Francie, Boulogne-Sur-Mer
...Stroj V3668 umožňuje uživatelům provádět hluboké loupání a využívat zbývající maso na kůži pomocí druhého loupacího stroje. Odstraní až 100 % tohoto masa, což z něj činí produkt s vysokou přidanou hodnotou. Kombinovaný loupací stroj V3668 umožňuje vyrobit 3 produkty v jednom procesu, aniž by bylo potřeba další pracovní síly. S pracovním stolem o šířce 595 mm (320 mm pro V3568) je V3668 ideálním...
Portfolio (48)
Francie, Charvieu Chavagneux
PROFIL EXPORT je rodinná struktura se sídlem v Isère, specializující se na porážku koní, zpracované produkty z koně a zpracování koňského masa. Chov koní, porážka koní, vykošťování, řezání koně, zpracování koňského masa, vakuové balení, balení do misek, volně, v konzervách, distribuce. Ovládání celého francouzského koňského řetězce. CERTIFIKACE IFS na našem výrobním místě, aby našim zákazníkům zaručila produkty s nejvyšší potravinovou bezpečností. Přizpůsobení potřebám našich zákazníků, vývoj specifických produktů s odpovídajícími technickými specifikacemi.
Portfolio (101)
Francie, Fruges
Společnost Macquet je rodinná firma, která se specializuje na ovčí maso ve Francii. Naše jehněčí maso je známé po celé Francii i v Evropě. Disponujeme nejširšími řadami masa na trhu, abychom co nejlépe vyhověli vašim potřebám, od tradičního zpracování až po nejvyspělejší produkty. Neustále inovujeme naše techniky a prostředky, abychom vám zajistili co nejvyšší kvalitu našich produktů.
Francie, Sendets
...La Maison de l'Ail Noir se specializuje na výrobě a distribuci různých produktů na bázi černého česneku, jako jsou stroužky černého česneku, hlavy stroužků, pasta z černého česneku, pražené arašídy s česnekem, kešu ořechy s česnekem, Olivade, sušenky s česnekem, rybí pomazánky a klobásy z vepřového masa a paštika z vepřového masa atd..... La Maison de l'Ail Noir nabízí produkty pod privátní...
Portfolio (9)
Francie, Auros
Založena v roce 2002, MAISON VOISINE je rodinná firma. Jsme výrobce a velkoobchodník s produkty místního řemeslného zpracování z Akvitánie. MAISON VOISINE byla založena za účelem vytvoření nástroje pro místní a regionální distribuci s kvalitním chladicím vybavením. Společnost nabízí přímé dodávky našim zákazníkům, řezníkům, uzenářům a obchodníkům s potravinami. Pocházíme z několika generací...
Portfolio (31)
Francie, Carquefou
...Dům Quillard s talentem a upřímností podepisuje produkty "domácí", které odpovídají novým očekáváním: tradice, řemeslné zpracování a autentičnost. Každá produktová řada je výhradně vyrobena z prvotřídních surovin vybraných podle specifikací a zpracovávána tradičním způsobem. Uzenářství: * Šunka: Šunka z Vendée na starý způsob IGP, sušená šunka uzená na starý způsob * Uzenářské výrobky na starý...
Francie, Rungis Cedex
Skupina Ovimpex je významným hráčem v obchodě, zpracování a balení hovězího a ovčího masa od roku 1964. Specializujeme se na dovoz masa převážně z Evropy. Naše sídlo se nachází v Rungis, ale naše působení je národní. Skupina OVIMPEX: OVIMPEX - DHUMEAUX - PRESTIMPEX - VIANOV - MVS Mondial Viande Service - OVIMPEX DISTRIBUTION - APA Alpes Provence Agneau. Naše produkty: jehněčí maso v půlce, zpracování jehněčího masa, zpracování ovčího masa, hovězí maso v půlce, zpracování hovězího masa, kusy jehněčího masa, telecí maso v půlce, zpracování telecího masa, ovčí maso v půlce.
JOHN BEAN TECHNOLOGIES CORPORATION (JBT FOODTECH) je globálním dodavatelem technologických řešení pro vysoce hodnotné segmenty potravinářského zpracování a letecké dopravy. Navrhujeme, vyrábíme a uvádíme do provozu technologicky sofistikované systémy a produkty pro naše zákazníky. Produkty pro zpracování potravin: řešení pro zmrazování a chlazení masa, mořských plodů, drůbeže, hotových jídel...
Francie, Pamiers
Firma byla založena v roce 1984 při odkupu malé místní uzenářské firmy v Ariège. Po mnoho let se rodina Commenges věnovala prodeji kvalitních uzenářských výrobků. A právě v roce 2000, na přelomu nového století, jsme se, s ohledem na naše dlouhé zkušenosti v oblasti zpracování vepřového masa, rozhodli stát se výrobci. Uzenářství Commenges bylo na světě. Dnes je to již třetí generace uzenáře, která...
Francie, Nanterre
... (řezání a vykosťování, klasifikace kusů, výroba mletého masa, výroba klobás), - Kontrola vína (laboratorní analýza hroznů, moštu a hotového vína). Analytické přístroje vyvinuté společností FOSS zvyšují rentabilitu a kvalitu produktů a efektivitu výroby. S pomocí těchto uživatelsky přívětivých a přesných přístrojů naši zákazníci šetří čas v procesu výroby, efektivněji využívají suroviny, vyrábějí vysoce kvalitní produkty a optimalizují bezpečnost potravin.
Francie, Le Mans
... know-how umožňuje AKIOLIS nabízet širokou škálu služeb a především nalézt nejlepší využití pro všechny shromážděné organické odpady. Tyto odpady vznikají například při různých fritování, porcování masa a dalších masných pokrmů, při vracení prodeje atd.: - HAU (použité potravinářské oleje) a tuky z grilování - živočišné vedlejší produkty - atd…...
Francie, Saint-Viance
... Viandes de Corrèze spočívá v pravidelném partnerství mezi různými aktéry v masném průmyslu. Blízkost chovatelů a přímý kontakt s venkovem umožňuje vyvíjet kvalitní produkty, které odpovídají potřebám našich zákazníků. Viandes de Corrèze se rozhodla pro 100% dodávky z Francie, především z Limousinu. Viande de Corrèze se pyšní týmem, který tvoří nadšenci do masa a kvality. Řezání a zpracování masa odpovídá specifickým potřebám tradičních řeznictví, velkoobchodníků, GMS a hromadného stravování.
Francie, Rungis Cedex
PRODAL je na trhu Národního zájmu (MIN) v Rungis již více než 30 let. Specializuje se na import masa a vnitřností, PRODAL je odborníkem na porcování, zpracování a prodej. Její řezníci pracují s vnitřnostmi tradičním způsobem a tím vyhovují nejrůznějším požadavkům. Výroba: naši řezníci se specializují na výrobu zpracovaných produktů, jako jsou rolované a svázané telecí hlavy, onglet PAD...
Francie, Rignac
... a byli motivováni k zapojení se do iniciativ pod Značkami Identifikace Kvality a Původu, aby valorizovali své jehněčí pod matkou, skutečné klenoty jejich regionu. GREFFEUILLE AVEYRON má také vlastní zpracovatelské zařízení na ovčí maso, které se nachází v Capdenacu, na západě Aveyronu. Od porážkové linky po řeznickou dílnu je personál silně mobilizován, aby věnoval zvláštní péči zpracování těl, ale také prezentaci kusů masa.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play