Francie, Luitré-Dompierre
...Průměrná hmotnost cca 3,45 kg. Karton o hmotnosti 6,9 kg / 2 kusy na karton. Použitý surovinový materiál Celý čtverec.
Portfolio (37)
Francie, Laissac
... 3 ingredience: hovězí maso, sůl z Guérande a pepř Kampot IGP z Kambodže, jeden z nejlepších pepřů na světě! Sušené maso pochází z kusů z hovězí kýty, sušené hovězí maso Aubrac vám nabízí uzeninu bez nitritů a konzervantů, 100% přírodní. Jinak se o vše postará příroda v našich sušárnách, kde se jemně suší tyto krásné celé kusy masa, ručně solené a kořeněné. Toto řemeslné sušené hovězí maso Aubrac vyjde ze sušáren po 3 až 4 měsících, aby bylo jemně nakrájeno a umístěno do Popine. Původ: Laissac, Aveyron Hmotnost: 60g DLC: 90 dní...
Portfolio (29)
Francie, Lyon
MVO Distribution, obchodník se všemi typy masa od roku 2002, vám nabízí za velmi konkurenceschopné ceny maso z PRASAT / HOVĚZÍHO / DRŮBEŽE / TELECÍHO / DIVOKÉHO / JEHNĚČÍHO / OVČÍHO / KACHNÍHO / HUSÍHO / DIVOKÉHO PRASETE / JELENA / MASO OSLA ... Přímo vyjednáváme s našimi partnerskými jatky a řezníky, kteří jsou přítomní na trhu ve Francii a EU, o zvlášť konkurenceschopných cenách, abychom vám za...
Portfolio (51)
Francie, Grigny
... mastné kyseliny 2,4 g), sacharidy 21,96 g (z toho cukr 1,4 g), vláknina 1,5 g, bílkoviny 8,1 g Čistá hmotnost sáčku: 400 g Kusy na sáček: 20 kusů Množství sáčků na balík: 15 sáčků po 400 g Množství balíků na paletě FR: 67 balíků Množství balíků na paletě EXP: 57 balíků Balení podle koncového zákazníka: 3 kg, 1 kg, 0,6 kg, 0,4 kg...
Portfolio (10)
Francie, Le Plessis Robinson
... Caractère připravují, odstraňují nervy a porcují kusy masa s respektem k francouzské řeznické tradici. Jejich jemná a precizní práce dokončuje dlouhou práci argentinských chovatelů a zvyšuje kvalitu masa. Řezníci jsou citliví na každý kus, aby odhalili jeho šťavnatost a aroma, zejména volbou směru řezu, tloušťky a výběrem kusů.
Portfolio (9)
Francie, Rungis
EURODIS, váš velkoobchodník s výjimečným masem v Rungis, vám nabízí výběr jako dodavatel vysoce kvalitních mas, který splňuje požadavky řezníků a největších restaurací. EURODIS, specialista na výjimečné maso, se zabývá velkoobchodním prodejem výjimečného masa a nabízí luxusní maso, jako je výjimečné hovězí maso, například Wagyu, hovězí maso z Kóbe a další masné plemena. Dodavatel výjimečného mas...
Francie, Paris
...Hlavní funkce Objednávky na dotykových obrazovkách Automatický čisticí systém kompatibilní s čisticím prostředkem Fri-Jado Rotisserie Rôtovací divadlo vytváří zážitek z jídla v obchodě a podněcuje impulzivní nákupy 250 programů, z nichž každý obsahuje až 9 fází vaření Cook Correction detekuje a opravuje anomálie během vaření Nekonečné možnosti: drůbež (kusy), vepřový roast, kotlety, jehněčí, hovězí roast, vepřová plec, masový chleb, porchetta a další bílkoviny Volitelný Wi-Fi pro sledování a správu receptů prostřednictvím platformy Fri-Jado SmartConnect...
Portfolio (54)
Francie, Paris
...Étui na pasy z hovězí kůže "Novonappa" z tannerie Haas ve Francii. 100% Hovězí kůže. Vytvořte svůj styl, vyberte si své barvy... Rozměry: 14 x 10 cm Kapsa na pas a poté kapsa na palubní vstupenku nebo jinou... Barvy kůže dostupné pro ochranu pasu: Černá Hnědá Gold Eben Čerstvé máslo Barvy nití dostupné: Černá Hnědá Ecru Žlutá Modrá Červená Úprava okrajů horkým železem v požadované barvě. Šití strojově s polyamidovou nití Onyx. Jedinečné kusy vyráběné na zakázku. Úplně ručně vyrobené a ve Francii v mém ateliéru. Rozměry: 14 x 10 cm...
Portfolio (91)
Francie, Rungis Cedex
Skupina Ovimpex je významným hráčem v obchodě, zpracování a balení hovězího a ovčího masa od roku 1964. Specializujeme se na dovoz masa převážně z Evropy. Naše sídlo se nachází v Rungis, ale naše působení je národní. Skupina OVIMPEX: OVIMPEX - DHUMEAUX - PRESTIMPEX - VIANOV - MVS Mondial Viande Service - OVIMPEX DISTRIBUTION - APA Alpes Provence Agneau. Naše produkty: jehněčí maso v půlce, zpracování jehněčího masa, zpracování ovčího masa, hovězí maso v půlce, zpracování hovězího masa, kusy jehněčího masa, telecí maso v půlce, zpracování telecího masa, ovčí maso v půlce.
Francie, Colombes
... Ubereats a Deliveroo. V restauraci v Colombes máte k dispozici kvalitní maso za nejlepší cenu. Menu je k dispozici od 9,90 € na oběd a 12,90 € ve večerních hodinách během týdne. Ceny jídel se pohybují mezi 9,90 € a 49,90 €. K vašemu masu vám Le Shérif nabízí přílohy a domácí omáčky bez omezení. Najdete zde nejlepší kusy hovězího masa z francouzských plemen a původu, jako jsou entrecôte, hovězí žebro...
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play