...MixeoGS BIO je naše přírodní alternativa k tradičním stabilizátorům pro zmrzliny a sorbety.
MixeoGS BIO je směs lněnémouky a rostlinných vláken, alternativou k tradičním stabilizátorům pro zmrzliny a sorbety.
MixeoGS BIO přináší krémovou texturu a omezuje krystalizaci vody, přičemž je přírodního původu, clean-label (bez Exxx) a snadno se používá a integruje do stávajících receptů.
Balení...
...Tato bio lněná mouka z hnědého lnu je mouka bohatá na bílkoviny a vlákninu s dobrými vlastnostmi pro pečení. Její charakteristická kořeněná chuť obohacuje pečivo všech druhů a dodává smoothie, shakům nebo miskám ořechový nádech. Při pečení můžete nahradit přibližně 20 % obilné mouky lněnou moukou.
Ať už v low carb rolkách nebo v proteinovém shakeu, objevte s lněnou moukou rozmanité recepty pro vyváženou stravu. Bílkoviny přispívají k udržení a nárůstu svalové hmoty a k udržení normálních kostí.
U bio produktů: DE-ÖKO-006
Původ: EU zemědělství
Balení: 25 kg pytle...
...Naše Biolněnémouky mají široké možnosti využití: chléb a krekry, müsli, saláty, mléčné výrobky a dokonce i do karbanátků a obalů.
Naše Biolněnémouky mohou být různě využity v potravinářském průmyslu. Chléb a krekry atd. velmi dobře ladí s lněnou moukou. Stejně tak se ale hodí jako přísada do müsli, salátů, mléčných výrobků a dokonce i do karbanátků a obalů. Využijte naši lněnou mouku v bio...
...Kvalita: Bio
Původ: Evropa
Použití: Směsi na pečení, doplňky stravy, cereálie, smoothie, řízení hmotnosti
Vlastnosti:
Zvláštnosti:
Naše lněné semínko, získané z hnědých, lesklých semen lnu, má mírně ořechovou chuť. Skvěle se hodí do směsí na pečení chleba a díky vysokému obsahu vlákniny zajišťuje delší pocit sytosti. Lněné semínko můžete také výborně použít k vylepšení vašeho müsli nebo jogurtu...