Itálie, Barletta
...100% hořká čokoláda Orsini vyrobená z kakaové hmoty z Dominikánské republiky vyjadřuje nejlepší chuť čisté čokolády.
Portfolio (10)
Itálie, Brescia
...Křupavá chuť grissini se setkává s tou nejlepší hořkou čokoládou. Zulù je inovativní a pohodlný čokoládový snack, který se dodává v 6 jednoporcových baleních po 2 grissini. K dispozici je také verze rýžového grissini bez lepku.
Portfolio (10)
Itálie, Prato
...Naše sirupy jsou ideálním doplňkem pro všechny nápoje na bázi kávy a mléka: espresso, cappuccino, čokoláda, macchiato, mocaccino, caffe latte, latte, americká káva atd. Naše "Coffee syrup" (Sirupy na kávu) jsou výsledkem let výzkumu a vývoje. S maximální péčí a vášní, která nás vždy charakterizovala, jsme vybrali nejlepší suroviny, abychom našim spotřebitelům nabídli dokonalý výsledek. Coffee...
Portfolio (3)
Itálie, Sesto Fiorentino
...Dozvuk: kakao, vanilka, čokoláda, květinové tóny a sušené ovoce Jemná chuť SMĚS Pro nejlepší výsledky potřebujete papírový filtr a kávu, která není příliš jemně mletá. Naše "americká" mletá káva se ve skutečnosti stává stále populárnějším produktem i mezi italskými zákazníky. Směs je zcela složena z arabik z Jižní Ameriky, což dodává kávě sladkou a jemnou chuť, pro příjemný nápoj, který lze...
Portfolio (9)
Itálie, Trento
... limoncello, jablečný likér, borůvkový likér, likér z lékořice, kokosový likér, kávový likér a všechny druhy hořkých likérů. Po letech studií a zkušeností v oblasti stabilizace lihovin se Flavor Chimica podařilo vytvořit novou kategorii lihovin nazvanou "high-tech". Jedná se o produkty na bázi alkoholové smetany, do kterých lze přidávat také další ingredience, jako je čokoláda, vejce nebo drobné ovoce, jako jsou jahody, maliny, pistácie, lískové ořechy a další.
Itálie, Ferrazzano
... laboratoř, která vybírá nejlepší mezinárodní suroviny a vyrábí produkty vysoké hodnoty z hlediska kvality a detailu. Stálé hledání italské a mezinárodní typičnosti a excelence. Každý krok provádíme ručně, neustále vylepšujeme naše recepty a přípravy. Nepoužíváme barviva, konzervanty a všechny naše aroma jsou získávána výhradně z přírodních esencí nebo ingrediencí. Kdykoli je to možné, vytváříme...
Portfolio (2)
Itálie, Mugnano Di Napoli
... ingrediencí, a nabízejí se v různých tvarech, velikostech a gramážích, mezi nimiž najdeme rolované, ve tvaru ampulky, otevřené nebo uzavřené. Náplně pro sladké a slané pokrmy přinášejí chutě a vůně Neapole, jako je ricotta, čokoláda, krémy, džemy a višně pro sladké pokrmy, a silné a výrazné chutě slaných pokrmů jako jsou párky, směs uzenin, vařená šunka, ricotta a špenát, tuňák, gateau a mnoho dalšího. Polotovary jsou baleny podle velikostí a gramáží, které se pohybují mezi velkými, středními, mini a dokonce i mikro.
Itálie, Siderno
... na vrstvu a jedna paleta v výšce se skládá z 15/18 vrstev (maximální výška 1,80 m; hmotnost kg 405/486; počet kusů 3000/3600). *Vytékání takzvaného "srdce" ven z gelata nemůže být považováno za důvod k reklamaci, ale spíše za typický prvek řemeslné výroby. *Produkty jsou všechny vyráběny na základě objednávky, aby byla vždy zajištěna nejlepší kvalita produktu. *Produkty jsou bez zdrojů lepku. *Produkty s ovocem mohou mít omezenou dostupnost kvůli získávání čerstvého ovoce.
Itálie, Pozzallo
Efoods Ingros distribuuje potraviny a další produkty jménem sicilských výrobních společností, vybíráme nejlepší produkty na trhu za výhodné ceny pro evropský trh. Naše produkty: Arancino Ragusano, Scacce Ragusane, Biscotti Modicani, ovoce, zelenina, zeleninové produkty, mražené a čerstvé ryby, rybí konzervy, koření a aromata, čokoláda Modicana, vybavení pro restaurace, bary a hotely nové i použité, navíc jsme schopni zajistit jakýkoli typ typických sicilských potravin pro exkluzivní dodávku do vaší země.
Itálie, Piacenza
... založena v roce 1985 díky intuici Alda Scaglie, mladého cukráře z Piemontu, který se přestěhoval do Piacenze. Do výrobků, které se denně pečou a připravují podle tradic vysoké cukrařiny, je vložena velká vášeň a fantazie a neustálá pozornost k ingrediencím. Skutečně jsou vybírány nejlepší kakaové boby z Venezuely, Bolívie a ostrova Sao Tomé, aby byly zpracovány a kombinovány s mandlemi nebo lískovými oříšky, čímž vzniká čokoláda, která se stala sladkým zvykem pro všechny Piacentiny.
Populární země pro tento vyhledávací výraz