Francie, Sète
...Připravte marinádu smícháním 1 svazku nasekaného bazalky, 1 špetky květu tymiánu, 15 cl olivového oleje, 2 nasekaných stroužků česneku, soli a pepře v mixéru. Jedno nebo dvě krátké pulzy v mixéru stačí k propojení ingrediencí. Potřete gambas marinádou a nechte je marinovat v lednici minimálně 2 hodiny. Lehce potřete planchu olejem a nechte ji zahřát. Opečte gambas 3 až 4 minuty z každé strany. Podávejte s basmati rýží nebo těstovinami. Dobrou chuť!
Portfolio (42)
Francie, Roubia
...Zrání na jemných kalech v nerezových tancích s regulací teploty až do lahvování po 8 měsících. DEGUSTACE Velmi světlá měděná barva. Vůně lákavá, opražené mandle, jemné koření, drobné červené ovoce. Měkký nástup, obalená chuť, bohatá, svěží s příjemnými vůněmi. Styl je expresivní, dobře středomořský. POUŽITÍ JÍDLA A VÍNA Gambas Objem (L): 0,75 Hrubá hmotnost (Kg): 1,4...
Portfolio (28)

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play