Francie, Bellême
Vítejte ve světě čokoládovny Bataille, vašeho partnera v oblasti čokolády pro vaše profesionální potřeby. Naše rodinná firma se specializuje na výrobu vysoce kvalitních čokolád, které jsou vyráběny z prvotřídních surovin pro náročné zákazníky. Naše řemeslné dovednosti a vášeň pro čokoládu se odrážejí v každém našem výrobku. Nabízíme širokou škálu čokolád, abychom vyhověli vašim potřebám: čokolády...
Portfolio (29)
Francie, Saint Emilion
... aromatickou komplexnost: malé černé bobule, vanilkové a čokoládové nuance. Křupavá, jemná, s jemnými tříslovinami, chuť je harmonická. » 2016 : WINE ENTHUSIAST : 91/100 « Cuvée excelence tohoto majetku, toto víno je čistý merlot. Zralé víno s tóny šťavnatého černého ovoce a uzeného koření díky zrání v barikových sudech. Nechte toto víno zrát, aby se bohaté třísloviny zjemnily a dokonale se spojily s jeho ovocností. » Zlatá medaile MACON 2019 2015 WINE ENTHUSIAST : 91/100 Situace: Nachází se v obci Lussac na severovýchodě Saint Emilion Majitel: Jean Pierre Rivière Půda: jílovito-vápencové plošiny...
Portfolio (34)
Francie, Objat
Prostřednictvím společnosti LIMOUZI SAVEURS je naší vášní představit vám poklady korézského regionu tím, že vymýšlíme recepty, které vás překvapí a potěší. Neustále hledáme novinky a nabízíme vám naše know-how, abychom vám poskytli rafinované a lahodné produkty. Jsme hrdí na náš závazek vyrábět všechny naše produkty v naší výrobní dílně v Objat (19) s naším týmem cukrářů a chocolatierů. Věnujeme ...
Portfolio (109)
Francie, Épaignes
Od roku 1960 náš tým čokoládníků vyrábí tisíce čokolád každý rok, vždy s trpělivostí a respektem k tradičnímu řemeslu. La Royale Normande se zavazuje k dokonalosti výrobou vlastního praliné, což zaručuje jedinečné a hluboké chutě pro nás i pro vás. Výhodou tohoto přístupu je možnost sledovat recepturu praliné a kvalitu hotového produktu. Tímto způsobem uchováváme naše know-how a zajišťujeme "výrob...
Portfolio (184)
Francie, Furiani
ALINE CHOCOLATIERE přetváří klasiku čokoládových cukrovinek po bastijském způsobu. Je to celá Korsika v čokoládových lahůdkách: jemné spojení pokladů z Ostrova krásy a kvalitní čokolády, prostřednictvím medu, citrusů, lískových oříšků, pokladů maquis a ikonických Canistrelli, které vracejí do vzpomínek na dětství a slibují překvapivé a jedinečné chuťové zážitky. Před několika lety sestry Giammert...
Portfolio (97)
...Další balení VRAC a SACHETY: 125g, 250g, 500g, 1 kg, 5 kg - Kakaovník roste v tropických zemích, kde je hojnost deště a slunce. Může dosáhnout výšky až 15 metrů ve volné přírodě a jeho plod, kakaová bobule, obsahuje až 55 kakaových bobů, které budou použity k výrobě slavného kakaového prášku. Čokoládové kousky 60 % VIJAYA jsou bez lecithinu. Ohromí vás svou výraznou čokoládovou chutí bez hořkosti s jemně sladkou a lehce vanilkovou příchutí. Reference:16806...
Portfolio (123)
Francie, Arles
...Maison Lesage Mini čtverečky hořké, mléčné, blond a slonovinové čokolády s výběrem sušeného ovoce a ořechů, ideální k doplnění vaší kávy nebo čaje. Ingredience Hořká čokoláda 61% kakaa (kakaové boby, cukr, kakaové máslo, emulgátor sójový lecitin, přírodní vanilkový extrakt), mléčná čokoláda 34% kakaa (kakaové boby, cukr, kakaové máslo, sušené celé MLÉKO, emulgátor sójový lecitin, přírodní...
Portfolio (142)
Francie, Saint Orens De Gameville
Bello & Angeli je řemeslný chocolatier se sídlem v Saint-Orens-de-Gameville, v departementu Haute-Garonne. Všechny naše originální a "maison" kreace jsou vyrobeny v naší dílně poblíž Toulouse, kde vybíráme nejlepší čokolády a ingredience. Každý den vyrábíme lahodné kreace s největší řemeslnou péčí, mezi kterými jsou čokolády, ale také zmrzliny a sorbety nebo dokonce makronky. Abychom nabídli výj...
Portfolio (85)
Francie, Talant
... přibližně 2 kg. Nádoba a sloupec z nerezové oceli. 230V - 50 Hz. Výkon 170 W. Recept na čokoládové fondue: Pro vaše fondue doporučujeme použít čokoládu na potahování. Aby byla čokoláda jemnější a krémovější, použijte čokoládu s obsahem kakaového másla nad 39 %. Pro originální čokoládové fondue nabídněte talíře s nasekanými lískovými ořechy, puffovanou rýží... na namáčení ovoce po obalení v čokoládě, abyste přidali křupavou chuť. Důkladně vyčistěte po každém použití. Reference: FC20 Na skladě: 55 produktů Rozměry: Ø 210 mm x V. 420 mm...
