... Dlouhá macerace po dobu 3 týdnů Malolaktická fermentace v nádržích Zrání v sudech z francouzského dubu po dobu 12 měsíců CÉPAGE 50% Cabernet Sauvignon 50% Merlot POPIS S krásnou jasnou rubínovou barvou, Château Lalande rouge odhaluje v nose lahodný buket červeného ovoce a kakaa, s tóny opraženého dřeva. Útok je jemný a kulatý, vyvíjí se na ovocné tóny a jemně zakulacené třísloviny. Velké víno ze Saint-Julien.
Portfolio (96)
Francie, Cénac
...elegantní, ovocné, příjemné k pití. Je vhodné si ho vychutnat během celého jídla, od předkrmů po hlavní chody. Podávejte dobře vychlazené. Produkt: Château du Garde AOC Bordeaux Clairet Plocha: 2 ha Odrůda: 80% Merlot, 20% Cabernet Terroir: jílovito-vápencová půda Vzhled: čiré, jasné, granátové barvy Nos: ovocné a expresivní Chuť: plná, ovocná a dlouhá...
Portfolio (9)
Francie, La Cadière-D'azur
...Biologická kultura. Ručně sbírané hrozny do bedniček. Úplné odstopkování, fermentace v termoregulační nerezové nádrži, přímé lisování. Zrání v termoregulační nerezové nádrži, tradiční korková zátka. OCHUTNÁVKA OČI: Oranžová barva, intenzivní. NOS: Aromatické, harmonické, citrusové aroma, aroma červeného ovoce. CHUŤ: Harmonická, koncentrovaná, plná, tóny citrusů, tóny červeného ovoce, tóny grepu, kulatá, strukturované tělo, silná intenzita, dlouhá perzistence. Odrůdy: Grenache (20%) / Mourvèdre (80%) Alkohol: 13% Objem: 75 cl...
Portfolio (8)
Francie, Roubia
... aroma třešní, bohaté aroma červeného ovoce. Ústa Intenzivní, sametová, lehké tóny černého rybízu, bohaté tóny třešní, bohaté tóny červeného ovoce, elegantní třísloviny, jemné třísloviny, kulaté, strukturované tělo, dobrá intenzita, dlouhá perzistence. Doporučení k jídlu a vínu Grilované červené maso, Bílé maso, Pernatá zvěř, Drůbež, Sýry z kravského mléka Teplota podávání: 16° - 18° Barva: Červená Odrůda: Grenache, Mourvèdre, Syrah Alkohol: 14,5% Objem: 75 cl (láhev)...
Portfolio (28)
Francie, Saint Cannat
... realized later in the winter. This 2018 vintage in particular was aged during 5 years in concrete tanks before the bottling.":"Sklizeň probíhá ručně. Při příjmu v suterénu jsou hrozny drceny a zbavovány stopek a vinifikace probíhá tradiční metodou ve nerezových tancích: během fermentace je teplota pod kontrolou a probíhá dlouhá macerace trvající přibližně 3 týdny, aby se extrahovalo optimální...
Portfolio (46)
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play