V roce 1956 zakládá Hubert Deimel ‚Hubert Deimel Haushaltwarenfabrik‘. Vyrábí se ‚Famos‘-škrabka na brambory. Tento produkt se stává hitem prodeje a tvoří základ úspěšného rozvoje firmy.
Dnes se společnost jmenuje Westmark GmbH a nabízí více než 2.500 položek. Jako specializovaný partner obchodu nabízí Westmark portfolio praktických gastronomických a kuchyňských pomocníků, stejně jako domácích po...
...25 KG Kraft Bag. Určené použití Sudem chlebová směs (10 kg), ingredience droždí (na housky 300 g, na velké chleby 400 g) a voda (6 litrů) se smíchají a zpracují na těsto. Teplota těsta 25-27 °C, 10 minut pomalu, 7 minut rychle se hněte. Pro 1. fermentaci 15 minut (na pultu). Pro 2. fermentaci trvá 30 minut. Peče se 30-35 minut. 1 rok skladování na chladném a suchém místě.
...Naštěstí je tento spirálový hnětač vybaven bezpečnostním spínačem, který vám pomůže při používání tohoto kuchyňského přístroje.
Rychlosti spirály: 110 & 240 RPM
Rychlosti vany: 10 & 20 RPM
Max. množství mouky: 8 kg
Max. množství těsta: 13 kg (chlebovétěsto)
Min. množství těsta: 6 kg...
...Malý špalda, také nazývaný „engrain“, je známý svou nízkou hladinou lepku. Obsahuje více rostlinných bílkovin než většina ostatních obilovin. Díky svým 8 esenciálním aminokyselinám pro organismus a pomalým cukrům je malý špalda skutečným zdrojem energie.
Engrain, ideální náhrada za pšeničné zrno!
Použití: jako náhrada pšeničné mouky pro vaše pečivo, palačinky, koláčové těsto nebo pro vaše chlebovétěsto, když je smícháte s pšeničnou moukou pro podporu kynutí.