...Tabulka mléčné čokolády s čistým původem z Ghany, 40 % kakaa. Tato čokoláda nabízí krásné chutě červeného ovoce a kaštanů, obalené silným kakaem a sušenkovými tóny. Abychom nabídli výjimečné produkty, vybíráme ty nejlepší suroviny.
Čistá hmotnost (g): 100...
... ovoce nejvyšší kvality
„Větší velikosti, lepší kvality a původu pro prémiové umístění.“
Nejlepší sušené ovoce v duchu světa ovoce a zeleniny
„Protože naše produkty pocházejí především… z nejlepších plodů.“...
...Přímý dodavatel produktů velkých značek pro velkoobchod Chutyptm vám nabízí Oreo Milk cream 154g za nejlepší cenu na trhu. Objevte všechny naše reference na www.Chutyptm.com! Velkoobchodní nákup Milka Oreo Milk cream 154g a import PGC.
DECO RELIEF je specialistou na vybavení a ingredience pro cukrářství a čokoládu.
DECO RELIEF je značka profesionální kvality. Naše silikonové formy mají mnoho výhod (flexibilita, snadné vyklápění…). Spojením forem s barvivy a aromaty naší značky můžete vytvořit atraktivní cukrářské výrobky s širokým spektrem barev a chutí.
DECO RELIEF je také specialistou na kulinářskou dekoraci, který vám zaruč...
...Mléčná čokoláda 36% KAKAOVÉHO PODÍLU
I když je naší specialitou tmavá čokoláda, věnovali jsme se výrobě tohoto produktu s vynikajícími chuťovými vlastnostmi a nejlepší rovnováhou kakaových pevných látek/mléka/cukru. Pro milovníky mléčné čokolády.
INGREDIENCE: 0
MŮŽE OBSAHOVAT STOPY OŘECHŮ, LEPKU A MLÉKA. Skladujte na suchém a chladném místě, mezi 15 a 18 °C.
... magnetickými tyčemi z nerezové oceli, jejichž neodymové permanentní magnety mají třídu N40 až N55, což odpovídá 15000 Gauss pro nejvýkonnější třídu. Ale především na uspořádání magnetů závisí účinnost pro co nejlepší vyčištění vašeho produktu.
...Říká se, že ty nejjednodušší věci jsou nejlepší, tak proč se nenechat zlákat tímto klasikem, 3 čokolády – lískové ořechy. Černá, mléčná a bílá čokoláda, spolu s velkorysými celými lískovými ořechy, to vše v křupavé textuře na okrajích a měkkém středu sušenky.
Maxi Cookie s Maxi Chutí, abyste si mohli užít malé jednoduché radosti života.
Energie: 2083 kJ / 498 kcal
Tuky: 26 g
Z toho nasycené mastné kyseliny: 15 g
Sacharidy: 60 g
Z toho cukry: 34 g
Bílkoviny: 6,1 g
Sůl: 0,92 g...
...Sdílejte nebo darujte radost s rozpouštějícími mléčnými čokoládovými truffles Lindt Lindor. Od roku 1845 kombinují mistři čokolády Lindt své dovednosti a nejlepší ingredience, aby vyrobili dokonale kulatou čokoládovou skořápku s neodolatelně jemnou náplní. Lindor je ideální pro oslavu zvláštních příležitostí, přidává dotek štěstí každé oslavě a je dokonalým dárkem, který ohromí nebo si ho můžete vychutnat s přáteli a blízkými.
Vyrobeno mistry čokolády Lindt
Krémové truffles z mléčné čokolády
Ideální pro dárky
600g...
...aby byly co nejlépe přizpůsobeny našim potřebám, a tak vám poskytnout produkt té nejlepší kvality. Následně úzce spolupracujeme s místními bio řemeslníky, abychom vám nabídli lahodnou a rozmanitou řadu: hořká čokoláda s konopím, energetické tyčinky, těstoviny z konopí a pohanky, sušenky...
... výjimečné čokolády, vybíráme nejlepší suroviny. Hrajeme si s kombinacemi vůní, textur a estetiky, abychom oživili nezapomenutelné čokoládové kreace a emoce.
Naše řemeslné a autentické zmrzliny a sorbety jsou také vyráběny v naší dílně. Naše zmrzliny neobsahují žádné barviva, žádné zvýrazňovače chuti ani aromata (jak přírodní, tak umělá).
Abychom doplnili paletu lahůdek, které vám nabízíme, vyrábíme makronky, koláče, dorty a sušenky. Používáme pouze ingredience nejvyšší kvality, které vybíráme pro vás a vytváříme naše vlastní lahodné recepty.
Naše společnost Le Turrón d’Arnould se specializuje na řemeslnou čokoládu a gurmánské produkty určené pro gastronomické restaurace a luxusní hotely. Vybíráme ty nejlepší ingredience (mandle Marcona, lískové ořechy z Piemontu…) abychom vám mohli nabídnout čokolády vysoké kvality. Naše čokolády jsou k dispozici ve velkém (krabice po 5 kg) a také v personalizovaném balení (sáčky, krabice…) pro VIP klienty hotelů a pro firemní dárky.
Neváhejte nás kontaktovat pro více informací!
Objevte Caramélier®-Čokoládníka Henri Le Roux, který patří mezi nejlepší čokoládníky ve Francii a v roce 1977 v Quiberonu vytvořil slavný CBS® (Caramel au Beurre Salé), zázrak s nezaměnitelnou chutí! Velký čokoládník Henri Le Roux má na svém kontě více než 80 kreací! Pečlivě vybírá kvalitní kakao a nejlepší čokolády na potahování pro své výtvory s jemnými náplněmi, jako jsou pralinky, ganache...