Francie, Brignais
...min. 57 %)(hmota kakaa*, cukr z cukrové třtiny*, kakaové máslo*, vanilkový prášek*), rýžová bílkovina*, nerafinovaný cukr z cukrové třtiny*, hnědý cukr z cukrové třtiny*, mleté lískové ořechy*, drcené ořechy*, prášek do pečiva: jedlá soda. *Ingredience pocházející z ekologického zemědělství. Může obsahovat stopy ořechů, mléka, sóji. Hmotnost: 180 g Bio: Ano Vegan: Ano...
Portfolio (26)
... vlastnostmi. Zde mýdlo na studené bázi s čokoládou není zahříváno, pečlivě odpočívá po dobu jednoho měsíce a tím si zachovává vlastnosti a přínosy všech svých ingrediencí. Bio kakaové máslo: Bio kakaové máslo je antioxidant (proti stárnutí), vyživující a ochranné. Kakaové máslo: Kakaové máslo je velmi hydratační a podporuje elasticitu pleti, ideální pro péči o suchou a poškozenou pleť (praskliny, trhliny).
Portfolio (90)
Francie, Objat
...Ingredience: Bílá čokoláda 30% původ mimo EU (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakao, emulgátor: řepkový lecitin), kandovaná pomerančová kůra, lískový ořech, borůvka, fík, brusinky, pistácie, mandle. Nutriční hodnoty na 100g: Energie 2063Kj, 501Kcal, tuky 36g, z toho nasycené mastné kyseliny 16g, sacharidy 36g, z toho cukry 34g, bílkoviny 6.2g, sůl 0.02g.
Portfolio (109)
Francie, Épaignes
Od roku 1960 náš tým čokoládníků vyrábí tisíce čokolád každý rok, vždy s trpělivostí a respektem k tradičnímu řemeslu. La Royale Normande se zavazuje k dokonalosti výrobou vlastního praliné, což zaručuje jedinečné a hluboké chutě pro nás i pro vás. Výhodou tohoto přístupu je možnost sledovat recepturu praliné a kvalitu hotového produktu. Tímto způsobem uchováváme naše know-how a zajišťujeme "výrob...
Portfolio (184)
Francie, Talant
...S Mycryo kakaovým máslem v prášku Barry 550g bude temperování čokolády snadnější než kdy jindy! Vaše čokoládové odlitky budou dokonale lesklé, bez jakýchkoli obtíží. Kakaové máslo Mycryo Barry je vzácný a jedinečný tuk ve formě prášku, obsahující 100 % kakaového másla, jehož složení je zcela přírodní a rostlinné. Temperování čokolády znamená předkrystalizaci kakaového másla v čokoládě. To...
Portfolio (192)
Francie, Arles
...Maison Lesage Kandované pomerančové plátky, obalené v hořké čokoládě a prezentované v „sloupkové“ krabičce. Ingredience: Pomeranč, cukr, glukózový sirup, hořká čokoláda 61% (kakaové boby, cukr, kakaové máslo, emulgátor sójový lecitin, přírodní vanilkový extrakt).
Portfolio (142)
Francie, Biguglia
...Cookies Prisuttu / Tome Stav: Nový Složení: Mouka, čerstvé máslo, korsické lískové ořechy, korsický prisuttu, vejce, prášek do pečiva, korsická tome Obsah: 200 g Původ: Korsika...
Portfolio (68)
Francie, Etaples
...Fondez pro naši jedinečnou kreaci: Bouchot formy ve tvaru trompe l'oeil z čokolády s karamelovým čokoládovým srdcem a tenkou skořápkou z hořké čokolády. Sáček o hmotnosti 70 gramů Produkt vyrobený ručně v naší dílně v Boulogne Sur Mer, Francie Ingredience: máslo, cukr, smetana, čokoláda...
Portfolio (13)
Francie, Furiani
...Složení: mléčná čokoláda 36% (cukr, kakaové máslo, plnotučné mléko v prášku, kakaová hmota, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilková aroma), karamelizované lískové ořechy Reference: CASLTNOIS...
Portfolio (97)
Francie, Tilloy Lez Cambrai
... čokolády jsou vyráběny ručně a barvivo je přírodní barvivo vyrobené z kurkumy. Složení : Vejce mléčné a bílé čokolády: mléčná čokoláda (cukr, prášek z CELÉHO MLÉKA, kakaové máslo, kakaová hmota, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilková aroma). Kakao: minimálně 33%. Bílá čokoláda (cukr, kakaové máslo, prášek z CELÉHO MLÉKA, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilková aroma). Kakao: minimálně 31%. Přírodní žluté barvivo vyrobené z kurkumy.
