...Arthrosouplesse obsahuje harpagofytum, černý rybíz, přesličku, bambus, jasan, kopřivu, břízu, lopuch, řebříček, rozmarýn, fucus, šťovík, fenikl, jalovec, petržel, kanadskou vergerettu, citron, heřmánek pravý, divoký celer a česnek. Doporučení k použití Intenzivní formule: 1 dávka 20ml 1/4 hodiny před každým jídlem, naředěná ve 250ml vody. 500ml Arthrosouplesse = 8 dní kúry...
Portfolio (74)
Madagaskar, Sambava
...Pepř je jedním z nejprodávanějších koření na světě. Pěstování pepřovníku má svůj původ na pobřeží Malabaru na západě Indie. Využívání černého pepře z Madagaskaru bylo zavedeno Francouzem Emilem Prudhommem ve 20. století. Existují v podstatě dva typy pepře, které na ostrově rostou: černý pepř a divoký pepř z Madagaskaru, také nazývaný divoký pepř voatsiperifery. Černý pepř z Madagaskaru je...
Portfolio (7)
Francie, Brunoy
...Jedinečná chuťová síla černého pepře Voatsiperifery zvýrazní intenzitu všech vašich pokrmů, od předkrmu po dezert. Objevte náš 100% přírodní černý pepř Voatsiperifery balený v hermeticky uzavíratelných sáčcích: Divoký černý pepř z Madagaskaru, také známý jako černý pepř Voatsiperifery, je odrůda divokého pepře s ocáskem, kterou najdeme v tropických lesích jihovýchodního Madagaskaru. Jeho název...
Portfolio (11)
Španělsko, Arnedo
Řemeslní výrobci obuvi. Nepovažujeme se za rodinnou firmu, ale za velkou rodinu, zde se věci dějí v jiném měřítku a s jiným tempem než ve zbytku světa. Pracujeme se stejným týmem, který dohlíží na stejný pár bot od začátku do konce. Proces výroby jednoho páru ručně vyráběných kožených bot se skládá z přibližně 12 kroků. Každý krok je vlastnictvím a výhradní odpovědností odborníka, který vykonává...
Portfolio (49)
Francie, Bretteville-Sur-Odon
Sídlo v Calvadosu a založena v roce 2013, společnost Excellence Bourbon se specializuje na sourcing, import a balení gurmánské vanilky, pepřů z celého světa (Indonésie, Afrika, Kamerun, Nepál...) a koření pocházející převážně z Madagaskaru. Zboží je vybíráno a zpracováváno přímo s producenty, aby byla zaručena lahodná chuť za výhodnou cenu. Dnes se Excellence Bourbon diversifikuje a začíná s výro...
Portfolio (2)
Polsko, Bibice
...IQF Bez černý, čistá třída B. Divoký, konvenční. K dispozici ze skladu v Polsku.
Portfolio (9)
Ukrajina, Lutsk
...My: - sbíráme bobule v lesích ekologicky čistých oblastí - kontrolujeme, myjeme a mrazíme v co nejkratším čase - čistí, třídíme, balíme a skladujeme - dbáme na to, aby byla dodávka rychlá, zásobování udržitelné a sledovatelné Divoký, nekonvenční bez. Země původu: Ukrajina. Bez je k dispozici v různých kvalitách: třída 1., třída 2., neupravené, kvalita pro lisování. Balení je podle požadavků zákazníka: 1x10kg, 1x25kg. Nabízíme podmínky dodání FCA, DAP, FOB, CIF.
Portfolio (8)
Itálie, San Pietro Clarenza
...Vůně divokého feniklu obohacená chutí sardinek, rozinek a vůní šafránu v omáčce nejklasičtější sicilské kuchyně pro přípravu jedinečných těstovin. INGREDIENCE: Čerstvý divoký fenikl min. 80 %, čerstvé sardinky, filety ančoviček, rozinky, PINOLI, extra panenský olivový olej, slunečnicový olej, čerstvá cibule, sůl, černý pepř, šafrán. Může obsahovat kousky skořápky pinoli. Balení: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g...
Portfolio (8)
Francie, Nantes
...Naše designy sáčků se semeny na míru pro profesionály - Představujeme vám jeden z našich nejprodávanějších produktů, sáček se semeny 100% na míru! Víme, že vaše firma je jedinečná, stejně jako její image a hodnoty. Díky této šabloně vám umožňujeme dát volný průchod vašim přáním. Černý tisk nebo barvy, vaše logo, zpráva nebo ilustrace, je to na vás díky našemu online modulu pro personalizaci. Odroda: Divoký mák Hmotnost: 3 g Rozměry: 70 x 100 mm...
Portfolio (27)
Francie, Montpellier
... %, minimální délka 18 cm, obsah vlhkosti mezi 28 a 38 %...), tříděný a kalibrovaný divoký pepř s hustotou mezi 350 a 500 g/L, těžký černý pepř (hustota 600 g/L třídy G1 nebo G2), divokou skořici odrůdy Cejlon... Připojte se k nám a obohaťte svůj katalog o výjimečné produkty a ekologicky odpovědnou a angažovanou etiku.
Portfolio (8)
Francie, Rungis
... produktů a úzkým vztahům, které udržuje se svými dodavateli a zákazníky. Francouzská gastronomie: mořský okoun, treska, turbot, svatý Petr, sole, ocas štiky, žlutý a černý treska, pagrus, divoký a chovaný mořský vlk, chobotnice, sépie, rascasse,... Japonská gastronomie: filet z tuňáka albacore, tuňák obézní a červený, losos chovaný v Norsku a s červenou značkou, doráda chovaná (Řecko), mořský okoun chovaný (Řecko), čerstvá a mražená chobotnice, bílý mullet,... Kolektivy: dodavatel produktů z moře pro velké kolektivy.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play