Francie, Perpignan
...Paprika Španělsko červená/zelená/žlutá/trikolor...
Portfolio (21)
Francie, Avignon
...Biologická červená paprika je odrůda sladké papriky s latinským názvem Capsicum Annuum. Paprika patří do rodiny lilkovitých. FRDP již mnoho let vytváří zemědělské dodavatelské řetězce ve Španělsku. Sklizeň je ruční a umožňuje provést několik průchodů, aby se papriky sklidily v optimální zralosti. Po přijetí do závodu jsou čerstvé papriky zbaveny semínek, omyty, nakrájeny, blanšírovány a poté zmrazeny IQF. Červená paprika z ekologického zemědělství: 100% Celková energie: 30 Kcal 127 kJ Vláknina: 2,9 g Bílkoviny: 1,2 g Sůl: 0,04 g...
Portfolio (105)
Francie, Saint Romain La Motte
...Pálivá paprika A.O.P. z Espelette je červená paprika s ovocnými tóny a jemně výraznou pálivostí, která je typická pro francouzskou kuchyni, a zejména pro kuchyni baskickou. Pocházející z města Espelette na jihozápadě Francie, tato paprika v soli snadno nahradí dochucení pepřem a solí ve vašich pokrmech, přičemž přidá ovocnou a chutnou notu, která jemně oživí vaši kuchyni. Paprika je vynikajícím zdrojem vitamínu C a také skutečným antioxidantem. Papriky jsou skutečnými zdroji dobrých živin a podporují posílení trávicího systému! Hmotnost: 100 g Původ: Francie...
Portfolio (30)
Francie, Outreau
Francie, Livry Gargan
...Mletá Červená Paprika (25 kg) Kód produktu: 2511 Značka: Vesce Typ produktu: Mletá Červená Paprika (25 kg) Čistá hmotnost: 25KG...
Portfolio (46)
Francie, Saint Ouen L'aumône
...Některé studie již ukázaly, že červená paprika má ochranné účinky proti kolorektálnímu rakovinu a rakovině plic. Bohatá na vitamin C a karotenoidy, jakožto je ingrediencí v mnoha receptech.
Portfolio (26)
Francie, Yssingeaux
...Žlutá : Kyselina karthamská, riboflavin Žlutá/oranžová : Karotenoidy, annatto (roccou), paprika, lutein (tagetes) Hnědá : Karamelové barvivo Červená : Karmin z cochineal, řepa, anthokyany Zelená : kombinace žluté a modré Fialová : kombinace červené a modré Modrá Černá : rostlinné uhlí...
Portfolio (55)
Francie, Biguglia
Původem z Korsiky, šéfkuchař Jean-Michel Querci chce prostřednictvím svých výtvorů sdílet svou lásku k produktům ze svého ostrova. Vynálezce džemu na bázi Brocciu (čerstvý korsický sýr), šéfkuchař nám nabízí kulinářskou cestu do svých kořenů. Řada "O Mà" je velmi rozmanitá a zahrnuje sladké potěšení (džemy, pomazánky, aromatizované cukry, koláče) i slané potěšení (předkrmy, omáčky a koření, aromat...
Portfolio (68)
Francie, Perpignan Cedex
...Pálivá paprika Bondamanjak nebo Habanero červená je malá paprika, přibližně 5 cm dlouhá, velmi pálivá (10/10 na Scovilleově stupnici) a velmi aromatická, s charakteristickou ovocnou chutí, nazývaná Bondamanjak na Antilách, pálivá paprika cabri na Réunionu. Pálivá paprika Bondamanjak nebo Habanero červená je malá paprika, přibližně 5 cm dlouhá, velmi pálivá (10/10 na Scovilleově stupnici) a velmi...
Odpovídající produkty
Červená Habanero Paprika
Červená Habanero Paprika
Další produkty
Cébette
Cébette
Portfolio (30)
Francie, Aix-En-Provence
...Pocházející z Kolumbie, Pálivá paprika z Amazonie se vyznačuje tím, že se sklízí před plnou zralostí. To vysvětluje její žlutou barvu, zatímco většina jejích blízkých příbuzných (jako je kajenský pepř) je červená! Tato předčasná sklizeň má za cíl umožnit pálivé paprice z Amazonie rozvinout ovocné a kyselé tóny. S hodnocením kolem 50 000 na Scovilleově stupnici (ekvivalent 8/10) je to paprika...
Portfolio (10)
...Při aperitivech můžete podávat mexické rozmačkané zelené olivy. Mexické rozmačkané zelené olivy jsou pěstovány, připravovány a ochucovány v Maroku. Ingredience: olivy, žlutá paprika, červená paprika, citron, oregano, kukuřice, voda, sůl, E330, sójový olej. CROC'ELLA se specializuje na olivy, antipasti a sušené ovoce. CROC'ELLA se nachází ve Francii v regionu Provence-Alpes-Côte d'Azur v...
