...Paprika, běžně nazývaná "sladká paprika", je koření pocházející z papriky, sušené a mleté na jemný prášek.
Její jasně červená barva a obvykle velmi mírná pálivost z ní činí vyhledávanou ingredienci používanou v mnoha kuchyních, zejména v Maghrebu, Portugalsku a v zemích jihovýchodní Evropy.
Je to překvapivé koření s mnoha vlastnostmi, které dokonce používali v medicíně Aztékové a Mayové...
...Jste tradiční řeznictví, výrobce nebo restauratér hledající autentické koření? Tento drcený pálivý pepř je jedním z našich hlavních produktů. Díky své pikantnosti a křupavosti je ideálním ingrediencí pro oživení vašich příprav, jako jsou marinády na špízy nebo velmi pikantní merguez. Určitě dodá intenzivní a velmi pálivou chuť vašim pokrmům!
Drcené pálivé papriky, pikantní a křupavé!
Přísná a...
West-Indies Distribution je dovozce a distributor exotických produktů, převážně z Karibiku (Guadeloupe, Martinique, Guyana a La Réunion). Nabízíme nejširší výběr produktů, od suchých, čerstvých, mražených až po ovoce a zeleninu. Doručení do Francie a na mezinárodní úrovni. Spolupracujeme s důvěryhodnými dodavateli z celého světa, abychom zajistili čerstvost, kvalitu a autenticitu.
Zde jsou naše p...
...S našimi cracOmalt s paprikou a kaštanem to bude horké!
Tento výbušný recept na bázi dužiny paprik z místní řemeslné tabasco omáčky a mouky z ardéchoiských kaštanů vám poskytne krásnou rovnováhu mezi sladkostí a pálivostí.
Různé pečlivě vybrané mouky (kaštanová, cizrnová, z lískových oříšků) umožňují postupně odhalit sílu tabasco papriky z Drôme, která je spojena s různými kořením a bylinkami...
...Jste velkoobchodník, distributor nebo profesionál v oblasti potravin a zajímají vás pálivé rozmačkané zelené olivy picholine v kbelíku o hmotnosti 1,5 kg?
Rozmačkané pálivé olivy picholine obohatí vaše aperitivy. Mohou být také použity v slaných pokrmech.
Rozmačkané pálivé olivy picholine jsou pěstovány, připravovány a ochucovány v Maroku.
Složení: Zelené olivy, červené papriky, voda, E330, sůl...
...Pálivá paprika je malá červená paprika s pikantní, mírně hořkou a velmi aromatickou chutí.
Použití pálivé papriky v kuchyni:
Dobře se kombinuje také s bazalkou, senem, fenykl, hřebíčkem, zázvorem, česnekem, koriandrem, kmínem, majoránkou, petrželí, tymiánem, skořicí a cibulí.
Okoření a jemně zvýrazní olivové oleje, polévky, omáčky, zeleninové přílohy, červené maso, drůbež a ryby…
Přínosy pálivé papriky:
Bohatá na vitamíny C a A, kyselinu listovou, draslík a vitamín E.
...Kdysi se chléb musel uchovávat co nejdéle, a změkčoval se čerstvými rajčaty nebo tím, co země nabízela. Byla to jiná doba. Dnes je bruschetta oblíbeným předkrmem, oblíbeným doplňkem k aperitivu mezi přáteli. A my, v Casa Di Cecco, jsme pro vás připravili tu nejlepší bruschettu, vybírajíc ty nejlepší zeleniny a houby, abychom vám nechali jen na výběr. Trochu chleba, opečeného nebo ne, sklenka (dobrého) vína a je to hotové. Ať už máte rádi pikantní, houby nebo intenzivní chuť paprik, je to jedno, protože si vybere každý. Na zdraví!
...Tato směs vám umožní připravit domácí hamburgery plné chuti. Tato směs může být také použita k dochucení vašich mas. Skládá se z papriky, černého pepře, česnekového prášku, cibulového prášku, sladké papriky a soli.
... extrémně obtížné na pěstování, přepravu a skladování, což vysvětluje jejich často vysokou cenu. Jejich aroma je tak jedinečné, že se mohou kombinovat s slanými nebo sladkými pokrmy podle vašich kulinářských kreací.
Aroma: sladké bobule, mírně pikantní
Původ: Brazílie...