Francie, Montelimar
NOUGAT DIANE DE POYTIERS se nachází v srdci francouzského řemesla, specializující se na výrobu výjimečných nougatů, které oslavují historii a tradiční umění Montélimaru, nepopiratelné metropole nougatu. Naše produkty: Nabízíme širokou škálu nougatu, od klasického Nougat de Montélimar, bohatého na mandle a med, po bio nougat, určený pro ty, kteří preferují produkty z ekologického zemědělství. Náš ...
Portfolio (154)
Francie, Saint Orens De Gameville
... (podle dostupnosti): - Hořká čokoláda - Čokoláda a lískový ořech - Pistácie - Káva 100% Arabica - Tonkový bob - Bourbon vanilka z Madagaskaru - Černý rybíz - Citron - Malina z Lotu - Maracuja Skladujte v chladu v lednici při 4 °C. Naše doporučení: pro vychutnání makronek v optimální měkkosti je nechte 30 minut před konzumací na pokojové teplotě. DDM: Doporučujeme spotřebovat do 5 dnů. Reference: MACARONS-COFFx9...
Portfolio (85)
Francie, Épaignes
...Citrón NOVINKA 112 - ČERNÍ...
Portfolio (184)
Francie, Wingles
...Bonbon de chocolat citron-gianduja 1130 g Quantita za karton: 1 Minimální množství na objednávku: 1 Typ minimálního množství objednávky: Jednotka za karton UGS: BBC-9-P Země výroby: Francie Předobjednávka: Ano Nejprodávanější: Ne Personalizace: Ne Hmotnost (lbs): 2.49 Délka (palce): 9.21 Šířka (palce): 6.81 Výška (palce): 2.76...
Portfolio (43)
Francie, Talant
... cukrářem?". Ateliér Christophe Adam zdůrazňuje vznešené a klíčové ingredience cukrářství prostřednictvím sbírky knih: Jahoda, Čokoláda... každé dílo vás zve k opětovnému objevování těchto prvků. Spíše koření než ovoce pro cukráře, citron je především používán jako dochucovadlo spíše než jako základní ingredience. Pro Christophe Adama je citron mnohostranným zdrojem inspirace. Objevte v této knize 45 receptů doplněných setkáními s hosty. Reference: BELI04 Na skladě: 8 Produktů Rozměry: 128 Stran - Fr Jazyk: Francouzština...
Portfolio (192)
Francie, Objat
...Ingredience: Mléčná čokoláda 38% (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, emulgátor: řepkový lecitin), smarties (cukr, kakaové máslo, sušené odstředěné mléko, kakaová hmota, máslo na pečení, pšeničná mouka, sušený filtrát syrovátky, rýžový škrob, emulgátory: lecitiny; koncentráty z ovoce a rostlin: karthágo, ředkev, černá mrkev, citron, ibišek: koncentrát spiruliny, obalové látky: karnaubský vosk, bílý včelí vosk, přírodní vanilková aroma. Lízátko s černou čokoládou a smarties Ingredience: Hořká čokoláda 63% (cukr, kakaové máslo, emulgátor: řepkový lecitin, bourbon vanilka...
Portfolio (109)
Francie, Furiani
...INGREDIENCE Hořká čokoláda 70% (cukr, kakaové máslo, kakaová hmota, emulgátor: sójový lecitin, přírodní aroma vanilky), canistrelli (pšeničná mouka, bílé víno, ovocná pálenka, slunečnicový olej, sůl), feuilletine (pšeničná mouka, cukr, anhydrovaný mléčný tuk, mléčný protein, sůl, ječmenný slad, kypřící prášek: E500II), sušené ovoce (mandle, lískové ořechy, pekanové ořechy), glukózový sirup, sorbitol, malinová dužina, citron žlutý, pohanka, lyofilizovaná káva, 4 koření (zázvor, skořice, anýz, muškátový oříšek), UHT smetana, lepek, přírodní barviva Reference:EC240NOIR...
Portfolio (97)
Francie, Illkirch-Graffenstaden
...TRADIČNÍ CHUTĚ Citron Vanilka Jahoda Pomeranč Káva… Originálnější aromatické tóny: růže, fialka, lotus, kůže, nugát, atd. Spojení: meruňka-calisson, borůvka-fialka, jablko-skořice, karamel-slané máslo, atd. Aplikace: nápoje, mléčné výrobky, pekařství, cukrářství, sušenky, cukrovinky, čokoláda, dietní potraviny, … Můžeme vám nabídnout všechny naše aroma buď v tekuté, nebo v práškové formě. Seznam produktů nebo aplikací není vyčerpávající. CENY A VZORKY NA POŽÁDÁNÍ >...
Portfolio (8)
Francie, Montauroux
...Vytvořte tvar, který chcete, ve 3D. Existující tvary: pavlova, srdce, strom, kosočtverec, dýně, květina, knír, ... Příchutě: příroda, citron, malina, čokoláda. Další příchutě na vyžádání.
Portfolio (43)
Francie, Arles
...Maison Lesage Amandes de Provence obalené v hořké a mléčné čokoládě, dražované a přírodně zbarvené. Skladování na suchém místě při teplotě mezi 16 a 20 °C. Složení: MANDLE z Provence, hořká čokoláda 62 %, mléčná čokoláda 33 %, bílá čokoláda 32 %, obalové látky arabská guma, laková guma, přírodní barviva spirulina, sladový ječmen, citron, šafrán, ředkvička, černý rybíz, jablko.
Portfolio (142)
Francie, Paris
...exfoliační jíly mentol kafr. Dodavatel velkoobchodních esenciálních olejů čistých a přírodních HE aspik levandule rozmarýn geranium pačuli bergamot mandarinka citron pomeranč eukalyptus globulus radiata citriodora konopí rostlinné oleje mandlový olej brutnák hroznové semínko argan slunečnice neem olivový Parfémy a vůně pro svíčky mýdla černý rybíz skořice čokoláda káva bambus mořský borovice shea ořechy...
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play