Francie, Collégien
...Pokud jste zvyklí pracovat s produkty, jako je "macaron", jste si vědomi složitosti jeho přípravy. Díky spolupráci s mnoha cukráři v laboratořích a šéfkuchařem Mathieum Blandinem (Mistr světa v cukrařině v roce 2013) se zrodil nápad na navržení této stroje. Vibrace stroje umožňují, aby se špičky vašich sušenek vyrovnaly, až dosáhnou dokonale zaoblené, hladké a homogenní skořápky. Není již nutné bouchat plechy o dlaně. Je známo, že tato opakující se praxe je zodpovědná za mnohé pracovní úrazy. Vyrobené ve třech modifikovatelných velikostech, vibrační stoly se přizpůsobí vašim potřebám.
Portfolio (15)
Francie, Montauroux
...Náš pec G68 pro vozíky 60x80 cm je úspěch, který se neustále obnovuje, je ještě kompletnější, rafinovanější a modernější. Už několik let tisíce pekáren v více než 70 zemích volí naše rotační pece G pro pečení svých tradičních PEKAŘSKÝCH A CUKRÁŘSKÝCH výrobků. Skutečný koncentrát technologie a bezpečnosti, je to série spolehlivých produktů, které nabízejí vysoké záruky KVALITY pro nejnáročnější...
Portfolio (56)
Francie, Compiègne (60200)
...Objevte Centrum školení CBC & Business, nezbytnou referenci pro ty, kteří usilují o zdokonalení svých dovedností v kreativním světě CBC (Cake Design, Biscuits, Cupcakes) a také v oblasti zakládání podniků. Naše společnost se zavazuje poskytovat kvalitní profesionální školení s diplomem. Mezi našimi hlavními produkty určenými pro profesionály jsou naše sady speciálně navržené pro dětské...
Portfolio (15)
Francie, La Crèche
V roce 1969 společnost PANEM navrhla první skříň pro řízení fermentace. Určená pro profesionály v oblasti pekařství a cukrářství, tato technologická inovace revolučně změnila jejich obor, jak z hlediska pracovního komfortu, tak i pravidelnosti výroby. Od té doby se PANEM INTERNATIONAL neustále snaží vyvíjet řešení, která, bez ohledu na činnost, přinášejí inovace, spolehlivost, praktičnost a...
Francie, Beaune
...Vedení velkými šéfkuchaři v moderním a gurmánském prostředí, objevte a naučte se během několika hodin tajemství výroby, která promění vaše cukrovinky na výjimečné kreace. Znalosti renomovaných a vášnivých šéfkuchařů, spolu s profesionálním vybavením, které máte k dispozici, potěší vaše chuťové pohárky, abyste mohli i vy potěšit jiné chutě. Značka Flavors & Chefs® byla vytvořena pro profesionály v...
Francie, Le Cateau-Cambresis
SASA je již 40 let světovým expertem na pečicí pomůcky pro profesionály v oblasti pekařství a cukrářství. Nabízíme sortiment pro skladování (skříně, vozíky) a podpory pro fermentaci a pečení (formy, podložky). SASA je dceřinou společností skupiny SASA DEMARLE, která sdružuje firmy SASA a DEMARLE, jež nabízejí různé řešení přizpůsobené oborům potravinářství v oblastech pečení, ale také kynutí, skladování a mytí. SASA je světovým expertem na pevné pečicí pomůcky a nepřilnavé povrchy. DEMARLE se etabloval jako referenční značka v oblasti měkkých silikonových pečicích forem.
Založena v roce 1983, společnost SEPAL se specializuje na prodej všeobecných potřeb pro profesionály v oblasti potravin. Provádíme poradenství, prodej zařízení a jeho technickou podporu. Pracujeme na vypracování vašich projektů pro uspořádání kuchyní, vybavení laboratoří a instalaci zařízení. Nabízíme širokou škálu technických produktů: nádobí a kuchyňské nástroje, nože, řeznické potřeby, koření...
... pěnič, který vám dává svobodu rychle si připravit lahodný nápoj díky své výkonnosti a kompaktnosti. Krémové a jemné emulze vytvořené tímto mléčným pěničem se dokonale hodí k vaší kávě, cappuccinu nebo horké čokoládě. A dokonce i náš oblíbený přístroj, zmrzlinovač, který je stejně vhodný pro jednotlivce, kteří si užívají sorbety a zmrzliny, jako pro profesionály v gastronomii, kteří by ho používali intenzivněji.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play