Francie, Bertrimoutier
LA CAILLE DES VOSGES je francouzská společnost specializující se na chov křepelek ve Vosges. Již téměř 50 let se rodinná firma zaměřuje na pohodu zvířat a kvalitu. Křepelky se rodí, chovají, porážejí a zpracovávají na místě. Společnost používá místní rostlinné krmivo a upřednostňuje udržitelné praktiky. Naše know-how spočívá jednak ve výběru zvířat, a jednak v dobrých podmínkách chovu. Nabízíme š...
Portfolio (68)
Francie, Grigny
FRANCOUZSKÝ VÝROBCE ASIJSKÝCH JÍDEL: Aby umožnil co největšímu počtu lidí ochutnat své lahodné produkty, Mr WANG založil společnost PÏNJA v roce 2018. Mr WANG, milovník asijské kuchyně, vložil své know-how, lásku k chuti a vůním své země do vytváření produktů hodných nejlepších restaurací, a to s respektem k tradici. PÏNJA vybudovala výrobní jednotku o rozloze více než 1000 m² v GRIGNY (91). Na...
Portfolio (10)
Francie, Laissac
... šunkovým ořechům, aby vám nabídla aperitivní talíř 100% bez nitritů a konzervantů. Všechny naše uzeniny bez nitritů jsou vyráběny z pečlivě vybraných prasat z Aveyronu. Původ: Laissac, Aveyron Hmotnost: přibližně 250g Ingredience: Vepřové maso, sůl z Guérande, pepř Kampot IGP, přírodní střívko...
Portfolio (29)
Francie, Le Plessis Robinson
...Oko a ruka zkušených řezníků Grand Caractère umožňují odhalit aroma a potvrdit jemnost tohoto amerického masa s celosvětovou pověstí. Jeho intenzivní mramorování usnadňuje vaření. Grilované, smažené nebo pečené podle jednotlivých kusů. Budete si užívat jeho přípravu na ohni pro autentický zážitek, který vynikne všemi jeho chutěmi. Maso ze Světa & Tradiční Francouzské Řeznictví, filozofie...
Portfolio (9)
Francie, Caromb
...Cépages : 100% Caladoc Age des vignes : 15 let Terroir : Jílovitá vápenatá půda Vendange : Strojní sklizeň Dégustation : • Robe : Hluboká červená, fialové odlesky • 1er nez : Červené ovoce • 2ieme nez : Kořeněné tóny • En bouche : Červené ovoce, vyváženost a svěžest • Caudalie dlouhá Accord mets/vins : Regionální pokrmy, maso, uzeniny Garde : 4 až 5 let Vinification : Odrůdění/Drcení. Plán macerace 10 dní při 24° pro zachování svěžesti a ovoce. Lisovaný výlisk přidán k moštu. FML na jemných kalech v zimě až do lahvování.
Portfolio (4)
Francie, La Chapelle Heulin
...Cépage: Melon de Bourgogne 100% Terroir: Graves a silice Accord mets-vin: Vína velmi jemná pro rok 2019. Apéritif, ryba, bílé maso a sýr. Víno bohaté a jemné. Cépage: Melon de Bourgogne 100% Terroir: Graves a silice Accord mets-vin: Vína velmi jemná pro rok 2019. Apéritif, ryba...
Portfolio (20)
Francie, Brue Auriac
... vanilku. Následně se vyvíjí k pikantním kořením a růžovým bobulím. V ústech je nástup kulatý a šťavnatý, s kořeněnými tóny, které se pak vyvíjejí k lahodným tónům černého ovoce a dřevitým nuancím, jež podporují krásný a dlouhý závěr. PÁROVÁNÍ JÍDEL A VÍN: Červené maso, maso na omáčce, houby, sýry SERVÍROVÁNÍ: 18-20°C SKLADOVÁNÍ: K pití nyní nebo se bude dále zlepšovat v průběhu 5 let...
Portfolio (7)
Francie, Lys Haut Layon
...Terroir: Hlinito-písečný půdní typ na břidlicích Situace: Vysoký layon Vinifikace Alkoholová fermentace a zrání probíhá v sudech po dobu jednoho roku. Degustace při teplotě mezi 10 a 12 °C Oko: Žlutá Nos: Ovocný, kompot, meruňky Ústa: Aroma žlutého ovoce a tóny kandovaného ovoce Potenciál zrání: 5 let Vyváženost: Suché Doporučení k jídlu a vínu: Ryby na omáčce, svatojakubské mušle, bílé maso a zralé sýry. Lopatka na americký způsob, langusta se smetanou a kuře na bílé omáčce. Řez: Dvojitý Guyot Nadmořská výška: 100 až 120 m...
