Francie, Marfaux
... klientům, poděkovat svým spolupracovníkům za jejich práci nebo uspořádat prestižní akce, nabízíme originální a personalizované výrobky, které splní vaše očekávání. Naše tabulky, pralinky, truffles a další čokoládové delikatesy jsou vyráběny z nejlepších surovin, pečlivě vybraných pro jejich výjimečnou kvalitu. Naše jedinečné know-how nám umožňuje nabízet produkty na míru, personalizované s vaším...
Francie, Paris
Od roku 2022 je ELITOPHE SAS společností specializující se na obchod s potravinářskými produkty. Hlavně je ELITOPHE SAS dodavatelem kakaa, zejména kakaových bobů, a vyvíjí bio kakaové boby. Společnost také dodává kakaové boby, sóju, sezam a arašídy na mezinárodní úrovni. Jedná se o přírodní, biologické produkty pocházející z afrických zemí, jako je Pobřeží slonoviny, Guinea nebo Benin. Neváhejte nás kontaktovat pro více informací!
Francie, Chazelles Sur Lyon
...konzervantů a aromat. Výrobce past na chleba bez palmového oleje, z kakaa. Výrobce pasty ze speculoos, náplně z lískových ořechů, produkty bez cukru pro diabetiky atd. Kreativita bez hranic, imaginativní šílenství, důraz na chuť, tradice, řemeslné dovednosti a výrobní tajemství dávají vzniknout pastám na chleba, které jsou jiskřivé, křupavé, s pimentem d'Espelette AOC, slaným karamelem, krémem ze speculoos a dalšími.
...Založena v roce 1991, rodinná firma Les Chevaliers d'Argouges vyváží od roku 2008 své řemeslné čokolády do celého světa. Les Chevaliers d'Argouges nabízí dárkové krabičky a boxy s řemeslnými čokoládami, tuiles a mendiants, kandované ovoce, sladkosti z dětství (jako jsou čokoládové lízátka) a bio produkty z fair trade (čokolády, pomerančové plátky nebo tmavé tuiles). Kvalita je pro Les Chevaliers d'Argouges prioritou, a proto si firma přirozeně zajistila označení „čokoláda z čistého kakaového másla“, které potvrzuje, že čokolády neobsahují rostlinné tuky.
Francie, Perpignan
CEMOI je společnost, jejíž činnost je výhradně zaměřena na čokoládu. CEMOI vyrábí čokoládu ve všech jejích formách pro průmyslové účely. Existuje čokoláda v tekuté nebo pevné formě: poleva, pekařské tyčinky, kapky a kousky, cisterna, kakaová hmota, … kakaový prášek, tekutá nebo pevná poleva, tekuté nebo pevné náplně,… Aby pokryla veškeré potřeby svých zákazníků, má společnost CEMOI velmi širokou škálu produktů věnovaných čokoládě, navíc pokrývá všechny produktové segmenty od nízké až po velmi vysokou kvalitu.
Francie, Salles-Et-Pratviel
CHOCOMAPT - ČOKOLÁRNA DARDENNE je společnost zabývající se výrobou a distribucí čokoládových produktů, jako je hořká, bílá, plněná čokoláda, atd., a specialistou na výrobu čokolád na bázi agáve, produkci pomazánek a mini pralinek. ČOKOLÁRNA DARDENNE vyrábí čokolády tradičním a autentickým způsobem, s respektem k řemeslnému umění mistrů čokoládníků, přičemž integruje prvky zdraví a pohody. Všechny čokolády jsou vyráběny z mletých bobů podle tradičního postupu.
Francie, Quiberon
Objevte Caramélier®-Čokoládníka Henri Le Roux, který patří mezi nejlepší čokoládníky ve Francii a v roce 1977 v Quiberonu vytvořil slavný CBS® (Caramel au Beurre Salé), zázrak s nezaměnitelnou chutí! Velký čokoládník Henri Le Roux má na svém kontě více než 80 kreací! Pečlivě vybírá kvalitní kakao a nejlepší čokolády na potahování pro své výtvory s jemnými náplněmi, jako jsou pralinky, ganache...
