Francie, Bourgoin-Jallieu
... zaručuje nejlepší kvalitu. Naše různé oblasti použití: - Obaly pro potraviny (Sýry a mléčné výrobky / Maso / Svačiny) - Obaly pro cukrovinky / sladkosti - Obaly pro krmivo pro zvířata - Obaly pro kávu / čaj - Obaly pro občerstvení - Obaly pro zdraví a krásu - Obaly pro pekárenské výrobky - Obaly pro mražené potraviny - Obaly pro doplňky stravy - Obaly pro trávník a zahradu Nabízíme obaly z PE, PET...
Portfolio (3)
Francie, Paris
... jsou Německo, Nizozemsko a Španělsko, mimo jiné. Máme vlastní výrobní místa v Argentině a spoléháme na důvěryhodné a zavázané dodavatele z Chile, Brazílie a Uruguaye, což nám umožňuje nabízet nejvyšší kvalitu za konkurenceschopné ceny. Naše dlouholeté zkušenosti nám umožňují poskytovat širokou škálu produktů, jako jsou med, kukuřice, sója, hovězí maso, vepřové maso, vlašské ořechy a arašídy, mimo...
Francie, Folelli
... přizpůsobit vaše obaly i z malého množství. Náš obchodní tým udělá vše pro to, aby co nejlépe vyhověl očekáváním zákazníků, a to kombinací flexibility, pružnosti a konkurenceschopnosti. Technická služba je také k dispozici pro sledování vašich průmyslových strojů. Kvalifikovaný technik zajišťuje poprodejní servis, opravy, údržbu a sledování po celé Korsice.
Společnost FRANCE BOSNIE-PRODUITS BALKANIQUES, založená v roce 1992, vyrábí a dováží potravinářské produkty z východní Evropy. Specializujeme se na tradiční uzeniny bez chemických přísad a na výrobu těstovinových plátů (kore-yufka), což je varianta listového těsta. FRANCE BOSNIE-PRODUITS BALKANIQUES také dováží a distribuuje všechny druhy potravinářských produktů z balkánských zemí: káva Minas, ajvar, lutenica, kysané zelí, grilované papriky, Vegeta, Argeta… Kuřecí salám, hovězí klobásy, uzený vepřový filet, uzené hovězí maso, polévky, sýry, feta, různé sušenky…...
Francie, Saint-jean-d'ardieres
...Tato vína, která se snadno degustují, se skvěle hodí k různým typům pokrmů. Od syrových nebo dušených jídel, přes bistro pokrmy nebo fúzní kuchyni, až po červené nebo bílé maso, červené ovoce, sýry a pikantní pokrmy. Každá gurmánská touha je dobrá, je to příležitost ochutnat jedno z jejich vín MODE, CLASSIC nebo CHIC podle vaší aktuální inspirace.
Francie, Hélette
... měsíců zrání, ovčí sýr AOP Ossau-Iraty 12 měsíců zrání na dřevěné desce, ovčí sýr AOP Ossau-Iraty z nepasterizovaného mléka 5 až 6 měsíců zrání, ovčí sýr AOP Ossau-Iraty 4 měsíce zrání, malý ovčí sýr Petit Agour z nepasterizovaného mléka s paprikou, baskický kravský sýr, sýr z kravského a ovčího mléka, cihla z ovčího sýra, ovčí sýr s paprikou z Espelette, sýr z kozího a ovčího mléka, ovčí sýr AOP Ossau-Iraty z nepasterizovaného mléka s paprikou z Espelette, kozí sýr. Dům Agour nabízí sýry celé, poloviční, v porcích, krájené na plátky.
Francie, MACAYE
Více než 30 let je ONETIK sýrařství nacházející se v Baskicku. ONETIK sbírá mléko od více než 150 producentů ovčího mléka a 200 producentů kravského mléka z regionu Pyreneje, což celkem představuje více než 33 milionů litrů mléka, které přetváří na autentické sýry. ONETIK tak vyrábí a prodává širokou škálu sýrů, včetně sýrů z ovčího, kravského a kozího mléka, ale také z mléka smíšeného. Sýrařství také nabízí sýry s lisovanou, nevařenou hmotou, tvarované v různých formátech, s různými chutěmi a různým zráním.
