...Paprika, běžně nazývaná "sladká paprika", je koření pocházející z papriky, sušené a mleté na jemný prášek.
Její jasně červená barva a obvykle velmi mírná pálivost z ní činí vyhledávanou ingredienci používanou v mnoha kuchyních, zejména v Maghrebu, Portugalsku a v zemích jihovýchodní Evropy.
Je to překvapivé koření s mnoha vlastnostmi, které dokonce používali v medicíně Aztékové a Mayové...
... papriku/paprika?
- Jste řezník a chcete zvýraznit své přípravy
- Chcete se odlišit od svých konkurentů
- Vaši zákazníci hledají pikantní přípravy
- Vaši zákazníci hledají pálivost a chuť
Proč nakupovat u La Bonne Épice?
Naše špičkové technologie nám umožňují uchovávat koření v jejich přirozeném stavu, a to až do operací mletí a míchání.
Reference: ART0015...
...Pálivá paprika je malá červená paprika s pikantní, mírně hořkou a velmi aromatickou chutí.
Použití pálivé papriky v kuchyni:
Dobře se kombinuje také s bazalkou, senem, fenykl, hřebíčkem, zázvorem, česnekem, koriandrem, kmínem, majoránkou, petrželí, tymiánem, skořicí a cibulí.
Okoření a jemně zvýrazní olivové oleje, polévky, omáčky, zeleninové přílohy, červené maso, drůbež a ryby…
Přínosy pálivé papriky:
Bohatá na vitamíny C a A, kyselinu listovou, draslík a vitamín E.
...Tato lahodná omáčka je bohatá na drcený černý pepř s pikantní chutí. Byla vybrána velmi jemná aromatická paprika pro výrobu této omáčky. Perfektně doplní vaše maso.
BALENÍ: 6 x 1 kg = 6 kg...
...V KUCHYNI: Dávkovat s mírou... Pokud máte rádi pikantní, přidávejte na začátku vaření, pokud chcete jen mírně pikantní, přidejte na konci vaření. Používá se s masem, rybami, omáčkami, zeleninovými pokrmy...
POZITIVNÍ ÚČINKY
Pálivá paprika stimuluje trávení, zejména trávení tuků, a zmírňuje bolesti. Používejte ji rozumně, abyste si užili její chuťové výhody!
...perfektní pro kari a tradiční pokrmy.
Skořice: Vůně a sladká, ideální pro dezerty a některé slané recepty.
Divoký tymián: Aromatický a přírodní, perfektní pro zvýraznění masových pokrmů a dušených jídel.
Koriandr: V celých zrnech nebo mletý,
Paprika: Sladká nebo pálivá, dodává barvu a chuť pokrmům.
Kmín: Dvě dostupné odrůdy, v semenech a mletý.
Chilli Nioura a další koření. S Maison Beldi je každé koření a každý nástroj pečlivě vybírán, aby byla zajištěna bezchybná kvalita.