PLASTOBREIZ & PLASTOLOIR jsou francouzské rodinné firmy, které již více než 45 let podporují různé průmyslové odvětví v ekologickém designu a výrobě plastových obalů díky technologii termoformování. Kancelář pro výzkum a vývoj a integrovaná výroba nástrojů jim umožňuje nabídnout vysokou reakčnost a flexibilitu, aby mohli reagovat na technické, marketingové a environmentální výzvy svých klientů.
Portfolio (384)
Francie, Paris
...Hořčice bílá a jemná, s diskrétním pikantem a krásnou svěžestí, kterou přináší jablečný ocet z Normandie. Textura je jemná, hladká a krémová. Tato hořčice může zvýraznit studené maso, uzeniny, studené ryby a dokonce doplnit měkkýše a korýše. Přinese originální nádech do vašich receptů na drůbež, ryby a zálivky. Jako koření dodá svěžest vašim chlebíčkům a sendvičům. Rozměry: 6 cm (d) x 9,5 cm (v) Čistá hmotnost: 195 g...
Portfolio (200)
...což z nich činí velmi stabilní sušičky. Energie je dodávána na příslušné místo vhodnými dávkami a v okamžiku, kdy je potřeba. Hovoříme také o studené peci. Vyhýbají se zbytečnému zahřívání produktů jako celku, a proto jsou ideálním řešením pro studené produkty. Infrarouhové sušičky mohou mít podobu konvenční pece nebo jednoduchých infračervených panelů v otevřeném procesu.
Portfolio (84)
Francie, Soreze
...stejně jako při studeném uzení. Uzení za studena (pro dodání uzené chuti a konzervaci) se naopak provádí tak, že se co nejvíce omezuje vzestup teploty v udírně. Tradičně stačí odstranit uhlíky, které mohou sloužit k zapálení, jakmile se piliny spálí. Uzení za studena je na tomto modelu usnadněno, protože je možné vyjmout zásuvku na piliny z udírny a připojit ji k příslušenství pro studené uzení...
Portfolio (195)
Francie, Mietesheim
...Černý diamant dodává této hořčici jemnou vůni, která vás jistě okouzlí. Jemně ochucená kousky lanýže, tato hořčice s lanýži potěší milovníky lanýžů. Obohacuje vaše maso, zeleninu, těstoviny a omáčky stejně jako vaše studené pokrmy! Složení: Voda, hořčičná semena, ocet, lanýž a šťáva z černého lanýže (4,2 %), sůl, cukr, aroma, konzervant: bisulfid sodný (E222). Dostupné také ve sklenici o 55 g a ve sklenici o 200 g.
Portfolio (80)
Francie, Auxerre
...Œil jasně žluté / lehké zlato Nez Teplé ovoce otevírá první nos ananas nebo broskev. Ústa potvrdí liči, ovoce dominuje nad sladkou chutí. Bouche Ústa jsou široká a opulentní, dokonce štědře tučná. Ovoce z nosu přetrvává v ústech, liči se objevuje na konci degustace. Accord metvin Aperitiv, dezert, studené předkrmy, saláty, grilované a pečené bílé maso. Vinification Ruční sběr Domácí kvasinky...
Portfolio (190)
Francie, Grigny
...Velmi rychlé použití, tyto cuketové placičky dokonale odpovídají očekáváním spotřebitelů, kteří hledají úsporu času. Tyto placičky jsou vyrobeny z pravých koleček cukety a tenkého křupavého těsta. Ideální teplé nebo studené jako předkrm nebo aperitiv, skvěle doplní vaše maso, ryby nebo saláty. BALENÍ: 6 x 1 kg = 6 kg...
Portfolio (93)
Francie, Roubia
... citrusů, štědré tóny třešní, elegantní třísloviny, jemné třísloviny, tukové třísloviny, kulaté, mírně minerální, strukturované tělo, dobrá intenzita, dlouhá perzistence. Párování pokrmů a vína Studené předkrmy, krevety na grilu, grilované červené maso, asijské speciality, dezerty s červeným ovocem. Barva: Růžová Odrůda: Cinsault, Grenache Alkohol: 13% Objem: 300 cl (láhev)...
Portfolio (28)
Francie, Saint Christol De Rodières
...Ingredience: - Hnědé hořčičné semínko - Alkoholový ocet - Mořská sůl - 14 % bylin (bazalka, tymián, rozmarýn, majoránka, saturejka) - Voda - Bez konzervantů Doporučení k použití: Tato hořčice s 5 bylinami a provensálskými chutěmi skvěle doplní vaše grilované pokrmy, pečeně, teplé nebo studené maso a marinády. Natřete ji na vaše grilované pokrmy, pečeně a jehněčí, abyste zachovali jejich šťavnatost, nebo ji použijte jako základ do koláče s tuňákem... to je lahůdka. Tento produkt je také k dispozici v balení 100 g, 200 g.
Portfolio (132)
Francie, Raillencourt Ste Olle
... potřebám průmyslu, stravování mimo domov a velkých a středních obchodů. Naše omáčky mohou být barevné nebo neutrální, tekuté nebo husté, jemné nebo pikantní, teplé nebo studené, nebo jednoduše marinády. S naším vysoce technologickým laboratoří a kuchyní jsme neustále v hledání nových produktů, jejichž kvalita a chuť uspokojí spotřebitele. Naše továrna je certifikována podle IFS vyšší úrovně a od roku 2014 BRC, což usnadňuje naše partnerství s zahraničními trhy.
Francie, Fleville Devant Nancy
STALE PROCESSING se specializuje na výrobu strojů na solení ve všech jeho formách (injekce, ponoření, masáž, vakuová osmóza...) a na tepelnou úpravu (sušení, vaření suché a mokré, studené nebo teplé uzení...). Jsme specialisté na vybavení pro uzenářství a solení, které umožňuje zpracování potravin, jako jsou například: nugety, masové kuličky, mleté hovězí maso nebo jarní závitky. Mezi našimi...
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play