...Přidejte do svých marinád na maso a ryby pro výraznou chuť. Koření: Perfektní na posypání grilované zeleniny, pečených brambor nebo salátů. Vaření: Použijte při vaření, abyste dodali svým pokrmům jedinečný chuťový nádech. Čistá hmotnost: 250g Balení: Sáček 250g Skladování: Uchovávejte na suchém a chladném místě, chráněném před světlem, aby se udržela kvalita a intenzita aromat. Ideální pro: Grilování Pečení Dušená jídla a polévky Pokrmy na pomalém vaření Reference:SELFOUVRAC250...
Portfolio (200)
Francie, Cournon D'auvergne
...Červené fazole vařené (60%)*, voda z vaření, rajčatová dužina*, slunečnicový olej*, paprika*, cibule*, sůl, koření*. Složka pocházející z ekologického zemědělství* Technické rady Ideální na pomazání na plátky celozrnného chleba. Můžete také obohatit své pomazánky o další ingredience, jako jsou chia semínka nebo křupavou zeleninu. Umístěte sklenici na hodinu do lednice před konzumací. Po otevření uchovávejte v chladu a spotřebujte do 5 dnů. Energie: 615 kJ (147 kcal) Tuky: 6,5 g Z toho nasycené mastné kyseliny: 0,7 g Sacharidy: 13,5 g Z toho cukry: 1,2 g Bílkoviny: 6,4 g Sůl: 0,6 g...
Portfolio (37)
Francie, Perpignan Cedex
... aromatická, s charakteristickou ovocnou chutí, nazývaná Bondamanjak na Antilách, pálivá paprika cabri na Réunionu. Nepoužívá se přímo, ale přidává se do pokrmů během vaření, aby je ochutila, a před podáváním se vyjme.
Odpovídající produkty
Červená Habanero Paprika
Červená Habanero Paprika
Další produkty
Cébette
Cébette
Portfolio (30)
Francie, Sète
... Molise. Tyto kuličky mozzarelly jsou obaleny v zlatavé a křupavé strouhance, jejíž ingredience jsou zcela přírodní, jako je vybraná mouka, paprika a přírodní kvasnice bez jakýchkoli konzervantů. Pro ochutnání tohoto receptu se vaří v fritovacím hrnci, 2 až 3 minuty vaření stačí. Je to všestranný pokrm, který se dá podávat jako finger-food na předkrm nebo jako aperitiv díky rychlosti přípravy.
Portfolio (42)
Francie, Levallois Perret
...Je to harmonická směs několika koření, mezi kterými jsou hlavní: koriandr, česnek, kurkuma, máta, červená paprika a sůl. Použití koření na maso v kuchyni: Ať už je maso grilované na pánvi, v troubě, na grilu, v omáčce, v polévkách, nebo v jakékoli jiné formě vaření, tato směs je dokonalá! Potřete maso olejem (olivovým) a přidejte koření před vařením. Přínosy koření na maso: Tonizující a protizánětlivé, antibakteriální. Bohaté na vitamíny. Antioxidant, protizánětlivé, usnadňuje trávení. Vynikající zdroj železa, hořčíku, bílkovin, manganu, minerálů, mědi atd.
Portfolio (28)
Francie, Besancon
...V KUCHYNI: Dávkovat s mírou... Pokud máte rádi pikantní, přidávejte na začátku vaření, pokud chcete jen mírně pikantní, přidejte na konci vaření. Používá se s masem, rybami, omáčkami, zeleninovými pokrmy... POZITIVNÍ ÚČINKY Pálivá paprika stimuluje trávení, zejména trávení tuků, a zmírňuje bolesti. Používejte ji rozumně, abyste si užili její chuťové výhody!
Portfolio (28)
Francie, Guenange
...Pálivá paprika Habanero, také nazývaná Antilská, je silná paprika s velmi ovocnými tóny. Vybrali jsme si, že během vaření přidáme pouze vodu a ocet pro její konzervaci, abychom co nejvíce zachovali její chutě. Tato pyré se používá například na dušenou zeleninu nebo na pizzu. Ingredience: čerstvá paprika Habanero (původ Nizozemsko), voda, ocet 100 ml 10 000 (Scovilleova stupnice)...
Portfolio (98)
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play