Portfolio (9)
...Pšeničná mouka, Máslo, Cukr, Strouhaný kokos (8%), Kokosové mléko (8%), Hořké čokoládové kousky 50% [Kakaová hmota, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilková aroma.] (4%), Vejce z kuřete. Formáty: 180g & 100g...
Portfolio (12)
Francie, Olivet
...Reference 9990000016402 Seznam ingrediencí: Bio hořká čokoláda (bio cukr, bio kakaová hmota, bio kakaové máslo, bio sójový lecitin), sušené bio brusinky, bio odpařená třtinová šťáva, bio tapiokový sirup, bio arabská guma, cukrářský lesk.
Portfolio (114)
Francie, Saint Orens De Gameville
...Ingredience čokoláda na potahování (kakaové boby, cukr, kakaové máslo, emulgátor sójový lecitin, vanilka), mandle, lískové ořechy, kandovaná pomerančová kůra (pomeranč, cukr, glukózový sirup), cukr Doba trvanlivosti 6 měsíců Podmínky skladování Chránit před světlem, uchovávat na suchém místě při pokojové teplotě (18° až 20°C). Čistá hmotnost 190g přibližně. Hmotnost se může lišit v závislosti na velikosti použitých lískových ořechů a mandlí. Čistá hmotnost (G):190...
Portfolio (85)
Francie, Faverolles-Sur-Cher
...Perník s čokoládovými kousky 250g, Med z regionu Centre 50%, pšeničná a žitná mouka ze Sologne, vejce, máslo, čokoládové kousky 5%, prášek do pečiva (jedlá soda), sůl, koření (hvězdicový anýz, skořice, kardamom, hřebíček). Obsahuje lepek. Možné stopy ořechů. Skladujte na suchém místě chráněném před teplem. Energie 1292 KJ / 309 Kcal tuky 0.5 g z toho nasycené mastné kyseliny 0.1 g Sacharidy 72.8...
Portfolio (28)
Francie, Feurs
...přísada a mramorování „ripple“. Jedná se o karamel, který si vybíráme s cílem dosáhnout textury a chuti, které charakterizují a dávají silnou identitu hotovému produktu. Možné použití: ZMRZLINY MLÉČNÉ DEZERTY ČOKOLÁDY SUŠENKY PEČIVO ČOKOLÁDOVÉ A CEREÁLNÍ TYČINKY SPECIALITY PIVOVARŮ...
Portfolio (6)
Francie, Roye
...Nechte se unést spojením čokolády a blahodárných účinků CBD. Aromata kakaových bobů smíchaná se sladkostí účinků CBD vám poskytnou nezapomenutelný okamžik relaxace. Kakao je pečlivě vybíráno, aby bylo zajištěno kvalitní aroma a exploze chutí při každém ochutnání. Cocoon vyrábí své čokoládové tabulky v řemeslné čokoládovně nacházející se v oblasti Pays de la Loire. Každý čtvereček čokolády obsahuje 10 mg CBD. Složení: cukr, kakaové máslo, sušené mléko, kakaové boby, slunečnicový lecitin, vanilka, izolát CBD. Může obsahovat stopy lepku a ořechů. Hmotnost: 90 gramů...
Portfolio (88)
Francie, L'union
...) - Přípravy na máslový krém (čisté máslo) - Mixy na mandlový krém - Různé premixy (koláč, čokoládový dort, muffiny, sušenky, …) - Mixy na piškotové těsto přírodní nebo čokoládové - Mnoho mixů (meringue, vafle, palačinky, koblihy, …) - Polevy (přírodní nebo aromatizované)...
Portfolio (12)
... - Rafinerie: Kvalita a autenticita charakterizují naše čokolády. Dlouhé na jazyku, vyrobené z nejlepších odrůd kakaa a surovin pečlivě vybraných. Čokoláda je 100 % čisté kakaové máslo. - Kreativita a originalita: více než 50 nových kreací je nabízena našim klientům s řadami ganáš a pralinek. - Estetika: Kromě jejich chuťové a vůňové kvality mají naše čokolády zvláštnost, že jsou všechny jemně zdobeny kakaovým máslem. Také vyrábíme truffles, čokoládové plátky a nabízíme degustační boxy.
Populární země pro tento vyhledávací výraz