Portfolio (43)
Francie, Brissac Loire Aubance
...delikátní aroma červeného ovoce, černého rybízu a rybízu. Příjemná a vyvážená struktura. POUŽITÍ S JÍDLEM: Uzeniny, červené maso, jemné sýry. TEPLOTA SERVÍROVÁNÍ: Mezi 15 a 17 °C. Kartón po 6 lahvích o objemu 75 cl.
Portfolio (12)
Francie, Saint Cannat
... Syrahu pro ovoce a koření. Nechte se okouzlit jeho vůní a překvapit vaše chuťové pohárky, bude ideálním partnerem pro kozí sýr nebo grilované či dušené červené maso. Důkaz v poháru! Ideálně podávat při 12°C-14°C...
Portfolio (46)
Francie, Bordeaux
...Čerstvé produkty od JEM EXPORT jsou pečlivě vybírány, aby našim zákazníkům zajistily výjimečnou kvalitu. Nabízíme širokou škálu čerstvých produktů, jako je maso, máslo, smetany, mléko, vejce, jogurty, dezerty a sýry. Každý produkt je vybrán pro svou čerstvost a chuť, což zajišťuje úplnou spokojenost našich zákazníků. Naše čerstvé produkty jsou ideální pro supermarkety, importéry a distributory...
Portfolio (6)
Francie, Castelnaudary
... zahraničí s bio kořením, omáčkami a hotovou zeleninou. Naše závazky k produktům vysoké kvality: - Výroba ve Francii - Maso a zelenina z Francie - Recepty s čistým štítkem a nutričně vyvážené - Certifikace PME+ našich výrobních závodů (CSR) - Výkonné výrobní nástroje a akreditace podle mezinárodních standardů (IFS, BRC, Bio) Pro více informací nás neváhejte kontaktovat!
Portfolio (56)
Francie, Paris
... jiné. Kromě toho zahajujeme naši výrobní pobočku v Evropě, která se zaměřuje na francouzské sýry a španělskou šunku. Vždy hledáme nové obchodní příležitosti. Neváhejte nás kontaktovat, pokud máte jakékoli dotazy. Máme mnoho produktů, které můžeme nabídnout.
Francie, Lapalud
... naše uznání našim chovatelům a spolupracovníkům, bez nichž bychom vám nemohli nabídnout výjimečný produkt. ETS Ribot je francouzská společnost, která zpracovává maso králíka a kůzlete. Pracujeme převážně s čerstvými produkty, ale můžeme také poskytnout mražené produkty. Neváhejte nás kontaktovat, rádi si s vámi promluvíme. Děkujeme.
Francie, Lyon
Tři přátelé, vášniví milovníci gastronomie a přírody, Thomas, Thibault a Andréa, založili JOKO. Jejich ambicí je valorizovat divoké francouzské zvěřiny a černé vepřové z Bigorre AOP pomocí krátkých dodavatelských řetězců. Nabízejí přírodní kvalitní produkty prostřednictvím autentických a inovativních receptů, přičemž bojují proti plýtvání potravinami spojenému s lovem. Jejich cílem je zpřístupnit...
Portfolio (40)
Francie, Pamiers
...sdílet naše know-how a naši náročnost na kvalitu, to je naše rodinné krédo. Najděte stovky kilometrů od Ariège to, co vás u nás okouzlilo: chuť, know-how, kvalitu a náročnost! To vše zaměřené na vepřové, naše jedinečné maso, náš exkluzivní surovina. Závazek k cílené, francouzské a regionální produkci. To, co je pro nás zárukou další kvality.
Francie, Olonne Sur Mer
...francouzské vepřové, jehněčí, hovězí a drůbež z Challans. Jejich nabídka a menu se mění podle ročních období. Catering spolupracuje s místními producenty a připravuje tradiční pokrmy z čerstvých surovin. Můžete si vybrat z několika balíčků masa (hovězí, telecí, vepřové, drůbež a mix), bufetu (zelenina, saláty, tabbouleh, paštika/rillette, výběr uzenin, přílohy, několik druhů masa na výběr a sýrový talíř), několika teplých pokrmů, grilovaných jídel a příloh.
Francie, Amancy
... a chuť, krok za krokem. Na začátku ty nejlepší suroviny, maso výhradně francouzské. Výběr nejchutnějších, málo tučných kusů vepřového, ramena, šunky, břicha... Nezvyšující váhu vodou! "Domácí" koření, které voní kořením a aromaty savojské země, v surovém stavu. Plnění do přírodních střev a samozřejmě ruční vázání. Dlouhé sušení, řemeslné uzení dřevem a bylinkami z našich zemí, sušení starým způsobem pro naše klobásy, klobásy, chipolatas, merguez z Haute-Savoie... Online prodej a přímý prodej!
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play