Francie, Roquefort
Založena v roce 1906, rodinná firma GABRIEL COULET se předává z generace na generaci. Firma vyrábí ovčí sýr Roquefort a nabízí široký výběr sýrů. V zájmu o kvalitu a řemeslné zpracování sýry dodržují přesný výrobní proces. Důkazem kvality je, že Roquefort GABRIEL COULET je pravidelně oceněn na francouzských a evropských soutěžích.
Francie, Broût-Vernet
... kvalitní produkty. Naše sýry jsou zrající na smrkových prknech v klenutém sklepě z 19. století, což poskytuje ideální podmínky pro zrání, které trvá od 2 do 6 měsíců pro naše kozí tomy. Sklep se nachází pod zámkem Vernet.
... nejčistší sýrařské tradice Vybrané sýry splňují přesná kritéria: převážně z nepasterizovaného mléka, jedná se především o řemeslné nebo farmářské produkty s dokonalou sledovatelností, pocházející od chovatelů/výrobců s lidským rozměrem! Angažujeme se v ekologicky odpovědném přístupu a upřednostňujeme, co nejvíce, produkty z našich regionů, díky našim partnerstvím se zemědělci/affineurs, s nimiž sdílíme stejné hodnoty.
...La Fromagerie du pays Welsche -HAXAIRE ; "La Graine au Lait" je affinér od roku 1929. Naše sýrovárna vyrábí a zraje Munsters AOC a také alsaské sýrové speciality. Je to jediná sýrovárna, která vyrábí a zraje svůj Munster v Alsasku. Naše sýry: Munster AOP z pasterizovaného mléka Munster AOP farmářský z syrového mléka Munster AOP bio Graine au Lait® Le Welsche au Marc de Gewurztraminer Holunderkas...
Francie, GRANGES NARBOZ
Sýrařství Marcel Petite se specializuje na výrobu sýra comté. Tato rodinná firma se rychle zapojila do ekologického zemědělství. Cílem Sýrařství Marcel Petite je nabídnout autentický produkt. Naše sýry: 35 Crus de Comté Morbier (AOP) Bleu de Gex (AOP) Mont d’Or (AOP) Raclette Tome z nepasterizovaného mléka.
Francie, Flagnac
•ALIGOT EXPRESS je regionální značka, specializující se na mražené pokrmy na bázi Aligotu, typického pokrmu z Aveyronu, a regionální pokrmy. Její výrobní dílna, postavená v roce 2019, se nachází ve Flagnacu, na severu Aveyronu, a zapojuje se do procesu valorizace místního a regionálního zemědělství, přičemž sběr mléka pro výrobu čerstvé Tome probíhá v Aveyronu, Cantal a Lot. Zelenina, sýry, vejce...
Portfolio (5)
Francouzský výrobce tvarohů, bio tvarohů, bio jogurtů. Výrobce tvarohů z kravského mléka, kozího mléka, ovčího mléka. Výrobce tvarohů 0% s ovocným přelivem. Výrobce jogurtů z kozího mléka. Výrobce tvarohu z kozího mléka. Výrobce tvarohu z kravského mléka. Výrobce tvarohů z ovčího mléka, tvarohů z ovčího mléka. Výrobce sýrů z kravského mléka. Výrobce sýrů z kozího mléka: mini kozí sýr z regionu, kozí crottin... Výrobce sýrů z ovčího mléka: ovčí sýr... Výrobce crottinů z Chavignolu... Francouzský výrobce dezertních krémů. Výrobce mléčné marmelády se solí z Guérande;...
Francie, Asnières Sur Seine
RNC BUSINESS INTERNATIONAL byla založena v roce 2020 a sídlí v Asnières Sur Seine, Francie. Společnost se specializuje na import-export potravinářských produktů, zejména česneku, řepy, pomerančů, olivového oleje, vín atd. Potravinářský průmysl vyrábí spotřební zboží z produktů pocházejících z zemědělství a chovu. Produkty jako jogurty, sýry, mražená jídla, paštiky, čokoláda a další cukrovinky pocházejí z těchto podniků. Neváhejte nás kontaktovat pro více informací.
