Francie, Fréjus
...Nemohli jsme vám představit nic jiného než Jacka Herera v našem výběru, legendu CBD, která není připravena být sesazena. Najdeme zde typické aroma Sativa, poměrně ovocné a citronové, sladké nuance ovoce připomínající santalové dřevo nebo vůně borového lesa. "Kaviár" odrůd od cbd stardawg byl pojmenován na počest Jacka Herera, autora knihy "Císař je nahý". Díky svému neúnavnému aktivismu a jeho...
Portfolio (50)
Francie, Boulogne Billancourt
DISTRIDRINQ vám nabízí řadu vzácných a exkluzivních produktů, ať už ve Francii nebo na export. IDRINQ - Unikátní a energetický nápoj na bázi kyseliny R (+) - alfa-lipoové a L-Argininu. Balení 12 plechovek po 0,33. SVIJANY – Craft pivo z České republiky, v sudu, plechovce, láhvi. TZARINE Kaviár z ruského jesetera, balení od 50 do 500 g. Akátový med – původ Ukrajina, sklenice 250 a 500 g. Papírové kelímky - původ Ukrajina, 110 ml, 270 ml a 560 ml. Krabice na pizzu z papíru - původ Ukrajina. Průmyslová stretch fólie - původ Ukrajina.
Portfolio (4)
Francie, Rungis
... masa, EURODIS VIANDES, pečlivě vybírá nejlepší chovatele, aby vám mohl nabídnout excelenci masa pocházejícího z jeho země původu. EURODIS VIANDES: maso z Japonska s autentickým japonským Wagyu (WAGYU JAPONES BEEF), Kagoshima Japonsko, skutečné hovězí Wagyu z Kagoshimy: kaviár masa, exkluzivně u Eurodis! Angus Irsko: irské maso, Black Angus Spojené státy, Aberdeen Angus Austrálie-Škotko, další...
Francie, Le Teich
L’Esturgeonnière je jednou ze tří průkopnických společností ve Francii, které si před 20 lety zvolily sibiřského jesetera. Od roku 1991 vyrábíme výjimečný kaviár podle původní myšlenky rybáře z Arcachonu a s cílem místní komunity valorizovat místní geotermální produkci. Dnes usilujeme o dokonalost s skromnou produkcí 4 tun kaviáru každý rok.
Francie, Montaut
Založena v roce 1920, Maison LAFITTE se již 4 generace specializuje na gastronomii z oblasti Landes. Maison je skutečným specialistou na tradiční tučné kachny. Produkuje kachní a husí foie gras, konfity, prsa, křídla a stehna kachny. Nabízí také předkrmy a hotová jídla, jako je kachní paštika, kachní pěna, rillons a rillette, tradiční paštiky, teriny, paštiky polovičního pečení, kaviár z...
Francie, Villebon-Sur-Yvette
... závazkem k odpovědné, zdravé a solidární zemědělství. Naše kategorie produktů jsou: Těstoviny & Omáčky, Sýry & Uzeniny, Antipasti & Konzervy, Víno & Destiláty, Oleje & Octy, BIO produkty, Sušenky & Dezerty, Nápoje, Kuchyňské pomůcky, Kaviár. Pracujeme především s delikatesami, restauracemi, cateringovými službami, vinotékami, luxusními hotely, ... ale také se společnostmi specializujícími se na gastronomické dárkové koše.
Francie, St Christol Les Ales
...Ve službách gastronomie od roku 1936, Coudène, dnes evropský lídr v "brandade de morue", se dokázal diversifikovat vytvořením řady jižních specialit: brandade de morue, Parmentier, tapenade, kaviár z lilku, rybí polévka, rouille, aïoli... a celou svou řadu nových lahůdek na pomazání.
Francie, Descartes
Umístěný v Touraine v srdci zámků Loiry, Moulin du Couvent přetváří čerstvé ryby na výrobky z uzenin na MÍRU: losos, úhoř z Loiry, haddock, halibut, mečoun, tuňák, marlin, kaviár z tresky, jeseter, pstruh, kapr z Brenne... Nabízíme širokou škálu balení: Celý uzený losos, krátké plátkování (pro prezentaci na talíři), na požádání kalibrace plátků: 20, 30, 40, 50, 60 nebo 70 g, plátkování po celé délce pro výrobu kanapek, •speciální řez: proužek, kostka atd.
Portfolio (1)
... mezinárodním obchodě, sdílím své znalosti a vášeň pro kaviár. Je to skutečně složitý a tajemný svět, který se nerad dělí, přestože je toho tolik, co říct. Obracím se na všechny publika, zvědavé, gurmánské, znalce. Co se týče firem, všechny společnosti, které chtějí posílit své vztahy se zákazníky a partnery, se mohou obrátit na naše služby jak pro firemní dárky, tak pro organizaci večera na téma párování kaviárů/vín nebo kaviárů/šampaňského.
... a delikates pro profesionály. Dům MASSE je především vášní pro kvalitní produkty, jako je uzený losos, kaviár, maso (selátko, bezkostní hřbet selátka, bezkostní stehno selátka, hřbet selátka s kostí, zadní koleno selátka s kostí, ale také vnitřnosti jako ledviny telecí a srdíčka telecí, hovězí / jehněčí. A nabídka kusového masa a podrobnějších označení v regionu, drůbež a zvěřina, uzeniny, houby a ravioly, korýši, mořské plody a šneci, oleje a octy a delikatesy.
Francie, PEYREHORADE
... vysoce kvalitní uzené lososy. Společnost BARTHOUIL také nabízí další ryby (uzená úhoř), bio produkty (bio losos, bio teriny), kaviár, rybí vejce, tarama, regionální speciality (konfitované kachny, čerstvé, uzené a sušené prsa...) a gastronomické dárkové balíčky.
Francie, Paris
Výjimečné kaviáry: Sevruga kaviár, Beluga kaviár, Baerii kaviár, Oscietra kaviár... Sklep: Prestigiózní vodky (Vodka Beluga, Vodka Belvédère) a ročníková šampaňská (Ruinart, Dom Perignon, Krug)...
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play