Francie, Perpignan
V roce 1995 byla založena a vyvinuta dceřiná společnost DIPA skupinou Cemoi. DIPA byla založena s cílem vyhovět požadavkům profesionálů v oblasti gastronomie (čokoládníků, cukrářů a zmrzlinářů), kteří mají specifické požadavky na čokolády a cukrovinky. DIPA tak těží z kvality čokolády vyráběné společností Cemoi, která má mimo jiné továrnu v Pobřeží slonoviny, což umožňuje sledovat kakao od...
Francie, Terrasson Lavilledieu
BOVETTI, artisanální chocolatier, vám přináší svou vášeň pro čokoládu. Jeho čokolády jsou výsledkem know-how, které spojuje modernost a tradici. Investuje do ultra moderního a výkonného výrobního zařízení, které umožňuje skloubit tradiční řemeslnou práci s průmyslovou precizností. Nabízí více než 150 příchutí s ovocem, květinovými okvětními lístky, kořením, semeny...
Francie, Carpentras
... pracuje přímo na zdroji kakaa, s integrovanými dodavatelskými řetězci ve přímém partnerství s producenty a dokonale ovládá sledovatelnost a kvalitu svých produktů. Tato trvalá přítomnost na místě jí umožňuje nabízet vysoce kvalitní aromatické čokolády, které respektují lidi a přírodu.
Portfolio (26)
Francie, Saint-Lo
Kadodis vybírá ve Francii a Belgii řemeslníky a malé podniky známé svým uměním a kvalitou svých čokolád, sušenek, dortů a ovocných past. Vychutnejte si jeho lahodné pralinky, jemné hořké čokolády, ganache, fantazijní truffles, praliné, mendianty, křupavé, višně, pomeranče, ovocné pasty, nugáty. Království čokolády. Lahůdky od Charlotte.
Francie, St Pierre De Lages
CRIOLLO CHOCOLATIER je společnost specializující se na výrobu a prodej čokolády. Společnost vyrábí širokou škálu řemeslně vyráběné čokolády vynikající kvality.
Le chocolat des Français je nová značka, která nabízí řemeslnou čokoládu, 100% čisté kakaové máslo a vyrobenou ve Francii.
Francie, Toulouse
Společnost La compagnie du chocolat byla založena v roce 1994 Vincentem Puyuelo v Toulouse. Vášeň a řemeslné dovednosti Isabelle a Vincenta Puyuelo jsou ve službách vaší mlsnosti! V našich obchodech-Ateliérech vyrábíme před lidmi naše čokoládové tabulky, fudge, čokoládové obrazy, obrovské orangety, pralinkové kameny a čokoládové formy. V listopadu začínáme výrobu řady sušeného ovoce obaleného v čokoládě v novém obchodě na adrese 9 rue du Taur.
Francie, Bracieux
... pokrývače, která přetváří kakaové boby ze Sao Tomé na čokoládu na potahování. V říjnu 2008 získal Max Vauché první národní cenu „Stars et Métiers“ v kategorii "Globální strategie inovací" za vytvoření své čokoládovny: tento projekt také odměňuje jeho solidární přístup ve prospěch producentů kakaa z ostrova Sao Tomé a Príncipe.
Francie, Marssac Sur Tarn
Čokolády YVES THURIES představují umění tradičního francouzského čokoládníka Yvese Thurièse. Čokoládovna vyrábí čokolády z čistého kakaového másla. Produkuje čokoládové tabulky, čokoládové dárkové sady, čokoládové makronky, čokoládové kousky a další rafinované čokolády s exkluzivními recepty. Čokolády YVES THURIES mají vynikající kvalitu a výjimečnou autenticitu. Jsou prodávány ve Francii a po celém světě.
... oficiálně začaly v dubnu 2011. Francouzský chocolatier-confiseur, který se zabývá výrobou a distribucí čokoládových pralinek ve více než 45 zemích na 5 kontinentech. Společnost je navíc známá a uznávaná pod svou obchodní značkou „Truffettes de France“.
