Francie, Boulogne-Sur-Mer
...Manuální peleuse, která se přizpůsobí všem typům ryb s jemným kožichem: ploché ryby jako je sole, křídla rejnoků, sépie, chobotnice. Tento všestranný stroj může být prodáván bez stolu (V568 ST) nebo se stolem speciálně navrženým pro loupání malých filetů (V568 PF). Společně se svým povrchovým zavlažováním stůl optimalizuje lesk a umožňuje zachovat stejný výsledek jako při ručním loupání. Může...
Portfolio (48)
Francie, Outreau
Francie, Sète
...Malé sépie na smetaně s petrželkou: Připravte si petrželkovou směs (česnek a petržel). Nechte rozmrazit své malé sépie. Doporučujeme je rozmrazit pod vodou těsně před přípravou. Orestujte své sépie na pánvi s olivovým olejem, přidejte svou petrželkovou směs, aby se dosáhlo rovnoměrného zlatavého zbarvení. Osolte podle chuti. Přidejte smetanu a nechte povařit 4 minuty na mírném ohni. Podávejte s bílou rýží nebo dušenou mrkví.
Portfolio (42)
Francie, Massy
...Celá sépie...
Portfolio (19)
Francie, Alfortville
... 40 g, ale někdy mnohem více: 130 až 150 g) a skládá se převážně z aragonitu, minerálu patřícího do rodiny karbonátů. Tato kost sépie, která se vyplavuje na pláže po smrti zvířete a může být tedy sbírána, je důležitým doplňkem stravy pro některé naše domácí zvířata.
Portfolio (200)
Francie, MONTREDON CORBIERES
Specializující se na zpracování mořských produktů, MERISUD distribuuje své přípravky pod dvěma značkami, Richesses de la Mer v čerstvém sortimentu a Armand Blot v oblasti delikates. Přibližně padesát referencí nese značku středomořské kuchyně. Pastis, koňak, rajče, šafrán, fenykl, bílé víno, olivový olej... S minimálně 50 % ryb se na předních místech nachází krém z ježovek, zarzuela (rybářský hrnec) nebo sépie po katalánsku. Naše produkty (asi třicet referencí), vysoce kvalitní, se prodávají výhradně ve skleněných nádobách a jsou přítomny ve všech obchodech velkého jihu, od Lyonu po Bordeaux.
Francie, Rungis
... produktů a úzkým vztahům, které udržuje se svými dodavateli a zákazníky. Francouzská gastronomie: mořský okoun, treska, turbot, svatý Petr, sole, ocas štiky, žlutý a černý treska, pagrus, divoký a chovaný mořský vlk, chobotnice, sépie, rascasse,... Japonská gastronomie: filet z tuňáka albacore, tuňák obézní a červený, losos chovaný v Norsku a s červenou značkou, doráda chovaná (Řecko), mořský okoun chovaný (Řecko), čerstvá a mražená chobotnice, bílý mullet,... Kolektivy: dodavatel produktů z moře pro velké kolektivy.
Francie, Paris
Rybářská společnost v Maroku. Zmrazené produkty: Chobotnice Sépie Čistá sépie Kalamár Celá sardinka Sardinka HGT Filet sardinky...
Francie, La Seyne Sur Mer
Le Fumoir de Provence, rodinná firma již po dvě generace. Jsme producenti uzených ryb, bez barviv, bez konzervantů a bez přísad. Nabízíme široký sortiment čerstvých a uzených ryb. (tuňák, losos, mečoun, pstruh, bottarga, treska, krevety, ústřice, mušle, černá treska, treska jednoskvrnná, sépie, mořský vlk, doráda, mořský vlk a mnoho dalších ... )...
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play