Francie, Condé-Sur-Marne
Po 16 letech pěstování champagneských polí jsme se od roku 2015 stali výrobci těstovin pod naší značkou Les Nominettes. Naše těstoviny jsou vyráběny z měkké a tvrdé pšenice pěstované na místě, pocházející z udržitelného zemědělství. Les Nominettes jsou 100% regionální produkt, který zdůrazňuje dokonalost jednoduchosti. Naše výrobní dílna se nachází na úpatí hory Reims. Abychom zachovali kvalitu na...
Portfolio (17)
Francie, Grigny
...Naše čerstvé nudle PÏNJA jsou kvalitní cateringový produkt vyrobený z pšeničné mouky: 30%, VODA, SŮL. Podávají se restované na přírodno, se zeleninou nebo masem, dobře ochucené a doplněné o různé druhy vývaru. Chuť a čerstvost v každém soustu, tento pokrm je dokonalým příkladem čínské kuchyně. Čistá hmotnost sáčku: 200g Počet sáčků v balení: 30 sáčků po 200g Počet balení na paletě FR: 67 balení Počet balení na paletě EXP: 57 balení Balení podle koncového zákazníka: 3kg, 1 kg, 0.6kg, 0.4kg...
Portfolio (10)
Francie, Paris
...Orecchiette buononaturale jsou vyráběny polořemeslným způsobem tažením v bronzu, s jednoduchostí a vášní, v úrodné provincii Irpinia na jihu Itálie. Těsto, složené z tvrdé pšeničné semoliny a vody, je navrženo tak, aby co nejlépe odolávalo vaření. Naše sušené těstoviny procházejí v průměru 30 hodinami sušení při maximální teplotě 50 stupňů Celsia a poté jsou ponechány odpočívat přibližně...
Portfolio (200)
Francie, St Sulpice De Faleyrens
...Složení: 70 % pšeničné mouky typu 110 (polosortimentní) 30 % pšeničné mouky celozrnné typu 150 a voda. Vaření: maximálně 4 až 6 minut Skladování: chránit před vlhkostí na suchém a mírném místě. Alergen: Gluten Těstoviny: 500 g...
Portfolio (10)
Francie, Ostwald
...biologické a řemeslné! Zamilujete si naše těstoviny ve tvaru gemilli! A pro jemně křupavou texturu zvolte vaření al dente. Doporučení k použití: přiveďte vodu k varu, rychlé vaření 3/4 minuty, které zachovává kvalitu živin, podávejte studené nebo teplé. Skladování: v uzavřené nádobě, na suchém místě, chráněné před světlem. Složení: mouka ze staré pšenice, naše konopná mouka, voda Obsah 250g až 2,5kg...
Portfolio (12)
Francie, Paris
...Tagliatelle "červené", vyrobené z bio tvrdé pšeničné semoliny, bio rajčatového prášku a bio řepného prášku. Tagliatelle "zelené" vyrobené z bio tvrdé pšeničné semoliny a bio špenátového prášku. Tagliatelle "bílé" vyrobené z bio tvrdé pšeničné semoliny. Obsahuje lepek a může obsahovat stopy vajec a sóji. Průměrné nutriční hodnoty na 100g suchých těstovin: ENERGIE - 1570kj / 370kcal PROTEINY - 12g SACHARIDY - 75g z toho cukry 1,3g TUKY - 1,5g z toho nasycené mastné kyseliny 0,3g VLÁKNA - 4g SŮL - 0,01g Ean13:3701511701857 Reference:tagliabio3couleurfrance1...
Portfolio (133)
... italskosti, který je třeba nosit hrdě. Vybíráme semoliny s tou samou pozorností jako kdysi, zpracováváme je tradičním způsobem, hnětením s vodami naší Maielly a necháváme je sušit po dobu dvou dnů. Není třeba spěchat. Některé věci je třeba dělat pomalu, aby byly dobře udělané. Tady jsou naše těstoviny. Pro mě ty nejlepší.
Portfolio (9)
Francie, Wittenheim
VALFLEURI je lídrem na trhu výrobců vaječných těstovin z Alsaska. Jako výrobce těstovin pro velkoobchod, restaurace a potravinářský průmysl, VALFLEURI vyrábí vaječné těstoviny, vysoce proteinové těstoviny, těstoviny určené pro průmyslové zpracování, alsaské těstoviny, pekařské těstoviny, cateringové těstoviny a tradiční těstoviny. Většina těstovin na světě je vyráběna z tvrdé pšeničné semoliny a...
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play