Francie, Montelimar
...kandovaná pomerančová kůra (pomerančová kůra, glukózo-fruktózový sirup, cukr), nekynutý chléb (bramborový škrob, slunečnicový olej), přírodní aromata (chinín). Způsob výroby: Cukr a glukózový sirup vařené v kotli s pomerančovou kůrou, melounem a mandlemi. Alergeny: Mandle, vejce, možné stopy ořechů. Doporučení pro skladování: Skladujte uzavřené a suché při teplotě mezi 18 a 22 °C. Datum minimální trvanlivosti: 12 měsíců...
Portfolio (154)
Založena v roce 1986, VIJAYA® je francouzská značka. Naše rodinná firma, která je průkopníkem v oblasti bio, se specializuje na dovoz a distribuci bio sušeného ovoce. Vijaya vybírá odrůdy a velikosti s nejbohatší chutí, což dodává šťavnatému ovoci jedinečnou měkkost. Díky více než 35 letům trvalých vztahů se svými producenty a partnery, Vijaya nabízí produkty s konstantní kvalitou a zakotvuje svůj...
Portfolio (123)
Francie, Aix-En-Provence
Vanissa, narozená v Aix-en-Provence, se vyznačuje v kulinářském světě nabídkou výběru výjimečných koření. Naše řada, balená v prémiových skleněných, hliníkových a bambusových lahvích, probouzí smysly a zdůrazňuje naše závazky k kvalitě. Vychutnejte si esenci vanilky, šafránu, skořice nebo yuzu a nechte se zlákat méně známými poklady, jako je tonková bob, jedlé květy, muškátový květ nebo vzácné pep...
Portfolio (10)
Francie, Rungis
Specialista na sušené ovoce od roku 1982, naše společnost PALIMEX dováží, zpracovává a balí sušené ovoce té nejlepší kvality v naší výrobně, která se nachází na MIN v Rungis. ▶ Naše výrobna na MIN v Rungis - Jsme tu pro vás, k vašim službám! V roce 2020 jsme vyvinuli specifické pražení sušeného ovoce a proces ochucování. Ovládání, kvalita a inovace jsou výhody, které nás odlišují. Naše specifi...
Portfolio (249)
Francie, Saint Orens De Gameville
...Ingredience čokoláda na potahování (kakaové boby, cukr, kakaové máslo, emulgátor sójový lecitin, vanilka), mandle, lískové ořechy, kandovaná pomerančová kůra (pomeranč, cukr, glukózový sirup), cukr Doba trvanlivosti 6 měsíců Podmínky skladování Chránit před světlem, uchovávat na suchém místě při pokojové teplotě (18° až 20°C). Čistá hmotnost 190g přibližně. Hmotnost se může lišit v závislosti na velikosti použitých lískových ořechů a mandlí. Čistá hmotnost (G):190...
Portfolio (85)
Francie, Objat
...Ingredience: Hořká čokoláda 66% původ mimo EU (kakao, cukr, kakaové máslo, emulgátor: řepkový lecitin), kandovaná pomerančová kůra, lískový ořech, borůvka, fík, brusinky, pistácie, mandle. Nutriční hodnoty na 100g: Energie 2063Kj, 501Kcal, tuky 36g, z toho nasycené mastné kyseliny 16g, sacharidy 36g, z toho cukry 34g, bílkoviny 6.2g, sůl 0.02g.
Portfolio (109)
Francie, Arles
...Maison Lesage Malé čokoládové paletky z hořké nebo mléčné čokolády pokryté sušeným ovocem (mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, pistácie), rozinkami a kandovanou pomerančovou kůrou. Složení: kakaové boby, cukr, sušené MLÉKO, sójový LECITIN, přírodní vanilková aroma, MANDLE, LÍSKOVÉ OŘECHY, PISTÁCIE, VLAŠSKÉ OŘECHY, rozinky, kandovaná pomerančová kůra.
Portfolio (142)
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play