Francie, Montelimar
...kandovaná pomerančová kůra (pomerančová kůra, glukózo-fruktózový sirup, cukr), nekynutý chléb (bramborový škrob, slunečnicový olej), přírodní aromata (chinín). Způsob výroby: Cukr a glukózový sirup vařené v kotli s pomerančovou kůrou, melounem a mandlemi. Alergeny: Mandle, vejce, možné stopy ořechů. Doporučení pro skladování: Skladujte uzavřené a suché při teplotě mezi 18 a 22 °C. Datum minimální trvanlivosti: 12 měsíců...
Portfolio (154)
Itálie, Giuliano
...Mouka "00", cukr, živočišné tuky, rostlinné tuky, kakao, mléko, dextróza, ocet, víno. NÁPLŇ: Slazená ovčí ricotta, kousky čisté čokolády, kandovaná pomerančová kůra. Skladování při -18°. Produkt k rozmrazení.
Portfolio (129)
Španělsko, Calatayud (zaragoza) España
...Naše společnost nabízí širokou škálu kandovaného ovoce: – kandovaná třešeň: červená, zelená, celá, půlky, kousky – pomeranč: plátky, proužky, půlky, čtvrtky – pomerančová kůra: čtvrtky, proužky, kostky, měsíčky – dýně: tyčinky, filety, předkrájené, kostky – meloun: čtvrtky, filety, kostky – směs: různé barvy: bílá, červená, zelená, oranžová podle výběru každého zákazníka – citron: plátky...
Odpovídající produkty
Candátové Ovoce
Candátové Ovoce
Portfolio (1)
Založena v roce 1986, VIJAYA® je francouzská značka. Naše rodinná firma, která je průkopníkem v oblasti bio, se specializuje na dovoz a distribuci bio sušeného ovoce. Vijaya vybírá odrůdy a velikosti s nejbohatší chutí, což dodává šťavnatému ovoci jedinečnou měkkost. Díky více než 35 letům trvalých vztahů se svými producenty a partnery, Vijaya nabízí produkty s konstantní kvalitou a zakotvuje svůj...
Portfolio (123)
Německo, Wörrstadt
Již v roce 1935 vyráběla rodina Lecker v bavorském Furth im Wald pod svým jménem prášek do pečiva. V roce 1997 jsme převzali podnik, protože nebylo žádné pokračování, a od té doby je na místě Wörrstadt v Rheinhessen rodinně vedená Lecker’s Bio Manufaktur pro přírodní pečivo a suroviny. Sortiment produktů byl od té doby neustále vyvíjen a – vždy s ohledem na požadavky zakladatele – rozšiřován. Na...
Portfolio (41)
Francie, Aix-En-Provence
Vanissa, narozená v Aix-en-Provence, se vyznačuje v kulinářském světě nabídkou výběru výjimečných koření. Naše řada, balená v prémiových skleněných, hliníkových a bambusových lahvích, probouzí smysly a zdůrazňuje naše závazky k kvalitě. Vychutnejte si esenci vanilky, šafránu, skořice nebo yuzu a nechte se zlákat méně známými poklady, jako je tonková bob, jedlé květy, muškátový květ nebo vzácné pep...
Portfolio (10)
Francie, Rungis
Specialista na sušené ovoce od roku 1982, naše společnost PALIMEX dováží, zpracovává a balí sušené ovoce té nejlepší kvality v naší výrobně, která se nachází na MIN v Rungis. ▶ Naše výrobna na MIN v Rungis - Jsme tu pro vás, k vašim službám! V roce 2020 jsme vyvinuli specifické pražení sušeného ovoce a proces ochucování. Ovládání, kvalita a inovace jsou výhody, které nás odlišují. Naše specifi...
Portfolio (249)
Francie, Saint Orens De Gameville
...Ingredience čokoláda na potahování (kakaové boby, cukr, kakaové máslo, emulgátor sójový lecitin, vanilka), mandle, lískové ořechy, kandovaná pomerančová kůra (pomeranč, cukr, glukózový sirup), cukr Doba trvanlivosti 6 měsíců Podmínky skladování Chránit před světlem, uchovávat na suchém místě při pokojové teplotě (18° až 20°C). Čistá hmotnost 190g přibližně. Hmotnost se může lišit v závislosti na velikosti použitých lískových ořechů a mandlí. Čistá hmotnost (G):190...
Portfolio (85)
Francie, Objat
...Ingredience: Hořká čokoláda 66% původ mimo EU (kakao, cukr, kakaové máslo, emulgátor: řepkový lecitin), kandovaná pomerančová kůra, lískový ořech, borůvka, fík, brusinky, pistácie, mandle. Nutriční hodnoty na 100g: Energie 2063Kj, 501Kcal, tuky 36g, z toho nasycené mastné kyseliny 16g, sacharidy 36g, z toho cukry 34g, bílkoviny 6.2g, sůl 0.02g.
Portfolio (109)
Francie, Arles
...Maison Lesage Malé čokoládové paletky z hořké nebo mléčné čokolády pokryté sušeným ovocem (mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, pistácie), rozinkami a kandovanou pomerančovou kůrou. Složení: kakaové boby, cukr, sušené MLÉKO, sójový LECITIN, přírodní vanilková aroma, MANDLE, LÍSKOVÉ OŘECHY, PISTÁCIE, VLAŠSKÉ OŘECHY, rozinky, kandovaná pomerančová kůra.
Portfolio (142)
Itálie, Belpasso
...Sladká radost k zakousnutí. Připraveno z vybraných ingrediencí a podle tradičního řemeslného postupu. Jednoduchý, ale neodolatelný recept. Také k dispozici v dalších variantách: pistácie, mandle, mandle a kandovaná pomerančová kůra. Také k dispozici pro řadu cukrářských výrobků, ve velkém.
Portfolio (9)
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play