví a také Halal. Naše dílna nabízí produkty, které splňují evropské normy.
Belgie, Sint-Truiden
Grilování, gurmánské, fondue a pokrmy na kameni!
Belgie, Kalmthout
Noordvlees Van Gool je jatka pro prasata. Prodávají především celé prasečí těla.
Belgie, Lubbeek
Máte restauraci? Hledáte dodavatele pro vaše ryby a mořské plody? Pak jste na správném místě. U nás najdete vše ze moře. A to za velmi zajímavou cenu/kvalitu. Také se na nás můžete obrátit pro vaše hovězí maso, jehněčí, drůbež a zvěřinu. Dodáváme restauracím, cateringovým službám a na akce. Také jednotlivci se na nás mohou obrátit.
Belgie, Bruxelles
Skupina Viangro má dvě hlavní oblasti podnikání: zpracování masných výrobků a zpracování lahůdek (pod názvem TASTYFOOD) pro trhy Foodservice a Retail. Velmi zaměřena na služby, Viangro navíc vyvinula třetí činnost: distribuci ultra čerstvých produktů prostřednictvím vlastní logistické organizace: Easy Fresh Logistics. Hovězí a vepřové maso nabízené společností Viangro pochází převážně z chovů 100...
Belgie, Tongeren
Řeznictví Bovie pro čisté kvalitní maso s jedinečnou chutí. Řemeslo a variabilita. To je to, co charakterizuje Řeznictví Bovie, podnik s více než 40letou zkušeností v Tongeren. Majitel Nicolas Bovie má tři prodejny v Tongeren a Hasselt a připravuje své masné výrobky sám v dílně, která se nachází za kancelářemi na Plein 8 v Tongeren. V dílně řeznictví jsou dodržovány všechny bezpečnostní předpisy.
Belgie, Robertville
V sezóně nabízíme širokou škálu zvěřiny k dispozici jak pro soukromé osoby, tak pro profesionály v oblasti HORECA. Abychom plně uspokojili vaše přání, na této stránce najdete kompletní seznam všech dostupných produktů zvěřiny: maso ze zvěře, kýta srnce na kost, pečeně ze srnce s bůčkem, rameno srnce na kost, čerstvá hřbetní a žebrová část srnce, čerstvý baron ze srnce, srnčí ragú, čerstvý filet ze...
Belgie, Wayaux (les-Bons-Villers)
Společnost Van De Walle byla založena v roce 1954 Gilbertem Van De Walle, dědečkem současných majitelů. Od svého vzniku se tato rodinná firma značně vyvinula. Na začátku se Van De Walle zabývala pouze zpracováním hovězích a vepřových carcas, ale postupem času se společnost začala věnovat výrobě stále více zpracovaných produktů, které jsou prodávány především řezníkům, ale také velkým obchodům a ně...
Belgie, Tielt
Debra-Group sídlí v Tielt a je jednou z největších společností na porážku a výrobu vepřového masa v Belgii. Debra-Group se zpočátku skládá z jatka, ale má také vlastní řeznické oddělení a mrazící oddělení.
Belgie, Wellen
Naše společnost CARMO bvba Bvba CARMO byla založena v roce 2001 Christoffelsem Cor (25 let jednatel bvba Christoffels Vleesgroothandel) a Phillipaertsem Willym (obchodník s dobytkem z otce na syna). Spojili síly a společně převzali nv CARMO. Po důkladné rekonstrukci stávající masné haly ve Wellen podle norem EU mohli v září 2001 realizovat své odborné znalosti prostřednictvím této nové firmy. V ...
Belgie, Marquin
Europa Cuisson je společnost specializující se na vaření drůbeže. S více než dvacetiletou zkušeností dokázala vyvinout a přizpůsobit širokou škálu vařených produktů, aby vyhověla nejrůznějším potřebám potravinářského průmyslu a pohostinství na evropské úrovni. Vzhledem k touze vyhovět požadavkům svých zákazníků využila své zkušenosti v oblasti vaření k rozšíření své nabídky o vařené produkty z vep...
Belgie, Genk
Všechny masné výrobky se připravují na místě: BBQ, bufety, gurmánské talíře, fondue talíře...
Belgie, Mouscron
Společnost Ets W.Strobbe má chovatelské podniky jak ve Flandrech, tak ve Valonsku, aby zajistila dodávky prvotřídního dobytka: přípravy z hovězího, vepřového, telecího a jehněčího masa. Ale také všechny kusy masa: hovězí, vepřové, telecí a jehněčí. Naše řeznická dílna splňující nejpřísnější požadavky nám umožňuje nabízet maso nejvyšší kvality. Naše nabídka zahrnuje půlku hovězího masa v předních n...
Belgie, Beveren
Jsme přesvědčeni, že kousek masa dokonale zapadá do rozmanitého a zdravého stravovacího režimu. Samozřejmě při nákupu našeho masa zohledňujeme také vliv na životní prostředí; vybíráme místní produkci masa, při které je emise CO2 omezena. Proto garantujeme prodej čerstvého, domácího masa od důvěryhodných a stálých producentů a vynikající kvality.
Belgie, Bertrix
Základem pro Ardenne Volaille SCRL je produkce vysoce kvalitního kuřecího masa, které především splňuje očekávání a požadavky našich zákazníků, ať už se jedná o chuť, sortiment zpracovaných produktů, dodržování dodacích lhůt a samozřejmě ceny. Tento úroveň kvality a neustálé úsilí o zlepšení lze dosáhnout pouze dokonalým ovládáním našich činností a výběrem našich partnerů na všech úrovních: krmení...