Portfolio (192)
Francie, La Fouillade
...5 receptů na bio sušenky s lahodnými náplněmi: čokoláda, praliné, ovoce, karamel... Z toho 4 veganské produkty. Hmotnost: 175g Počet sušenek: 5 balení po 2 sušenky...
Portfolio (8)
Francie, Etaples
...To je skutečně naše hlavní myšlenka. Vyvinuli jsme 9 receptů na plněné čokolády, které jsou stejně chutné jako inovativní. Najdete je v našem objevovacím balíčku 9 plněných čokolád! Ingredience: Sušené ovoce, cukr, máslo, smetana, hořká čokoláda, mléčná čokoláda, bílá čokoláda...
Portfolio (13)
Francie, La-Chapelle-Des-Fougeretz
...BLACKLOVE ® Rajče Blacklove od Tomate Jouno je, stejně jako jeho sestra Blackbaby, čokoládově zbarvené cherry rajče se stejnými chuťovými vlastnostmi. Jeho rozdíl? Prodloužený tvar, který obohatí vaše aperitivy nebo lahodné saláty. Dostupné pouze ve velkém.
Francie, Issy-Les-Moulineaux
...Le spiritueux : Tento komplexní Whisky Single Malt nám byl nabídnut po 18 dlouhých letech pečlivého a pozorného zrání od palírny Jura. Jeho intenzivní chuť se rozvíjí na tónech koření, tabáku a také na lahodné čokoládové nuanci, ale také na vynikajících aroma červeného ovoce (třešně, maliny), které přináší dvouletá finální úprava ve starých sudech Grand Cru Bordeaux. Materiál je strukturovaný...
Portfolio (321)
Francie, Montauroux
... aktualizaci nových produktů a rychlou diagnostiku v případě servisu Napájení 220 V 2 kW Na přání může ERYKA přijmout Funkci 3D, která umožňuje vyrábět produkty ve 3D a psát texty. Klasický řezací drát Pneumatický řezací drát (pro řezání sušenky v kontaktu s plechem, aby sušenky zůstaly zarovnané po řezu) Zařízení s membránou pro sušenky s mnoha přísadami (mandle, sušené ovoce, čokoládové kousky, ...) Jednoduchý nerezový stůl na kolečkách Délka: 120 cm Hloubka: 96 cm Výška: 93 cm (135 cm se stolem) Hmotnost: 200 kg...
Portfolio (56)
Francie, Malataverne
..."Rafraichir" ovoce je kulinářská praxe, která spočívá v nalití dávky alkoholu do sirupu z ovoce, aby se zvýraznila jeho chuť a zároveň se přidala originální a jemná chuť alkoholu. Můžete si ho vychutnat samotné, jako přílohu k sýrům, zmrzlině nebo ho použít do svých kulinářských receptů (koláče nebo dorty), do čokoládové fondue nebo dokonce k dekoraci vašich koktejlů... Dopřejte si radost.
Portfolio (188)
Francie, Lys Haut Layon
...Likérové Doporučení k jídlu a vínu: Perfektně doplní foie gras, podáváme ho s modrými sýry a čokoládovými dezerty. Může být podáván i samostatně jako digestiv. Skleničky s hruškami a foie gras, taštičky s foie gras a čokoládové pěny. Řez: Dvojitý Guyot Nadmořská výška: 100 až 120 m...
Portfolio (43)
Francie, Villeneuve Sur Lot
...PRUNEAUX DE MENET je specialistou na Pruneau d'Agen, s jádrem, bez jádra, plněné, čokoládové, vínové, v sirupu, v krému, v pulpu bez přidaného cukru. Kontaktujte nás e-mailem na MENET@PRUNEAUX-DE-MENET.FR. Nabízíme sušené meruňky, ananasy, fíky, jahody a mango. Tyto ovoce se přidávají k brusinkám, jablkům, hruškám, broskvím, sušeným papájím, zázvoru a kandovaným kumquatům z naší nabídky, aby...
...Založena v roce 1991, rodinná firma Les Chevaliers d'Argouges vyváží od roku 2008 své řemeslné čokolády do celého světa. Les Chevaliers d'Argouges nabízí dárkové krabičky a boxy s řemeslnými čokoládami, tuiles a mendiants, kandované ovoce, sladkosti z dětství (jako jsou čokoládové lízátka) a bio produkty z fair trade (čokolády, pomerančové plátky nebo tmavé tuiles). Kvalita je pro Les Chevaliers d'Argouges prioritou, a proto si firma přirozeně zajistila označení „čokoláda z čistého kakaového másla“, které potvrzuje, že čokolády neobsahují rostlinné tuky.
Francie, Toulouse
Společnost La compagnie du chocolat byla založena v roce 1994 Vincentem Puyuelo v Toulouse. Vášeň a řemeslné dovednosti Isabelle a Vincenta Puyuelo jsou ve službách vaší mlsnosti! V našich obchodech-Ateliérech vyrábíme před lidmi naše čokoládové tabulky, fudge, čokoládové obrazy, obrovské orangety, pralinkové kameny a čokoládové formy. V listopadu začínáme výrobu řady sušeného ovoce obaleného v čokoládě v novém obchodě na adrese 9 rue du Taur.
Populární země pro tento vyhledávací výraz