Portfolio (6)
...Chocolatier od roku 1948, Michel Cluizel patří mezi vzácné Cacaofèviers (zpracovatele kakaových bobů) na světě. V jeho dílnách na jihu Normandie, kde pracuje 240 lidí, se tak vyrábějí výjimečné čokolády. Michel Cluizel se navíc zavazuje k jedinečné kvalitě na světě, nad rámec biologických čokolád nebo 'čistého kakaového másla', a zaručuje všechny své černé, bílé a mléčné čokolády. Od plantáží kakaovníků, cukrové třtiny a vanilky, výroba čokolády je velkým dobrodružstvím, kde se uplatňuje zkušenost, odbornost a umění chocolatiera.
Společnost Confiserie Azuréenne se specializuje na výrobu kakaa, čokolády a cukrovinek. Její produkty zahrnují zejména kandované kaštany, kaštanovou smetanu a zmrzlinu na bázi kaštanů.
Francie, Elbeuf
...Les Saveurs d'Antan nabízí: Delikatesy, Pekárny a Cukrárny, Vinotéky, Pražírny, Ovoce a Zeleninu v okresech: 14 27 28 50 53 61 76 78 72 řemeslné výrobky. Les Saveurs d'Antan: velkoobchod s řemeslnou čokoládou, distributor řemeslné čokolády, dodavatel a distributor delikates.
Francie, Varetz
... BEAN TO BAR Odbornost Kakao & Čokoláda 14 zemí producentů - 3. PROPAGACE A ANIMACE POTRAVIN A KUCHYNĚ Nové koncepty Senzorika & Chuť KOMUNIKACE > MARKETING > PRODEJ pomocí technik chuti, profesionálních degustací 'potravinářských a kulinářských'. 4. PLANETGOUT AKCE Mise účastí a vytváření konceptů 'True Food' 'Udržitelné potraviny' na akcích VÝSTAVY POTRAVIN - ZEMĚDĚLSTVÍ - AGRO - POTRAVINÁŘSTVÍ - KUCHYNĚ - KULINÁRNÍ Návrh, organizace akcí zaměřených na hodnoty kvality, znalosti lidí, jejich profesí a potravinářských produktů, rozvoj dobrého a zdravého stravování prostřednictvím ZNALOSTI CHUTI.
Francie, Narbonne
Přijďte objevit široký výběr čokolád a chutí v Le Temps du Chocolat, čokoládovně v Narbonne, na adrese 54 rue Jean Jaurès. Pan Jérôme Bories, mistr čokoládník s více než 30letou praxí, vám nabízí své čokoládové výtvory, které sám vyrábí z čisté čokolády a čistého kakaového másla: čokoládové bonbóny, čokoládové kousky, glazované kaštany, makronky, řemeslné zmrzliny, zmrzlinové krémy a sorbety.
Francie, Wolfisheim
... je rodinným řemeslníkem od roku 1884 v Donzère. Vietcacao, průkopník v uvedení a propagaci čokolády s čistým původem z Vietnamu, dnes nabízí mléčnou čokoládu s 40 % kakaa a hořkou čokoládu se 70 % kakaa ve formě bloků o hmotnosti 1 kg a tabulek o hmotnosti 100 g k ochutnání. Pro více informací: contact@vietcacao.com Web: www.vietcacao.com...
Naše čokoládovna Neuville v Nice se specializuje na oblast firemních dárků pro podniky a svobodná povolání. Objevte naši nabídku určenou pro firmy: dárkové krabičky s čokoládou, personalizované čokoládové zprávy, uvítací dárky pro firemní semináře, mandle pro eventové agentury organizující svatby. Nabídka určená pro čokoládové firemní dárky na Vánoce, poděkujte svým klientům a spolupracovníkům s...
Francie, Sarreguemines
Francie, La Roche Sur Yon
Francie, Rennes
Exportuji kávu, vanilku, čokoládové boby a čajové listy z Indonésie s dobrou kvalitou a relativně nízkými cenami.

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play