Francie, Villeneuve Sur Yonne
... velikost nebo tvar až do 300 kg. Navíc tyto systémy do značné míry řeší problémy s manipulací, které jsou obecně považovány za jednu z příčin pracovních úrazů. Opakované ruční zvedání těžkých, objemných nebo dokonce relativně lehkých předmětů je fyzicky namáhavé a zvyšuje riziko vážných úrazů. MANUPAC je vám k dispozici pro studium vašeho projektu manipulace, zvedání, paletizace a přesunu pomocí podtlaku.
Francie, Paris
Nakupujte na svém místním trhu a nechte si doručit 7 dní v týdnu, dokonce i do hodiny. Konec s povinnostmi po práci a strachem z prázdné lednice! epicery je řešení pro doručení potravin domů, které vám pomůže lépe jíst, ušetřit čas a podpořit místní řemeslníky v Paříži a Lyonu. Objednávejte online 24 hodin denně své ovoce a zeleninu, maso, ryby, sýry, víno, cukrovinky, brunch, košer, halal a bio...
Francie, Laguiole
La Maison CONQUET se specializuje na gastronomické tradice Aubracu. La Maison tak vyrábí uzeniny, konzervy a mnoho druhů masa a specialit z čistokrevného hovězího masa Aubrac, vepřového, jehněčího z Aveyronu a telecího. Firma také vyrábí hotová jídla, vnitřnosti, aligot a místní sýry jako je tome. Nabízená hotová jídla od Maison jsou převážně tripoux, plněné zelí a aveyronské farçous s švestkami.
Francie, Change-Laval
... realizaci modulárních zařízení a kompletních automatizovaných linek. Naše kompetence pro potravinářský sektor se vztahují na mlékárny (čerstvé sýry, tavené sýry), mléčné výrobky, nápoje, šťávy, polévky, omáčky, cukrovinky, čokoládu atd. Například vyrábíme a prodáváme jednotky na pasterizaci a tepelnou úpravu, dodáváme dávkovací a míchací moduly, zařízení z nerezové oceli a automatizované NEP stanice.
Francie, Rouffiac-Tolosan
ROUFFIAC DISTRIBUTION S.A.S je obchodní společnost s více než 14 lety zkušeností v oblasti velkoobchodu a distribuce s širokým sortimentem produktů importovaných z celého světa. Naše společnost úspěšně etablovala různé produkty, od nápojů, potravin, kávy a čaje, mléka a mléčných výrobků, cukrovinek, potravinářských výrobků, domácích chemikálií, zdraví a krásy, krmiv pro domácí zvířata a mnohem...
Francie, Saligny
... Champagne, Burgundsko a Île-de-France. Přirozeně, sýrárna Lincet vyvinula svou nabídku kolem specialit těchto regionů (Chaource, Brillat-Savarin, Epoisses). Některá čísla z roku 2012: 32,8 milionu litrů mléka, 72 producentů, 3600 tun sýrů ročně, 24,5 milionu obratu, 130 zaměstnanců.
Francie, Penne
...Fromagerie du Pic: výroba kozích sýrů z nepasterizovaného mléka, mléčná hmota, lisovaný sýr. Naše produkty: Cabecou d'Autan: kozí sýr z nepasterizovaného mléka Rouelle du Tarn Lou Pennol Le Pavé Le rond d'Oc Le crottin La bûche La bûchette La Tome du Pic atd..
Francie, Ruffec
FROMACOEUR, výrobce a producent kozího a kravského sýra, vám představuje své sýrové produkty, rolované aperitivy z kozího sýra, plněné kuličky z kozího sýra, mini špízy z kozího sýra, určené pro aperitivy a saláty pro průmyslové a velkoobchodní odběratele.