Belgie, Neufchateau
Yez nabízí maso prémiové kvality. Yez pracuje s nejvyššími ekologickými standardy a udržitelným rozvojem.
Belgie, Bruxelles
Van Engelandt v Anderlechtu je velkoobchod s masem, který má vlastní prodejnu, což umožňuje jednotlivcům nakupovat maso přímo za velkoobchodní ceny. Disponujeme také vlastním řeznickým provozem, kde kvalifikovaní řezníci krájí a balí maso podle pravidel umění. Výběr je široký: jehněčí maso, hovězí maso, koňské maso, bizoní maso, vepřové maso, telecí maso, zvěřina a drůbež, několik specialit z uzen...
Belgie, Ranst
Bleijenberg je jedním z největších dodavatelů čerstvých potravin pro delikatesy, řezníky, supermarkety, obchody s pečivem a velkokuchyně v antverpském regionu. Dodáváme po celé zemi s vlastním chladicím transportem. S širokým sortimentem více než 4000 čerstvých produktů a vlastními importy specialit z Itálie, Německa, Španělska a Francie můžeme stále náročnějším zákazníkům nabídnout vhodný produkt...
Belgie, Gavere
Breydel představuje šunku a slaninu, vyrobené z čistého belgického vepřového masa nejvyšší kvality. Řemeslně připravené s těmi nejjemnějšími kořením a pečené v tradiční peci. Tak vám zaručujeme (h)čestnou chuť Breydelu. Pečená šunka a pečená slanina Breydel se odlišují od ostatních, protože jsou pečeny v tradiční peci po dobu několika hodin. Breydel usiluje o dokonalost a v září 2009 získal A-labe...
Belgie, Sint Laureins
Můžete se u nás spolehnout na široký sortiment hovězího, vepřového, telecího a jehněčího masa a drůbeže té nejlepší kvality. Nabízíme také rozsáhlý výběr hotových jídel, salátů, různých sýrů, tapas a lahodných grilovaných a pečených specialit. U nás najdete také čerstvou zeleninu a ovoce, takže si můžete vše vzít najednou. Dále připravujeme také obložené chlebíčky, bílé nebo celozrnné, s náplní po...
Belgie, Dalhem
La Boyauderie – Triperie Goffard se specializuje na dršťky a uzené hovězí nohy. Naše činnosti zahrnují nákup, krájení a čištění našich produktů, dodávání a prodej ve velkém nebo maloobchodě na trhu v Anderlechtu.
Belgie, Oevel
Ve společnosti Bens vyrábíme porcované vepřové maso a vepřové kostry. Naše firma poráží až 20 000 prasat a produkuje 1000 tun masa týdně, přičemž mezi naše zákazníky patří jak místní kvalitní řezníci, tak velké mezinárodní masné společnosti. Naše široká a cenově dostupná nabídka vepřových produktů může být dodána jak čerstvá, tak mražená. Bens pracuje podle a splňuje nejpřísnější standardy kvality...
Belgie, Kortrijk
Naše domácí masné výrobky jsou vynikající. Kromě čerstvého masa a řady tradičních pokrmů vám také představujeme nejnovější kulinářské trendy. Ochutnejte naši světovou kuchyni a vyzkoušejte naše kreace na wok, teppanyaki,… Můžete u nás zakoupit hovězí, telecí, vepřové, kuřecí, krůtí, jehněčí a zvěřinu v sezóně na požádání. Kromě řady stálých a denně se opakujících čerstvých produktů najdete v našem...
Belgie, Laarne
Bonimex je zpracovatelská firma na maso, která řeže, balí a zmrazuje těla. Většina jejich produkce je určena na export.
Belgie, Brasschaat
Dutch Food Experts byla založena v roce 2013. Jak název napovídá, naším hlavním oborem je potravinářství z Nizozemska. Kombinujeme dlouholeté zkušenosti v oboru s naší vlastní výrobou a intenzivní spoluprací s důvěryhodnými obchodními partnery. Díky tomu, že každý den jednáme podle výše uvedené filozofie, můžeme navazovat udržitelné vztahy s našimi obchodními partnery.
Belgie, Torhout
Od svého založení v roce 1933 se drůbežářský závod Lammens NV stal jedním z nejvýznamnějších jatek v drůbežím sektoru. Jak na národní, tak i daleko za hranicemi je rodinná firma Lammens NV považována za vedoucího partnera v oblasti kvality a sledovatelnosti v sektoru čerstvých a mražených drůbežích produktů.
Belgie, Moerkerke-Damme
Nejenže jsme sami velmi zkušení v oblasti zdravé kvality našeho masa. Pravidelně k nám také přicházejí externí kontrolory. Pro tyto důkladné inspekce našich provozů rádi otevíráme naše dveře. Protože... Děláme vše pro to, abychom pečlivě dodržovali každou směrnici HACCP (analýza nebezpečí a kritických kontrolních bodů). A to jak pro výrobu, registraci, hygienu, tak i pro sledovatelnost. Protože p...
Belgie, Antwerpen
Derycker Daniël začal v roce 1972 jako velkoobchod s masem. V 90. letech byly do sortimentu přidány mražené rybí produkty. Derycker nabízí široký sortiment čerstvého masa: hovězí, vepřové, jehněčí, zvěřinu a drůbež, ale také mražené maso a mražené ryby: rybí filety, oloupané krevety, garnáty a scampi.

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play