Portfolio (145)
Francie, Grigny
...Ingredience: Pšeničná mouka - 30 %, zelenina (paprika, červená cibule) - 20 %, hovězí maso - 19 %, voda, slanina - 8 %, sójová omáčka (voda, sójové boby, pšenice, sůl), slunečnicový olej, sůl, cukr, bílé víno, glutamát, sezamový olej, pepř, zázvor v prášku, tapiokový škrob, E412 guarová guma. Průměrné nutriční hodnoty na 100 g produktu: Energie 820 kJ / 196 kcal, tuky 8,0 g (z toho nasycené...
Portfolio (10)
Francie, Arles
...L'artisan Popol Gurmánská polévka z rajčat a papriky s vůní pálivého pepře Espelette. Ingredience: rajčatová dužina 42 %, červená paprika 26 %, voda, sůl, cukr, extra panenský olivový olej 4 %, pálivý pepř Espelette 0,5 %.
Portfolio (142)
Francie, Levallois Perret
...Pálivá paprika je malá červená paprika s pikantní, mírně hořkou a velmi aromatickou chutí. Použití pálivé papriky v kuchyni: Dobře se kombinuje také s bazalkou, senem, fenykl, hřebíčkem, zázvorem, česnekem, koriandrem, kmínem, majoránkou, petrželí, tymiánem, skořicí a cibulí. Okoření a jemně zvýrazní olivové oleje, polévky, omáčky, zeleninové přílohy, červené maso, drůbež a ryby… Přínosy pálivé papriky: Bohatá na vitamíny C a A, kyselinu listovou, draslík a vitamín E.
Portfolio (28)
Francie, Illkirch-Graffenstaden
...Jsme výrobci od roku 1989: „KARMÍN Z KOŠTĚNCE E120“ v práškové nebo tekuté formě v požadovaných koncentracích. DALŠÍ TYPU BARVIV Anthokyany E163 Červená řepa E162 Kurkumín E100 Paprika E160C Rocou E160b Chlorofyl cuprosodický E141* Karamely E150* * Tyto barviva jsou přírodního původu bez označení přírodní. Aplikace: kosmetika, sirupy, pivo, limonády, cukrovinky, jogurty, zmrzlina, obalování atd.
Portfolio (8)
Francie, Pleucadeuc
... vaší produktivity a výnosů • Lepší kontrola vašich nákladů • Posílená bakteriologická bezpečnost SKLADOVÁNÍ • V čerstvém stavu: 16 až 21 dní při 0+4°C • V mraženém stavu: 18 měsíců při -18° PŘÍPRAVKY Z PŘETEXTUROVANÉ ZELENINY A OVOCE VE PLÁTECH NEBO KUSCÍCH • Végédécor : Zelená paprika, Červená paprika, Žlutá paprika, Cibule, Rajče • Primdécor : Švestka, Meruňka, Ananas, Fíky • Pulpedécor : Zelenina, červené, žluté, exotické ovoce, vařené...
Portfolio (9)
Francie, Châtillon
Od roku 2021 se společnost MIXO SPIRIT specializuje na výrobu koktejlů připravených k pití prostřednictvím své prémiové řady MXO - SPIRIT OF MIXOLOGY. Koktejly jsou vyrobeny z nejlepších ingrediencí, pečlivě vybraných pro jejich vysokou kvalitu. Výroba je plně organizována v "French Spirits Valley" (Charente). Cílem MXO je přinést koktejl kamkoli chcete, abyste si ho mohli vychutnat, zejména tam...
Portfolio (4)
Francie, Furiani
...Složení: ocet, mrkev, červená paprika, zelená paprika, červená cibule, ředkvičky, cukr, voda. Čistá hmotnost po odkapaní 200g. Reference: PICKLES Hmotnost: 200g...
Portfolio (97)
Francie, Ham
... přidává jemnou chuť vašim přípravám. S kvalitními bio ingrediencemi a bez jakýchkoli aditiv nebo konzervantů je náš salátový mix certifikován Ecocert, což zaručuje zdravý a ekologický kulinářský zážitek. Nápad na recept: Svěží salát s křupavou zeleninou Ingredience: 1 okurka, nakrájená na kolečka 1 červená paprika, nakrájená na kostky 1 mrkev, nastrouhaná 1 rajče, nakrájené na čtvrtky 1 malá šalotka, jemně nakrájená 2 lžíce salátového mixu (česnek medvědí, estragon, šalvěj) Šťáva z jednoho citronu Reference: AR801981 Ean13: 3760306801981...
Portfolio (127)
Francie, Bordeaux
Tomasol se specializuje na obchodování s transformovanými zemědělskými produkty určenými pro potravinářský průmysl. Jako odborník na zpracovaná rajčata (koncentrát, prášek, vločky, semolina) působí TOMASOL již více než 30 let a distribuuje z naší logistické platformy v Bordeaux. Dále distribuujeme širokou škálu ovoce (jablko, hruška, pomeranč, citron, jahoda, meruňka, banán...), zeleniny (mrkev, dýně...) v atomizované formě, stejně jako přírodní barviva (paprika, červená řepa...).
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play