Francie, Aubigny Aux Kaisnes
LAILAND je specialistou na francouzskou výrobu orientálního sýra. Výsledek tradičního řemeslného umění, v čisté tradici středomořských sýrařství ze Sýrie a Libanonu, LAILAND vyrábí v souladu se všemi evropskými normami hygieny a bezpečnosti kompletní řadu sýrových specialit: Akawi, Tressé, Chilal, Naboulsieh, Berger, Baladi, Hamwi, Double crème, Achta, Halawet Al Jiben, Chenklich Libano-Syrien, Labneh v kuličkách přírodní, s paprikou, mátou, ... Zajištění velmi kvalitního mléka z oblasti Thiérache, známé svými pastvinami a kravami chovanými a krmenými v přírodě, dodává našim sýrům jemnější chuť.
Francie, Rungis
Založena v roce 1969, skupina Fromi je nezávislá rodinná firma. Naším cílem je propagace tradičních sýrových specialit, a to zejména sýrů z nepasterizovaného mléka, AOP a produktů z jemného zboží z našich regionů. Fromi, se svou nabídkou sýrů a jemného zboží, je přítomna v nejlepších prodejnách v 10 zemích, které tvoří její hlavní trh, a je uznávána svými zákazníky a dodavateli jako obzvlášť spolehlivý a výkonný partner.
Francie, Maurs
... Cantal), Cantazolla (směs Cantal a mozzarelly). Nabízíme produkty přizpůsobené pro gastronomii. Naší misí je komercializovat produkty, které respektují tradiční výrobní metody. Tento přístup je potvrzen následujícími certifikáty: Produkt z hor, produkty certifikované bez GMO a Charta dobrých praktik chovu.
Francie, Banon
...Fromagerie de Banon je společnost specializující se na výrobu a prodej v oblasti sýrů. "Banon" je sýr s chráněným označením původu, stejně jako široká škála čerstvých a zralých kozích sýrů. Výroba našich sýrů je předmětem pečlivé a stálé péče ze strany společnosti, s cílem zachovat autenticitu, chuť a aroma sýrů z minulosti pro co největší potěšení našich zákazníků. Společnost se snaží předat prostřednictvím chuti tradici a určitou kvalitu svým zákazníkům.
Založena v roce 1960, mlékárenská unie JEUNE MONTAGNE se nachází v Laguiole v Aubracu. Mlékárenská unie se specializuje na výrobu sýrových specialit z Aubracu z nepasterizovaného mléka. Umístěna v srdci Aubracu, Jeune Montagne vyrábí Aligot z Aubracu a čerstvou Tomu z Aubracu. Je také hlavním producentem sýra Laguiole A.O.P. z nepasterizovaného a plnotučného mléka. Mlékařská družstva udržují tradiční řemeslné dovednosti zděděné po mnichách a buronnierích z Aubracu. Mlékárenská unie JEUNE MONTAGNE zaručuje spravedlivé a solidární zemědělství.
Francie, Saint Arnoult En Yvelines
Situovaný v Saint Arnoult v Yvelines, v departementu Yvelines (78), Le Cellier à Fromages vám nabízí výběr sýrů z nepasterizovaného mléka A.O.P., ale také farmářské sýry vyráběné více důvěrně. Marie Montini, sýrařka vyškolená jedním z nejlepších řemeslníků ve Francii, vám také nabízí ultra čerstvé mléčné výrobky: máslo, nepasterizované mléko, čerstvý sýr (hladký nebo venkovský, kozí tvaroh), stejně jako vína, která se hodí k sýrům podle vašeho výběru. V Le Cellier à Fromages také najdete širokou škálu řemeslných delikates (tapenády, olivové oleje, sušená rajčata, džemy, perníky, sušenky).
Francie, Verdun
Cloche d’Or je mlékárna a sýrárna v Pont de Ruan. Vyrábí sýry z čerstvého kozího mléka, formované s ohledem na tradiční metody. Výrobce kozích sýrů. Ochranná známka původu (AOC). Čerstvé a zralé. Z syrového mléka. Z pasterizovaného čerstvého mléka.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play